Wkeno

Hvordan unngå myggstikk

Ingen bryr seg for mygg, kanskje fordi de synes å tjene ingen nyttig funksjon for mennesker. For de fleste mygg arter, trekker den kvinnelige mat for henne utvikle egg ved å sette henne snabel inn i kjøttet av et pattedyr eller krypdyr og tegning blod. Dessverre myggen bite bringer også sammen ubehag, smerte, og noen ganger sykdom, eller til og med en allergisk reaksjon i et økende antall tilfeller. Sykdommer spres av mygg er mange i visse områder og omfatter millioner av dødsfall som følge av malaria hvert år, samt nylige utbrudd av West Nile Virus. Ikke alle mygg arter overføre sykdom til mennesker, men fordi de er så lite at det er vanskelig å enkelt fortelle hvilke arter er i din nærhet. Bite forebygging er den beste kur, så med andre ord, avskrekke myggen før den biter deg.

Trinn

Hvordan unngå myggstikk. Drepe mygg ved å gripe den ut av luften.
Hvordan unngå myggstikk. Drepe mygg ved å gripe den ut av luften.

For å hindre individuelle myggstikk

 1. 1
  Drepe mygg ved å gripe den ut av luften. Med mindre du øve mye på dette, vil du finne det vanskelig å gjennomføre, og luften av flytting hånd gir myggen god advarsel, og kan også blåse det ut av hendene dine.
 2. 2
  Drepe mygg med en mygg swatter. Den swatter, vanligvis laget av et tykkere metall eller plast, er montert på enden av en spenstig wire, dramatisk øke sjansene for å treffe en stasjonær mygg ved å øke momentum i Swat. Du kan også bruke hånden i en lignende bla bevegelse.
 3. 3
  Drepe den flygende mygg med en tohånds klapp. Ved hjelp av to hender er mer effektiv enn en, som luften kommer fra hver hånd vil blåse myggen inn i motstanderens håndflaten.
 4. 4
  Hvis mygg lander på armen din, strammer armen muskler kan føre til at myggen blir sittende fast. På dette punktet kan du bare sleng på mygg, eller knipe musklene enda mer. Dette fører noen ganger myggen å fylle opp med for mye blod og eksplodere.
 5. 5
  Hvis alle disse teknikkene ikke fungerer, kan det være lurt å gi det et forsøk ved å fange mygg med en gjennomsiktig kopp. Sakte plassere en kopp (helst et hardt materiale) over myggen og skyv litt papir under denne cupen. Dette gir deg kontroll over myggen, og kan gi deg en mer pacifistic tilnærming, i stedet for bare å drepe mygg.

For å forhindre mange myggstikk

 1. 1
  Bruk myggmiddel. Bruker insektmiddel på udekket hudoverflater når du er utendørs, spesielt i løpet av dagen. Når du bruker solkrem, bruke den før insektmiddel.
  • Repellents inneholder 30% til 50% DEET (N, N-dietyl-m-toluamide) anbefales for voksne og barn over 2 måneders alder og effektive i flere timer. Repellents med lavere mengder av DEET tilby kortere sikt beskyttelse og må brukes oftere.
  • Myggmidler som inneholder opp til 15% picaridin, som må brukes ofte, er tilgjengelig i USA. Repellents med høyere konsentrasjoner av picaridin kan være tilgjengelig i alle regioner utenfor USA.
  • Beskytt spedbarn yngre enn 2 måneders alder ved hjelp av en transportør drapert med myggnetting med en elastisk kant for en tett passform.
  • Eksperimenter med uten kjemiske løsninger som Citronella (naturlig plante olje). Som med ethvert produkt, avhenger deres effektivitet på situasjonen, din egen hud kjemi, og den eksakte type mygg du arbeider med. Også tea tree olje og tar vitamin B kosttilskudd virkelig hjelper.
 2. 2
  Slites løs, langermet skjorte og lange bukser når utendørs.
  • Klær kan også sprayes med myggmiddel som inneholder permetrin eller annen EPA-registrert frastøtende for bedre beskyttelse. (Husk: ikke bruk permetrin på huden.)
 3. 3
  Unngå områder utsatt for mygg angrep. Mygg tiltrekkes ofte av vann, spesielt stående vann.
 4. 4
  Ikke kast bort penger på en elektrisk hengende bug "zapper". Disse har vist seg å drepe mange insekter meget effektivt, men generelt drepte insektene er de ikke-skadelige seg. Plus, har en tendens til støyen de genererer å være ytterst ubehagelig. Mosquitos kan mer effektivt drept av en av de dedikerte maskiner som bruker varme og karbondioksid for å tiltrekke seg mygg og deretter entrap eller drepe dem ved hjelp av garn, beholdere eller kjemikalier.
 5. 5
  Sov med et myggnett over sengen, men sjekk for hull regelmessig.
 6. 6
  Pass på at du ikke berører nettet hvor som helst mens du sover.
 7. 7
  Unngå iført tunge, mørke klær i varmt vær. Mosquitos er tiltrukket av varme kropper, så bor kult er en effektiv måte å unngå biter.

Tips

 • I Thailand se etter en citronella plante og bryte ett av en kvist. Lukten kan motvirke dem.
 • Mygg husokkupanter kan komme i mange former og størrelser. Ethvert element som vil gjøre din arm lenger, og derfor er din swing raskere, vil nok inkludert rullet opp magasiner.
 • Hvis din foretrukne verktøy av valget er mygg husokkupant, vurdere å kjøpe en kraftigere versjon. Den elektriske fjernkontroll er formet som en tennisracket med en elektrisk strøm, som passerer gjennom toppartiet. Dette vil bidra til å sørge for at målet mygg er død, selv om du ikke helt treffer den. Få et oppladbart en hvis du planlegger å bruke det mye.

Advarsler

 • Mygg har en tendens til å være mest aktiv i grålysningen og skumringen - ta ekstra vare i disse periodene.
 • Hvis du skal til jungelen områder, forskning malaria forebygging.
 • Husk alltid DEET er et giftig stoff. Bruk med måte.
 • Ultralyd mygg enheter frastøte mygg ved å sende ut en høyfrekvent støy som er ment å simulere lyden av øyenstikker, myggen naturlige predator. Men det er ingen vitenskapelige bevis som støtter disse påstandene.