Wkeno

Hvordan å identifisere en bandwagon fan

Ser du alle etter det bedre eller nyere champion team? Har du noen gang lurer på om de er "ekte fans" som de hevder? Eller vil du få inntrykk av at de er bandwagon fans? Her er hvordan å identifisere en av dem, og ikke for å bli en illojal person.

Trinn

Hvordan å identifisere en bandwagon fan. Vet hvem som er dagens beste laget.
Hvordan å identifisere en bandwagon fan. Vet hvem som er dagens beste laget.
 1. 1
  Vet hvem som er dagens beste laget. Enten det er sårbar, Celtics, Heat, Cubs, Colts, eller bare om noen andre, spør folk hva deres favoritt lag er i noen idrett. Hvis man sier det beste laget (la oss si Steelers i dette tilfellet) er hans favorittlag, spør ham hvorfor. Hvis han sier bare noe sånt som: "Fordi de er kjempebra!" han mest sannsynlig betyr at de gjør awesome. Dette er en lasset vifte.
 2. 2
  Se hvor lojale disse viftene er til sitt team. Dette tar tid så du må kanskje vente en sesong eller mer. Hvis laget taper en playoff spillet, mesterskap spillet, eller ikke gir sluttspillet, og dets fan utstillinger misliker i laget, godt han var i går, og nå er han en større taper enn hans lag!
 3. 3
  De kan bruke falske grunner til å forklare deres "lojalitet". Bandwagon fans har en tendens til å bruke alle de samme, generiske grunner til å forklare lojalitet. De kan si: "Jeg har alltid likt team!", "Min familie er fra Boston.", Eller den mest åpenbare: "De er bare flott" unnskylde. Hvem kan alltid ta vare på noen typiske fotballag fra Indianapolis, en by som ingen bryr seg om, og har en ignorert, uhørt basketball team, Pacers, før 2007?
 4. 4
  Sjekk ut deres 'fan utstyr'. Klær er avgjørende. Har disse menneskene bærer sine skjorter, caps, og topper? Be dem også. Noen ganger kan en vanlig person ville si, "Jeg bare liker jersey / cap." Godværsvenner fans vil vanligvis ha en splitter ny jersey. Hvis det er en person i en Cowboys jersey ute iført en akkurat nå, er han enten en rettferdig vær eller ikke en rettferdig vær fan. Husk at hvert team treffer motgang på enkelte punkt. Selv om Dolphins ble ødelagt av Jaguars 62-7 i en playoff kamp i 1999, og Cowboys var ferdig sitt ordinære sesongen TERRIBLY etter å ha tapt mot Eagles 44-6, fortsetter en ekte fan for å vise støtte og jubel på laget.

Tips

 • Godværsdager fans har en tendens til å heie på flere lag om gangen. Selv om det i samme idrett, eller noen ganger rivaler i samme divisjon! A Steelers, Colts, kjemper, Panthers, 49ers, ladere, Jets, og Dolphins fan er en bandwagon fan. Ekte fans side med ett lag i en rivalisering uansett hva.
 • Hvis alle forankret for Steelers i Super Bowl, det er ingen måte alle av dem kan være foran løpere. Kanskje de bare liker laget. Heie på et lag i et stort spill er annerledes enn heie på dem alle sen-regular season / sluttspillet.
 • Når du sier til pent vær fans hvordan de virkelig er om laget, vil de sannsynligvis vende. Gange unna, og kaller dem en taper eller noe. Hvis du ønsker å inngå kompromisser, fortelle dem at de må heie på laget for resten av livet. Dette er stort for dem.

Advarsler

 • Ikke bare anta at de er pent vær fans på farten. Bli kjent med dem godt over en tidsperiode.
 • Ikke noen gang, noensinne, noensinne føler fristet til å bli en!