Wkeno

Hvordan å fullføre en 800 meter løp

Dette er en artikkel som gir de nødvendige skritt for å gjøre det bra i og fullføre en 800 meter løp i sporet.

Trinn

Hvordan å fullføre en 800 meter løp. Kjenn din konkurranse og kjenner din tempo.
Hvordan å fullføre en 800 meter løp. Kjenn din konkurranse og kjenner din tempo.
 1. 1
  Kjenn din konkurranse og kjenner din tempo. Finn ut om du er i et heat der du er nødt til å gå ut og løpe fra fronten, eller hvis du skal henge ut på sisteplass. Ikke miste kontakt, men på samme tid, er det viktig å drive tempo som å minimere både akselerasjon og retardasjon. 800 meter løp kan være vanskelig, men gå opp og finne noen å kjøre med og følge med ham. Lederne går ut i 55 og kommer tilbake i 61, eller de kan være løp der alle kjører en 60 sekunders første runde og deretter akselererer. Dette er en racing dynamisk du vil finne ut de første 200 meter, noe som er grunnen kjører tempo vil holde deg fra feilende uansett.
 2. 2
  Holde tritt med avslappet skjema. Når du får i rytmen din for de første 200 meter, prøver ikke å bremse ned, men uunngåelig du vil. Fokus punkt til punkt (hver 100 meter linjen fungerer, og på slutten av løpet, 50 meter markører eller 10 meter markører) for å jobbe deg rundt banen.
 3. 3
  Vær oppmerksom på din 400 splitt og handle deretter. Etter den tid kommer du til startstreken igjen bør du føle deg sliten, men avslappet. Hvis du ikke kan akselerere etter 400 meter (ikke at du burde), gikk du ut for fort. Din 400 split bør være NO RASKERE enn fem sekunder i forhold til din andre 400, og ideelt sett mer som 1-2 for maratonløper og 3-4 for 400/800 løperen. Hvis 400 split er treg, har tenkt å gjøre en sterk trekk på 300 å gå for å maksimere forbikjøring på langsidene.
 4. 4
  Hold trykket på gasspedalen, men igjen, holde skuldrene avslappet og fokusere på god form med 300 å gå. Dette er tiden for å sette deg inn i riktig posisjon for siste 150. Sett deg selv i en posisjon der du ikke er innestengt (dvs. ha en person direkte på skulderen din hindrer bevegelse rundt en løper demping). Igjen, vet din rase (bør jeg være nær fronten, fikk lederne gå ut for fort, dette kommer til å bli et negativt delt rase, etc.).
 5. 5
  Som du gjør svingen, vil en elefant føles som om det hoppet på skuldrene som melkesyre stenger flere og flere muskelfibre i bena. Rock bekkenet fremover må du sørge håndleddene er spent å gjøre deg mer spenstig, og fokusere på å virkelig kjøre det kneet frem til å kompensere. (Når på sluttspurten fokus på armene og ikke bena. Pump armene raskere og bena vil følge. Stol på bena for å vite hvordan de skal bevege.) Hvis du en akselerere, gjør det, men mesteparten av tiden, den personen som vinner er den som bremser minst. Plukk ditt kjørefelt, og bare fortsette å kjøre før du krysset mållinjen.
 6. 6
  Etterpå må du straks drikke en sportsdrikk og spiser litt karbohydrater for å bistå i riktig gjenvinning. En lett joggetur hjelper også pumpe blod, og dermed øke fjerning av melkesyre fra musklene, spesielt hvis du er racing igjen den dagen. Den første timen er det mest avgjørende for å komme seg, akkurat som for løft.

Tips

 • Opprettholde fokus og eliminere distraksjoner. Ha uniform, sko, etc. klar og sørge for at eventuelle forpliktelser blir tatt vare på slik at du kan gjøre hva du trenger å gjøre (lytte til musikk, spøk rundt, uansett).
 • Husk at din rase sannsynligvis ikke vil påvirke verden med mindre du er en topp fem OL-kaliber løper. Så slapp av, nyt deg selv, og husk, det er nesten alltid flere løp i fremtiden, så det er flere muligheter til å kjøre raskere tider eller å slå viss konkurranse, etc.
 • Visualisere et par forskjellige scenarier, slik at du er avslappet under løpet da enten spiller ut. I 15 minutter før du går i dvale, tenk å kjøre en 800 på forsiden av pakken, på baksiden av pakken, i midten, etc. Husk å være avslappet og tenke på å være sterk kommer nedover ryggen strekningen.
 • På løpsdagen, få en skikkelig varme opp 45 minutter til en time før løpet. Dette omfatter 10-25 minutter med jogging (mer for dem i bedre kondisjon), dynamisk stretching, øvelser, fremskritt, og minutt til tre minutters innsats på "Threshold" (10 K tempo). Sørg for at du er svett 10 minutter før du kommer til linjen og bruke klær for å holde varmen inntil 5 minutter før pistolen.
 • Alltid huske, arbeid på gang og sette personlige mål, da oppnådde ikke bekymre deg om stedet bare sette ditt neste mål, etter hvert vil bli bedre og så vil din plassering.
 • Forberede seg skikkelig til et løp. Hvis dette er en mid-season rase, er en dag for utvinning før ideelt. Hvis det er en slutten av sesongen rase, bør vanligvis 2-3 dager med gradvis lettere dager med noen fremskritt kastet i være ideelt for topp. Pass på at du spiser og sover riktig og opprettholde hydrering uken før løpet for å redusere energiforbruk og tap på psykiske eller fysiske belastninger.
 • Prøv å roe nervene. Adrenalinet vil treffe så snart du treffer linjen. Prøv å være avslappet. Lytte til musikk kan hjelpe eller hindre avhengig av personen.
 • Prøv ditt beste, og mest av alt huske på at det vil bli flere løp i livet du kan vinne annet enn dette.

Advarsler

 • Etterpå og under et løp, kan du føle deg kvalm eller besvime. I så fall fortsette å kjøre. Dette er ikke alltid det beste svaret, men du må kjenne dine grenser for å holde deg trygg. Etterpå drikke et par slurker med vann, kjøle ned, sitte / ligge ned, og vent noen minutter før du spiser eller drikker mye.
 • Kontroller at du har riktig trening før du prøver en helt ut innsats. * Dette vil sikre at du kan fullføre løpet.
 • Ikke ta varme dusjer rett etter å ha kjørt.