Wkeno

Hvordan å kaste en glidebryter

Glideren er den tredje raskeste banen i baseball, ranking tett bak 4-søm rask ball og 2-søm rask ball. Det er viktig å vite hvordan du skal kaste denne banen for å unngå skade på armen. En godt kastet slider skulle bryte sent i sin flukt i samme retning som et curveball. En venstrehendt pitcher skyveknapp skulle bryte ned og bort fra venstrehendte hitters, og ned og inn på høyrehendte hitters.

Trinn

Hvordan å kaste en glidebryter. Grip baseball med indeksen og midtre fingrene plasseres tett sammen på tvers av en ytre søm omgangen.
Hvordan å kaste en glidebryter. Grip baseball med indeksen og midtre fingrene plasseres tett sammen på tvers av en ytre søm omgangen.

Få et grep

 1. 1
  Grip baseball med indeksen og midtre fingrene plasseres tett sammen på tvers av en ytre søm omgangen. Finn U-formet søm. For høyrehendte, plassere langfingeren over den høyre halvdelen av sømmen. Dette bør plassere fingrene mot utsiden av ballen (off-center).
 2. 2
  Plasser tommelen under innvendig søm omgangen. Disse to fingre bør ikke gjøre noen reell kontakt med ballens overflate. Hvis indeksen og midtre fingrene er på en ti eller elleve posisjon, bør tommelen være på et fire eller fem posisjon.
 3. 3
  Hold banen slik at mest press kommer fra tommelfinger-siden av pekefingeren. Legger press på både indeksen og midtre fingrene vil føre til banen for å rette ut, eller bli en.
 4. 4
  Cock håndleddet litt til tommelen side av kaste hånden. De fleste mugger gjør dette for å sikre at ballen utgivelser på tommelen-siden av pekefingeren. Du kommer ikke til å vri håndleddet side til side mens du slipper ballen, så denne justeringen bidrar til å gi banen et bedre lysbilde.

Mastering levering

 1. 1
  Gå inn windup din. Pivot og skifte kroppsvekt fra baksiden foten frem mot hjemmet plate.
 2. 2
  Hold håndleddet løs som du slipper ballen. Husk å ha det skakke litt, men motstå trangen til å vri det (side til side) det når du slipper banen.
  • Prøv ikke å kjøre håndleddet fremover med mer enn en tilstrekkelig mengde kraft.
 3. 3
  Snap håndleddet (opp til ned) for å få ballen fall når den krysser plate.
 4. 4
  Tenk rask ball som du slipper banen. Forbered deg på å komme rett ned gjennom med håndleddet, akkurat som du ville gjort med en rask ball.
 5. 5
  Husk å la den snurre glidebryteren kommer fra pekefingeren slippe fra ballen, ikke en vridning av håndleddet. Snapping er en opp og ned bevegelse, mens forvridning er en side til side bevegelse. Jo større vinkel opprettet ved å slå fingrene, jo bredere pause på glideren.
 6. 6
  Følger gjennom med bevegelse ditt. Føttene skal være parallell på slutten av banen og kaster armen skal komme over hele forsiden av kroppen din.

Tips

 • Kast en skyveknapp på innsiden delen av platen til en venstrehendt batter og utenfor til en rett hander.
 • Hvis du ikke får den bevegelsen du vil på ballen, prøver å kaste det vanskeligere eller tregere, litt endre grepet på ballen eller prøve å bruke ulike mengder press med forskjellige fingre.
 • Det bør være merkbar spinn på ballen hvis du kaster banen korrekt.

Advarsler

 • Pitcher under under 18 år bør forsøke denne banen med forsiktighet. Stress plassert på å kaste albuen øker sterkt risikoen for brudd til den mediale epicondyle vekst plate.