Wkeno

Hvordan spise et insekt eller arachnid

Har du noen gang sett på en eller edderkopp og lurte på hva det smakte som? Det kan virke for noen, men selv folk med entomophobia kan overvinne sin frykt, og spise et insekt eller edderkopp (eller noe annet lignende leddyr, for den saks skyld!).

Trinn

Hvordan spise et insekt eller arachnid. Innse at noen mennesker spiser insekter på en jevnlig basis.
Hvordan spise et insekt eller arachnid. Innse at noen mennesker spiser insekter på en jevnlig basis.
 1. 1
  Innse at noen mennesker spiser insekter på en jevnlig basis. I noen kulturer i verden, er insekter og edderkoppdyr spises som en fast del av kostholdet. Hvis de kan gjøre det hver dag, kan du gjøre det bare denne ene gangen.
 2. 2
  Forstå de ernæringsmessige fordelene av insekter og edderkoppdyr. Fiber er en viktig del av ditt daglige kosthold, og du vil få mye av det fra insekter og andre leddyr som har en exoskeleton. Dette er grunnen til at folk rundt om i verden spiser dem. Mange insekter, gram for gram, inneholder en større mengde protein enn biff.
 3. 3
  Glem alle forestillinger. Du må tømme sinnet for ideen om at disse skapningene er motbydelig, skitne, skumle, eller hva andre beskrivelsen du kan ha fra barndommen. Tenk på dem som en ikke-menneskelige dyr akkurat som katten. Det kan være en strekning av fantasi, men du må overvinne frykten for å spise en av disse små krypene!
 4. 4
  Visualisere at du spiser noe helt annet. Ikke tenk på det som en cricket, men heller tenke seg en peanøtt. Smaken vil ikke være den samme, men det vil være over raskere enn du tror.
 5. 5
  Velg et insekt eller edderkopp å spise. Du kan finne insekter i naturen over alt, men du vil ønske å slå det opp på nettet eller i en bok, for å sikre at det ikke er giftig. Maur synes å ha mange forskjellige smaker, så det er en god idé å prøve flere varianter til du finner den mest smakfulle. Hvis du må, kan du kjøpe en candy-dekket eller stekt insekt i butikker eller på internett, men for en ekte utfordring, bør du velge en live insekt eller edderkopp.
 6. 6
  Fjerne potensielt skadelige munn deler eller stingers. Du vil ønske å sørge for at du ikke bite i noe som kunne ta på eller stikke munnen som det går i. For maur, ikke fjerne tang, du må bare sørge for at du bite dem før de bite deg! Som kan føre til personskade. Brann maur bør alltid bli drept først.
 7. 7
  Plukk opp din insekt eller edderkopp. Ta tak i det på en måte som er behagelig for deg. Bruke hvis du må, men du vil sannsynligvis bare trenger pekefingeren og tommelen. Sørg for at du plukker opp insekt slik at det ikke kan skade deg. Feilen kan fortsatt ha et triks i ermet, selv om du har fjernet åpenbart skadelige deler.
 8. 8
  Åpne munnen. Du bør åpne bredt for den lekre godbit som er i ferd med å komme. Sørge for at er åpne bredt kan bidra til at insekt eller edderkopp gjør sin vei inn i munnen hele veien første gang.
 9. 9
  Plasser insekt eller edderkopp i munnen raskt. Bruke fingrene eller en pinsett, plasserer bug i munnen. Ikke kast den, men fingrene eller pinsetten inn i munnen din litt før la gå av feilen. Hvis du kaster den i, kan du gå glipp av og få et ansikt fullt av feil.
 10. 10
  Tygge! Du har feil under full nå. Tygge raskt å få det overstått, eller tygge sakte for å vise frem til venner eller nyt smaken.
 11. 11
  Svelge. Du har gjort det! Du har nå spist et insekt eller edderkopp.

Tips

 • Ikke la deg selv. Hvis du ikke tillate deg selv å kaste opp, vil kroppen din være mindre sannsynlig å kaste opp neste gang du har lyst.
 • Det kan være lurt å ha et glass vann klar til å skylle ut munnen av reservedeler ben eller bug innvoller. Vannet kan også vaske ned alt fast i halsen din.
 • Undersøke hvilke insekter er spiselige i ditt område. Fargerike insektene kan være ekkel smaker og noen ganger giftige. Fluer er ikke en god ting å spise på grunn av sykdommer de kan bære. Bortsett fra det, de smaker surt, ikke på en god måte. Sikkerhet først!
 • Edderkopper kan være spesielt vanskelig. Det kan være vanskelig å finne en som ikke er for liten eller giftig, men det er verdt å merke seg at det kan gjøres!
 • Prøv å ikke se på det.
 • "Noen insekter som ofte spises i Asia er waterbugs og sikader. Scorpions er spist etter steking. Mealworms kan gjøres om til en slags smør som kan brukes i stedet for peanøttsmør. Ant larver kan spises og kan smake som en frukt og mutter frokostblanding. Yum! "

Advarsler

 • Giftige insekter eller edderkoppdyr kan gjøre deg alvorlig syk, eller verre. Hvis bitt eller stukket, oppsøke lege umiddelbart.
 • Noen venner titting kan bli alvorlig allerede ut.
 • Spis bug ute, i tilfelle du føler deg syk.

Ting du trenger

 • Viljestyrke
 • Insekt eller Arachnid (som du vet er trygt)
 • Valgfritt: pinsett eller andre gripe tak redskap
 • Valgfritt: Glass med vann for å skylle munn og svelg