Wkeno

Hvordan å kaste en Super Bowl fest

Super Bowl kommer en gang i året og gir en perfekt mulighet til å få fotball kjærlig familie og venner sammen i en fest hjemme, hvor du kan se kampen på storskjerm, knaske på snacks og nyte et utvalg av drinker.

Faktisk gjør dine gjester ikke engang å være ivrig på fotball eller sport å komme inn i ånden av Super Bowl, som det er en god unnskyldning bare for å komme sammen og ha det gøy. Her er noen forslag til måter å kaste din Super Bowl fest hjemme.

Trinn

Hvordan å kaste en Super Bowl fest. Inviter din familie og venner, selv dine kolleger.
Hvordan å kaste en Super Bowl fest. Inviter din familie og venner, selv dine kolleger.
 1. 1
  Inviter din familie og venner, selv dine kolleger. Jo mer, jo bedre, så lenge alle kan se TV klart og du har nok bad. Det er mye av enkle måter å invitere dem. En god måte er å sende en masse bilde tekst. Hva noensinne måten du inviterer, bare sørg for at det er enkelt for dem å se alle detaljene og adresse partiet. Anslå hvor mange mennesker vil ende opp med å sitte rundt og hvis sitteplasser kommer til å bli et problem, spør dine venner og naboer om du kan låne noen i forkant av arrangementet, spesielt hvis de kommer sammen også. En annen idé er å bruke mindre TVer i områder som kan være til vanskelig å se den store skjermen TV fra. Dette vil sikre at uansett hvor gjestene ender opp søl inn, kan de alltid holde et øye på spillet som det skrider frem.
  • Lag et budsjett for festen. Hvis du tror finansierer partiet på egen hånd er for mye å håndtere, inkludere med invitasjonen en forespørsel som gjestene RSVP og bringe mat eller drikke å dele. Når RSVP samtale kommer inn, har du mulighet til å be om et bestemt element type (forrett, dessert, drikke), og du vil redusere oddsen for over-som representerer et bestemt element eller parabol.
 2. 2
  Vaske huset. Sørg for at huset er i en grei tilstand når gjestene ankommer. Innbydende dine gjester til en gris svinesti med vaskerom på gulvet eller tomme brusbokser er ikke bidrar til en fest atmosfære! Få hele husholdningen involvert i å rydde opp for å lette arbeide for det. Hvis det er virkelig forferdelig, minst rengjøre TV-rom, og bad, og stenge dørene til alle andre rom. Ikke vent til siste minutt!
  • Hvis du bor i et området under snøen, sørge for at det er rikelig med plass for støvler, jakker og kaldt vær tilbehør som skal plasseres i nærheten av inngangsdøren.
  • Klar is og snø fra banen til huset ditt hvis relevant. Gjester som slip over vil ikke være i et lystig humør.
 3. 3
  Sett opp huset. Legg ut noen tabeller du trenger, ta med stoler, og få ut det grilling settet. Dekk bordene med duker (velg de som er lett å fjerne flekker fra) og brette flere søppelsekker et sted nær bordet for enkel tilgang. Når du oppretter drikke og mat plass, husk hvor folk vil stå slik at du ikke vil ha dem blokkerer TV visning.
  • Dekorer. Sette opp dekorasjoner eller lagnavn og farger. Hvis din hjemby eller andre favoritt lag spiller, går alle ut og pynte inngangsdøren entrè, postkassen, og selv vurdere å kle seg opp i team farger.
  • Hvis du skal ha gjester som er heie på forskjellige lag, etablere en tenkt linje (eller for moro skyld, "tegne" en med maskeringstape) i midten av rommet. Dekorere hver side i én lagets farger.
  • Hvis du vet at du kommer til å ha ikke-fan gjester, bør du vurdere å sette et rolig område et annet sted i huset hvor de kan samles og prate, hvile, eller se noe de foretrekker å se. Dette kan også være nyttig for svært små barn og de som omsorg for dem.
 4. 4
  Dra på shopping for mat og drikke. Hvis du ønsker, kan du be folk til pitch på enten med penger eller å bringe mat til huset. Mat kan inkludere chips og dip, piknik eller grill elementer som hamburgere og pølser, eller bestille mat på forhånd, som pizza eller super-lange deli sandwicher.
  • Gjør mat fotball tema der det er mulig.
   • Bruk fotball dekorasjoner med maten.
  • Plan for noen hjemmelagde bakt eller dessert behandler med fotball dekorasjoner.
  • Drikkevarer inkluderer brus og juice for barn og ikke drikker, og ulike typer øl for voksne. Vanligvis butikker vil ha Super Bowl spesialiteter, for eksempel en 2 for 1 avtale eller rabatter eller salg for uken, så dra nytte av disse.
  • Ikke glem å ta hensyn til eventuelle spesielle behov eller preferanser (for eksempel sukkerfrie godbiter for diabetikere og kjøtt-frie valg for vegetarianere).
 5. 5
  Organiser maten layout. Det beste rådet er - ikke mase altfor mye. Dette er en kamerater og fans fest, og ideen er at alle er fri til å hjelpe seg selv og nyte det uformelle anledningen. Du trenger ikke å velge hvilke sjetonger du vil åpne først, bare åpne alt og satt noen av hver i store boller, velge hvor mye boller avhengig av hvor mange som kommer over for spillet. Plasser drinker i kjølere eller plast binger først, deretter dumpe isen over dem. Sørg for at det finnes steder å sette ned varm mat når det kommer ut, og la plater,, servietter og krydder ut for alle å hjelpe seg selv til.
  • Jo mer mat som kan tilberedes på forhånd, jo bedre, slik at alle blir frigjort fra for mye kjøkken tid.
 6. 6
  Gjør dine gjester føler seg hjemme når de kommer. Snakk om spillet mens pre-show som skjer. Satse for å se hvem mener hvilket lag kommer til å vinne. Legg sideinnsatser, for eksempel, punkt sprer og mengden meter MVP (mest verdifulle spiller) kjørte. Snakk om hvordan dere tror hele sesongen gikk generelt.
  • Helle drinker i begynnelsen hvis ønsket, men sørg for å la gjestene vet hvor drinkene er og at de er velkommen til å holde hjelpe seg selv når som helst hele partiet. En vil også fortsette å se tilførselen nivå av drinker og lageroppbygging etter behov.
  • Har alle skrive ned hvem de tror vil vinne og hva det endelige resultatet vil være før spillet starter. Award en dum premie, som en stor fotball piñata, til den personen som kommer nærmest.
  • Hvis du ønsker en drikking spill, trene utløserne på forhånd med alle gavene, for eksempel visse fraser eller spiller laget. Les Hvordan lage en sportsbil drikking spillet for flere ideer.
 7. 7
  Bruk halvparten tid som lunsjpausen. Super Bowl-reklame er kjent for å være de beste og høyest betalte reklamer spilles på TV (faktisk er det sagt at 10 millioner mennesker tune inn for dette aspektet alene), slik at du kanskje ønsker å gjøre det enkelt for gjestene å henge rundt med plater av mat. For de som ikke så opphisset av å se på annonser, bruke halve tiden til å diskutere spillet progresjon og andre ting. Hvis det er barn rundt, bruker litt tid på å spørre dem hva de synes om spillet så langt, og forklarer noe til dem som kanskje ikke forstår.
  • Organiser på forhånd hvem som vil være ansvarlig for spratt ut av rommet for å varme opp de snack mat, grillmat, eller hva du har bestemt deg for å tjene til lunsj. For å gjøre det rettferdig, kan du liker å vaktliste folk til å ta svinger med mindre kokken virkelig ikke tankene mangler en del av spillet.
  • Kontroller at oppvaskmaskinen er klart i begynnelsen av spillet. Du kan raskt fylle det på slutten av pause for å bidra til å minske rydde opp nødvendig senere. Alternativt kan du bruke engangsutstyr, og det blir mindre rot å stri med.
 8. 8
  Rekruttere folk til å hjelpe deg ren eller stedet etter kampen. Spør folk om de ønsker å ta noen av rester av mat og drikke. Etter alle blader, gjør noen veldig lett rengjøring og deretter slappe av!

Tips

 • Plast og papir i løpet sølvtøy er nøkkelen! Papir plater, plast kjøkkenutstyr og kopper er disponibel og billig. Bruk sølvtøy, som tang, for mat.
 • Tenk å få eller lage en kake som er dekorert på noen måte å reflektere Super Bowl hendelsen.
 • Kjølere som inneholder alkohol bør sikres mens barna er rundt.
 • Hvis det er en grill, hjelpe hverandre eller koker maten før starten av spillet. Med mindre en person ikke har noe imot å være foran røyk og ikke på TV, bør alle hjelpe på noen måte.
 • Du kan gjøre ting veldig enkelt for deg selv ved å bestille en "Super Bowl Party in a Box" som inkluderer tallerkener, servietter, kopper og en fotball snack bolle.

Advarsler

 • Begrense gjestenes alkohol inntak, hvis de har tenkt å kjøre senere. Tilby å slippe hjem alle som har hatt for mye å drikke, eller ring dem en taxi. De kan hente bilen dagen etter.
 • Advare gjestene om at det kan være folk kommer tilbake på veien fra barer og sine egne partier, så ta ekstra forsiktighet.
 • Ikke bruk en grill innendørs med mindre det er en elektrisk. Hvis du er i et kaldt klima, enten få en elektrisk grill eller kok på komfyren.
 • Kanadiere ser på Super Bowl kan ikke se de store reklame i pausen, men vil få lokalt produserte seg, avhengig av stasjonen du ser på.

Ting du trenger

 • Storskjerm (er) og kanskje noen små
 • Snacks
 • Drikkevarer
 • Stoler
 • Bord og duker for mat
 • Grill (valgfritt)
 • Satser slips (valgfritt)
 • Spill (valgfritt)
 • Et rolig sted for ikke-fans til å slippe unna å