Wkeno

Hvordan du kan vinne din auksjon stil fantasy baseball liga

Ugh. Din elskede fantasy baseball team, "Piazza Parlor", ble igjen på sisteplass igjen i din liga. Ikke bekymre deg, min venn, er det håp. Denne artikkelen vil vise deg hvordan du skal gå fra tosk til mester.

Trinn

Hvordan du kan vinne din auksjon stil fantasy baseball liga. Gå inn utkastet med en plan, ikke bare vinge det.
Hvordan du kan vinne din auksjon stil fantasy baseball liga. Gå inn utkastet med en plan, ikke bare vinge det.
 1. 1
  Gå inn utkastet med en plan, ikke bare vinge det. Mest penger ligaer har en lønn cap av 195€ på utkastet dag. Hvordan vil du bruke de pengene på de 23 ledige stillinger?
 2. 2
  Få en sesong forhåndsvisning, helst den nyeste utgaven, og mesteparten av tiden de er ukentlige publikasjoner.
 3. 3
  Rank spillere for hver posisjon - gjøre om de 50 eller så for hver posisjon, og mer enn det for mugger, nytte-spiller og hjørne menn og mellomledere infielders. På denne listen, har det meste du er villig til å betale for en spiller, og sette deg på den prisen. Ikke gå for hardt etter enkelte spillere fordi de spiller for hjemmelaget.
 4. 4
  Bestem hva spillerne er virkelig verdt 30€ hva spillerne er verdt 15€ og hva spillerne er minimum (5€). 5€ spillere er vanligvis sikkerhetskopier, eller under pari startere.
 5. 5
  Finn midten priset gutta som vil hjelpe sikkerhetskopiere høyt priset stjernespillere.
 6. 6
  Bestem om du skal bygge ditt team rundt pitching eller slå, kan enten strategien gi deg suksess, men sørge for at laget er sterk i den ene eller den andre, slik at du kan ta alle tilgjengelige punkter i kategoriene. En godt balansert lag kan forlate deg smellkyss dab i midten av plasseringer, ute av stand til å dominere i noen bestemt statistikken.
 7. 7
  Tenk grundig i sesongen pickups, spesielt hvis pickups koster ekstra penger i din liga.
 8. 8
  Se etter "Befrierne": stjerner som skuffer i ett år og falle i fantasy utkast. Ta redeemers og høste gevinsten.
 9. 9
  Pass på at du gjør gode handler.
  • Hvis din liga har mindre leaguers og minor league plukker, bruke dem i dine handler.
  • Handel for kategoriene du har behov for, ikke noe du allerede er sterk i.
 10. 10
  Les "Moneyball" av michael lewis. Hvis du leser boken, skjønner du Billy Beane er bare kjører en de facto fantasy baseball team. Selv om du ikke trenger å overanalyze din fantasi team, hovedprinsipper som er omtalt i boken for å plukke spillere kan være nyttig. Joe Shlabotnik er 0,350 batting gjennomsnitt betyr diddly knebøy neste år, fordi han ikke kan gå og ikke kan treffe for strøm. Bare dårer ville plukke Shlabotnik høy i neste års fantasy utkast.
 11. 11
  Glem mye av det du vet om avanserte baseball statistikk. Avanserte statistikk kan være god som prediktive verktøy, men til slutt ligaen vil trolig bli scoret basert på flere forenklede statistikk.
 12. 12
  Tære på de uvitende eiere. Som den store PT Barnum sa en gang: "det er en sucker født hvert minutt.", Og dette gjelder selv i fantasy baseball ligaer. Du vil nesten helt sikkert har noen i din liga som insisterer på å kjøpe høyt og selge lavt og ridning hver spillers kortvarig bølge av suksess for alt det er verdt. Bruk dem til å kjøpe spillere med høy oppside for nominelle priser.

Tips

 • Det beste laget i ligaen vil ikke etter all sannsynlighet har flest stjerner, men de vil ha de beste midt-priset spillere. Dette er de solide gutta som vanligvis flyr under radaren, og gjøre forskjellen i ligaen for ikke mye penger.
 • Inntil du er ikke lenger en fantasy baseball neophyte, stokk med grunnleggende 5 x 5 ligaer. (5 x 5 = 5 batting kategorier (BA, HR, RBI, SB, R) og 5 pitching kategorier (W, L, ERA, SO, WHIP).
 • Aldri legge for mye papir i én stat. Nummer én nøkkelen er å ha spillere som, i kombinasjon, gir mulighet for maksimal statistikken i alle kategorier. Hoppe over stjålne baser kutt på 20% av dine offensive evner automatisk.
 • Det kan være lurt å øve med mock utkast før the real deal.

Advarsler

 • Unngå ikke-tettere midler unntatt i NL eller AL-bare ligaer. Hvis du spiller i en blandet (spiller bassenget inneholder de fra begge ligaene) liga, du virkelig har ingen virksomhet plukke noen lagets midten symptombehandling eller set-up mann. Holds er ikke sannsynlig å være en av statistikken du trenger.
 • Unngå benk spillere. Ikke stol på minuscule sjanse for at nevnte spiller kan få spilletid.
 • Prøv å unngå potensielle ettårige underverker-disse spillerne kan velges høyt i utkastet etter en meget overraskende ytelse i fjor, men sannsynligvis vil ikke gjenskape sa suksess.