Wkeno

Hvordan å identifisere en hornet

Som tilhører slekten, Vespa, Hornets er de største og mest aggressive medlemmer av veps familien (Vespidae), med den største arten blir så lenge som 2,2 inches (5,5 cm). Nært knyttet til gul jakke, Hornets normalt tære på andre insekter og larver, inkludert mange arter anses å være skadedyr etter mannen. Gift fra noen geitehamsstikk stikk, slik som i den asiatiske gigantiske hornet, er spesielt smertefullt, på grunn av den store andel av acetylkolin i den. Gjennom kommunikasjon med feromoner, Hornets har muligheten til å stikke et mål i hopetall, noe som gjør dem en formidabel og fryktinngytende fiende. Den beste måten å unngå å bli stukket, er å vite hvordan å identifisere en hornet og sitt rede. Her er fremgangsmåten for å gjøre det.

Trinn

Hvordan å identifisere en hornet. Se etter en tynn midje mellom brystkasse og buk.
Hvordan å identifisere en hornet. Se etter en tynn midje mellom brystkasse og buk.

Identifisering Hornets

 1. 1
  Se etter en tynn midje mellom brystkasse og buk. Som medlemmer av veps familien, Hornets er "veps-innsnevrede." Medlemmer av bee familien, i motsetning, har tykke midjen mellom brystkassen og magen.
 2. 2
  Hornets kan skilles fra andre medlemmer av veps familien ved den delen av magen nærmest thorax, kalt gasters. I Hornets, men denne delen er mer avrundet enn i andre veps.
 3. 3
  Se etter svart og hvit farge. I motsetning til bier, som har en brunlig-gul og svart farge, og noen andre medlemmer av veps familien, for eksempel gul jakke og gjørme dauber, som har en lys gul og svart farge, mest Hornets er svart og hvit i fargen. Noen arter, som for eksempel den gule hornet, er farget annerledes, imidlertid.
 4. 4
  Legg merke til den større bredde av hodet bak øynene. Kalt toppunktet, er denne delen bredere, med hensyn til den samlede kropps-størrelse, i hornets enn i andre medlemmer av familien veps.
 5. 5
  Se å se om vingene er foldet ned lengden på kroppen sin. Som gjør noen andre medlemmer av veps familien, Hornets folde vingene ned lengden på kroppen sin når de hviler.
 6. 6
  Legg merke til fraværet av mothaker på stingeren. Bee stingers er piggtråd, forårsaker dem til å rive ut av bee mage når målet er stukket, som også tar bee liv. I kontrast, Hornets, som andre medlemmer av veps familien, har barbless stingers, slik at de kan stikke flere ganger uten å miste sin stingers.
 7. 7
  Se etter fotball formet reir utendørs i trær og busker langt over bakken. Hornet reir er formet lik de fleste andre veps. De er laget av et papir på hornet skaper fra fordøyd tre og er opprinnelig bygget i vertikale lagene, med de innerste lagene viet til lagring av mat for og oppdra ungene sine. Som kolonien vokser, utvider reiret til en oval form som ligner en fotball, stalaktitt, eller omvendt teardrop.
  • Noen veps som bygger reir høyt over bakken er feilaktig kalt Hornets. The North European skallet sto hornet (Dolichovespula maculata) er faktisk en art av veps, som er den australske hornet (Abispa ephippium), som er en underart av potter veps.

Identifisere et vepsebol

 1. 1
  Se etter reir utendørs. Hornets bygger reiret på utearealer, for eksempel i trær og busker. De vil også bygge reir på takskjegget på tak og under dekk. I kontrast til bikuber ofte bli funnet i mellom de indre og ytre vegger av et hus eller inne i en gammel madrass.
 2. 2
  Se opp. Hornets er kjent for å bygge reir godt over bakken, i motsetning til bier, som vanligvis bygger sine reir enten nær bakken eller inni noen løs struktur de kan finne, eller til andre veps, som bygger reir hvor de kan finne et sted, selv underground.
  • Noen veps som bygger reir høyt over bakken er feilaktig kalt Hornets. The North European skallet sto hornet (Dolichovespula maculata) er faktisk en art av veps, som er den australske hornet (Abispa ephippium), som er en underart av potter veps.
 3. 3
  Se etter en fotball-formet papir membran. Hornet reir er formet lik de fleste andre veps. De er laget av et papir på hornet skaper fra fordøyd tre og er opprinnelig bygget i vertikale lagene, med de innerste lagene viet til lagring av mat for og oppdra ungene sine. Som kolonien vokser, utvider reiret til en oval form som ligner en fotball, stalaktitt, eller omvendt teardrop.
  • En hornet reir er grunnlagt av en enkelt dronning, som føder til arbeidstaker Hornets å utvide den. I temperatur breddegrader, arbeidstaker og drone Hornets dø av ved slutten av høsten, slik at bare dronningen å overleve gjennom vinteren.

Tips

 • En hornet reir er grunnlagt av en enkelt dronning, som føder til arbeidstaker Hornets å utvide den. I temperatur breddegrader, arbeidstaker og drone Hornets dø av ved slutten av høsten, slik at bare dronningen å overleve gjennom vinteren.
 • Hornets bygger reiret på utearealer, for eksempel i trær og busker. De vil også bygge reir på takskjegget på tak og under dekk. I kontrast til bikuber ofte bli funnet i mellom de indre og ytre vegger av et hus eller inne i en gammel madrass.
 • Se opp. Hornets er kjent for å bygge reir godt over bakken, i motsetning til bier, som vanligvis bygger sine reir enten nær bakken eller inni noen løs struktur de kan finne, eller til andre veps, som bygger reir hvor de kan finne et sted, selv underground.
 • I tillegg til å spise andre insekter regnes som skadedyr, noen Hornets gjøre tære på bier.
 • Hornets generelt ikke sveve nær og pollinere blomster som biene gjør, selv om arter som hvit i ansiktet hornet er tiltrukket falle blomster som oker. De har heller ikke er tiltrukket av sukker som finnes i mat og drikke, som gule jakker er på sensommeren. Hornets mate hovedsakelig på andre insekter og larver.

Advarsler

 • Hvis du må drepe en hornet, gjøre det så langt borte fra sitt rede som mulig og holde seg borte fra reiret etter å gjøre det. Alarmen feromon som Hornets avgir når angrepet vil overføre til din hud eller klær, og vil tiltrekke andre Hornets til deg før det er vasket eller slitt bort.
 • Fordi Hornets er medlemmer av veps familien, hvis du er allergisk mot giften i vepsestikk, vil du også være allergisk mot giften av hornet stikk. Hvis du skal være i et område hvor du vet det er Hornets, ta med en adrenalin (adrenalin) injektor kit, for eksempel en EpiPen, og gå til sykehuset så raskt som mulig etter å ha blitt stukket. (En allergi mot bie stikk gift, men det betyr ikke automatisk at du er også allergisk mot veps eller hornet gift, hvis du er i tvil, få testet for en allergisk reaksjon på veps gift før du begir deg inn i et område Hornets hyppig.)