Wkeno

Hvordan å kaste en søkke

Vil du ha en ekte "ut" pitch som vil ha rører whiffing, forbløffet over hva de bare svingte på? En søkke ball er vanligvis kastet som en to-pakning rask ball, bortsett fra en annen arm vinkel. Denne banen vil begynne å se ut som en rask ball for deretter å falle, kanskje til og med rett på baksiden av platen! Hvis du ønsker å perfeksjonere søkke ball teknikk, les videre for noen nyttige tips og triks.

Trinn

Hvordan å kaste en søkke. Plasser peke-og langfinger mellom to inne sømmer, som du kaster en to-søm rask ball.
Hvordan å kaste en søkke. Plasser peke-og langfinger mellom to inne sømmer, som du kaster en to-søm rask ball.

Å få grep

 1. 1
  Plasser peke-og langfinger mellom to inne sømmer, som du kaster en to-søm rask ball. Lå eller brette tommelen under ballen lett.
 2. 2
  For en justert søkke grep, gå for en fire-søm grep. Hold både indeksen og midtre fingrene slik at de kjører vinkelrett på U-formede sømmer.
  • Dette gir deg mer av et kutt på søkke din, så du må være nøye med å holde begge fingrene på toppen av ballen før den er utgitt. Hvis hånden din ender opp stenger til side av ballen, vil dette uttale cutting handling av banen og slå det mer til en.
 3. 3
  Beveg tommelen fra seks posisjon til om syv eller åtte posisjon. Dette grepet med tommelen vil tvinge deg til å kaste på banen på en bestemt måte, og skaper vasken.

Pitching søkke

 1. 1
  Hold fingrene på toppen av ballen før den slippes. Hvis du slipper fingeren over til siden før du slipper ballen, forventer å få mer kutt enn vasken på ballen din.
 2. 2
  Prøv å få topspin eller pronasjon på søkke din så du slipper den. Dette vil gi banen litt klokken roterende spin, forårsaker den til å flytte inn i en høyrehendt batter om de ble kastet som en høyrehendt banen.
 3. 3
  Prøv å kaste søkke ballen fra en lavere arm-vinkel enn din topp-og-ned rask ball. senke armen vinkel vil gjøre pronasjon du søke ballen mer naturlig, i tillegg til å legge mindre press på armen din.
 4. 4
  Ta hensyn til disse andre triks. Du kan justere søkke på følgende måter å få en annen bevegelse til det:
  • Jo lavere du kaste den i streik sone jo mer vil slippe.
  • Jo raskere (arm) hastighet, jo mer bryte du pleier å få.
  • Hvis du kast med hånden, kan det hjelpe med slipp. Dette vil imidlertid legge mer press på håndleddet. Se om det føles behagelig.

Tips

 • Bare sørg for at du kaster over toppen ellers banen vil ha mer av en skyveknapp se til den.
 • Dette er en effektiv måte å holde ballen på bakken hvis du kan holde ballen ned i streik sone.
 • Alltid sørge for at du føler at ballen roll off din og langfinger.
 • Et godt sted å kaste en søkke er lav og litt inne. For å gjøre det sikte på rører midjen og kaste den vanlige søkke som instruert.
 • Ikke kast denne banen høyt, ellers vil den ikke synke.
 • Du vil kanskje tenke på å kaste denne banen når to streiker fortsatt. Det kaster av mange en batter, spesielt i ungdommen baseball.