Wkeno

Hvordan å fungere i livet som en alkoholiker

En funksjonell alkoholiker er en som er avhengige av alkohol, men klarer å oppfylle sine daglige forpliktelser, plikter og oppgaver uten at deres avhengighet å gripe inn. Denne artikkelen er skrevet forutsatt at leseren allerede har hatt vanskeligheter i livet sitt på grunn av alkoholforbruk og / eller avhengighet.

Trinn

Hvordan å fungere i livet som en alkoholiker. Kvitter har du et problem som du ikke er villig til å løse.
Hvordan å fungere i livet som en alkoholiker. Kvitter har du et problem som du ikke er villig til å løse.
 1. 1
  Kvitter har du et problem som du ikke er villig til å løse.
 2. 2
  Kontroller at du er edru når du går på jobb. Kommer til å jobbe beruset kan få deg sparket, så alltid sørge for at du er edru på jobb.
 3. 3
  Alltid holde løfter. Selv drukket løfter, husk, folk dømmer, og blackouts lik alkoholiker.
 4. 4
  Før du forlater hjemmet, søke frisk deodorant, pusser tennene og floss. Den viktigste bidragsyter til dårlig ånde er rester av mat fast mellom tennene. I tillegg til munnvann, er det en ganske god idé å pusse tungen og myk palett å rense pusten. Køln ​​/ parfyme kan anvendes, men i normale doser bare. Overdreven bruk vil tiltrekke seg oppmerksomhet.
 5. 5
  Bruk kollektivtransport. Kjøring under påvirkning er svært farlig, og folk dør som følge. "Jeg var full og visste ikke hva jeg gjorde" er ikke en unnskyldning.
 6. 6
  Praktisere din snakker i fylla. Andre merker du utydelig mens du ikke gjør det. Prøv en båndopptaker.
 7. 7
  Gi telefonen til noen andre når du drikker eller sette den der det ikke er lett tilgjengelig. Dette vil hjelpe deg å unngå "drukket oppringing" eller "beruset tekstil." Også vurdere å bo borte fra datamaskinen for å unngå e-post eller direktemeldinger folk mens du er full. Du kan si ting du ikke vil at de skal vite eller ting du ellers vil angre på å si.
 8. 8
  Innse at når du føler deg "surra" alkohol nivået er sannsynligvis høyere enn den lovlige grensen fordi du har bygget opp en toleranse. Så, ikke engang vurdere å kjøre når du er "bare litt surra"

Tips

 • Når du blir arbeidsledig, behandler dagen som den samme, med "arbeidstid" som jobbsøking tid.
 • Alltid være ærlig med leger.
 • Hvis noen gang arrestert for noen forbrytelse, er den beste tilnærmingen ekstrem høflighet og samarbeid. Bedre kjørt hjem i troppen bilen enn å tilbringe natten i full tank.
 • Ta kontakt med en ernæringsfysiolog eller en ernæring bok om vitaminer og kosttilskudd som kan hjelpe kroppen, spesielt leveren, i behandlingen alkohol. Dette vil bidra til å motvirke noen av de negative effektene av alkohol og kan ofte lindre eller unngå bakrus som kan hemme innsats for å være funksjonell.
 • Når det er mulig, drikke hjemme for å unngå eventuelle juridiske konsekvenser.
 • Hvis du valgte å søke hjelp for dine alkoholproblemer, forskning alternativene. Du kan se inn Alcoholic Anonymous, eller du kan se på andre alternativer som ikke er basert på de tolv trinn. Finn en som passer for deg.
 • Spør legen din for å hjelpe deg med dine alkoholproblemer hvis du føler at du mister kontrollen. Din alkoholisme kanskje manifest til noe mer alvorlig, og da blir det umulig å være funksjonell.

Advarsler

 • Alkoholisme er en alvorlig sykdom. Denne artikkelen er utelukkende ment for dem som allerede har dette problemet, og ønsker å vite hvordan å passe inn i samfunnet uten deres sykdom blir et problem.
 • Alkoholisme kan og vil til slutt føre til leversykdom, samt en mengde andre helseproblemer hvis den ikke behandles, uansett om det er fungerende alkoholisme eller ikke.
 • Vær oppmerksom på at selv om du kanskje føler edru neste morgen, eller ettermiddag, avhengig av hvor mye du drakk, kan du fortsatt være lovlig beruset.
 • Kjør aldri etter at du har drukket. Fyllekjøring er en av de viktigste årsakene til dødsfall på veiene. Vær smart og gi opp nøklene dine når du har drukket.
 • De fleste alkoholikere slutt mister til sykdommen og er ikke lenger funksjonell.