Wkeno

Hvordan bli en fotball fan

For hele måneden av juni og inn i den første uken i juli, vil sportslige fans rundt om i verden være limt til TV-skjermene i hjemmene, sportsbarer og byen torg for å se den flotteste sportsbegivenheten i verden: World Cup. Hvis du føler seg utelatt fordi du ikke er en fotball fan, her er din sjanse til å bli en.

Trinn

Hvordan bli en fotball fan. Ser mye fotball på TV.
Hvordan bli en fotball fan. Ser mye fotball på TV.
 1. 1
  Første først. Europeiske fans ikke kalle det fotball, for dem er det "fotball". Gjenkjenne som er ment, men ikke bli sittende fast på en formulering eller en annen. Den viktigste delen er sport - ikke navnet.
 2. 2
  Ser mye fotball på TV. Latin europeiske eller Latin-kamper er mest fremtredende, men husk det er forskjellige ligaer der ute, med helt forskjellige spillestiler. Ta en titt på skotske og engelske ligaer, der den fysiske siden av fotball er mer kjennetegnet
 3. 3
  Velg et lag å støtte og lære alt du kan om klubben du velger.
 4. 4
  Gå til lokale college spill hvis du bor i nærheten av en høyskole, eller hvis din hjemby har en pro team, gå til disse spillene. Les deg opp på det laget du heier på. Kjenner spillerne, treneren, teamet rekord og hvorfor de er bedre enn noe annet lag.
 5. 5
  Se MLS cup som spilles hvert år som den siste kampen av sesongen, erkjenner vinnere av Major League Soccer i USA. MLS består av vestlige og østlige konferanser. Det er 19 lag i dag. Et annet alternativ er å se på Primera División (meksikanske League), som består av 18 lag. Det beste er Monterrey, Santos, Tigres, og Toluca.
 6. 6
  Lære reglene i spillet, inkludert offside, hjørnespark og mer.
 7. 7
  Bli med (eller starter) en rec liga og spille litt fotball selv. Drible ballen rundt i gresset, spretter den av vegger, lære å sjonglere med knærne. Flytt føttene og ditt hjerte vil følge. Kjærlighet for spillet er hvordan du blir en fotball fan.
 8. 8
  Delta i fan initiativer spesielt når gale ansikt-maleri arbeidsplasser er involvert
  • Ikke kall dem klossene, de kalles BOOTS (du kan kalle dem pigger). Også er det ikke kalles et felt, men en pitch.

Tips

 • Oh yeah, ikke glem å bruke lagets farger. Bærer et flagg med ditt team logo er en annen måte å vise lojalitet.
 • Fotball spilles med elleve spillere på hver side. Det spilles i 90 minutter, med to førtifem minutter perioder i store konkurranser. I faglig og kollegialt kamper, vil dommerne legge til skade tid til å gjøre opp for tapt tid i løpet av spillet for skader, ubåter, etc. I EM andre runde av spillene involverer 30 minutter ekstra tid, når det ikke scores mål i ekstra tid, blir minst fem straffekort spark på hver side tatt for å bestemme vinneren.
 • Selv om du bare ser på et spill på TV, sørg for at du velger ett av lagene å støtte. Ingenting er mer kjedelig enn å se en fotballkamp der du ikke bryr seg hvem som vinner.. og ingenting er mer spennende enn en der du gjør.
 • Full Body Paint er oppmuntret.
 • Fotball er populært i Afrika, Europa, Asia, Sør-Europa og i de siste to eller tre tiår, har tatt Nord-Europa med storm med mange unge spillere velger for fotball heller da baseball, basketball eller europeisk fotball.
 • Fotball er en relativt billig sport å se på og leke. Det er minimalt utstyr for å kjøpe for den enkelte aktør. For et spill av street fotball trenger du en ball og en haug med folk som ønsker å spille. Velge lag, enig der grensene for banen er, merk hver målet innlegget med en haug av lag og du er klar til å gå. Selv om ballen banen, målene og lagene er alle ikke-reguleringen du kan fortsatt ha en god kamp. Dette er hvordan de fleste av fotballfans har lært å elske fotball - ved å spille det.
 • Du bør også se World Cup i 2014. Det er på hvert 4. år.
 • Når du går til pro eller høyskole spill, utstyre deg med noisemakers: fylle en to-liters brusflaske med småstein eller klinkekuler og riste, riste, riste i nitti minutter.

Advarsler

 • I de fleste land i verden, med unntak av Europa, er fotball kjent som fotball, eller "fútbol" på spansk.
 • En kamp kan være en utmattende hundre-og-tjue minutter, med bøllete europeiske fotballfans og fotball matcher ofte ender i uavgjort.
 • Ikke sitte på motstanderens side med team farger.