Wkeno

Hvordan å heie på en fotballkamp Notre Dame

Er det første gang du går til Notre Dame for en fotballkamp? Så ser ikke lenger så kan følgende side hvis du er rettet opp til Cheer, Cheer, for Ol 'Notre Dame.

Trinn

Hvordan å heie på en fotballkamp Notre Dame. Sørg for at du sitter i et område med Notre Dame fans.
Hvordan å heie på en fotballkamp Notre Dame. Sørg for at du sitter i et område med Notre Dame fans.
 1. 1
  Sørg for at du sitter i et område med Notre Dame fans. Å være i nærheten av den motsatte lagets fans kan være skremmende og irriterende. Hvis du er i nærheten av student delen, følger du bare hva de gjør.
 2. 2
  Å vite hvordan å lage støy er bare halvparten av avtalen. Når motstanderlaget har ballen, kan du prøve å lage så mye støy som mulig.
 3. 3
  Start ved kopping hendene over munnen og i en "myk" scream starter roping "ohhhhhh."
 4. 4
  Etter quarterback setter under midten, åpne koppen du gjort med hendene og øke volumet på skrikende. Hvis quarterback begynner å se på sine mottakere, bølger eller påpeker noe hele tiden, vet du at dens arbeider.
 5. 5
  Avhengig av hvor setene er, kan det være lurt å følge elevene i de andre ND jubel. Den alumni delen ALDRI jubel med studentene dersom det under en kickoff (se Tips-delen).
 6. 6
  ALDRI SCREAM NÅR NOTRE DAME har ballen! Du vil bli flau utover tro og sannsynligvis latterliggjort av alle de ND fans i området for resten av spillet.

Tips

 • Etter et ND touchtown: Umiddelbart etter poengsum, klapse hånden med Notre Dame trofast rundt deg. Vent til kampen sang å spille og klappe sammen i harmoni med sangen. Singing er ikke nødvendig, men er oppmuntret.
 • Bruk Notre Dame klær
 • Det kan ikke virke som det, men det kickoff cheer er faktisk en utvidet «Gå irsk".
 • Under en kickoff: Pek pekefingeren på høyre hånd i luften og lage en sirkulær bevegelse med armen din. Samtidig, hyle det samme (Ohhhhh) som du gjorde når motstanderlaget hadde ballen, men ikke så høyt. Som kicker begynner å bevege seg mot ballen for å sparke den, øke din kjefte på loudness og tone. Når ballen blir sparket, fullføre Ohhhhh og vente ett sekund. Procede deretter å rope "irsk!" ekstremt høyt.
 • Etter den ekstra punkt er scoret etter en touchdown, gjør studenten delen push ups hvor en student blir kastet opp i luften en gang for hvert punkt som ND har.
 • Ikke glem å ta nøklene ut og "jingle" dem på tredje ned skuespill. Dette er fordi tredje ned er en "nøkkel" ned.
 • Ikke bli skremt av motstanderens fans. Vanligvis vil de ha sine øyeblikk av herlighet i løpet av spillet.

Advarsler

 • På rivalisering spill som de mot USC eller Michigan, vil støynivået være ekstremt høyt. Hvis du trenger å forlate, se en av midtgangen innleder (iført gul) for å eskortere deg ut.
 • Aldri sette seg ned på en stor tredjedel ned spill!