Wkeno

Slik ser roller derby

Hvordan se og forstå hva som skjer på en flat-track roller derby bout, eller, sperring det, hvordan å ha en god tid å gjøre det.

Trinn

Slik ser roller derby. Finn ut om en i ditt område.
Slik ser roller derby. Finn ut om en i ditt område.
 1. 1
  Finn ut om en i ditt område. Start med et Google-søk for byens navn + Roller Derby.
 2. 2
  Mange roller derby ligaer problemet 'billetter ", som lar deg å delta på deres bout, og bytte dem for" penger ". Utfør denne primitive byttehandel, helst i forkant av arrangementet, så mange kamper selge seg ut.
 3. 3
  Når du ankommer, gjør en bea-linje for øl messe, ta en øl og tøffer. Legg merke til plasseringen av øl messe, så du vil trenge noen flere gjennom natten for å unngå å bli mest nøkterne på nachspiel.
 4. 4
  Sitt på gulvet, rett på kanten av sporet, hvis mulig.
 5. 5
  Velg et lag å heie på. Hvis du ikke allerede er en fan, basere avgjørelsen på noe helt vilkårlig, for eksempel "jeg liker at en jente sokker.
 6. 6
  Kjøp t-skjorter, knapper og klistremerker med din nye favoritt team.
 7. 7
  Cheer høyt og lystig under introduksjoner. Boo lagets fiender.
 8. 8
  Forstå det grunnleggende i spillet. Det er delt inn i et vilkårlig antall 'syltetøy', som hver varer opp til to minutter. Poenget med spillet er for hvert lag for å få deres synspunkt scorer, eller 'jammer', forbi alle de motstridende skatere, så mange ganger som mulig. Den "pakke" av skatere blokk mot hverandre, prøver å rydde plass for jammer deres, mens du får i veien for motstanderlaget jammer.
 9. 9
  Heie høyt når en dommer annonserer en 'bly jammer'. Dette skjer når en av jammers kommer først fra flokken i sin første runde gjennom. Dette jammer har nå makt til å avslutte jam før to minutter er gått (maksimal tid per syltetøy). Dette kan være en stor strategisk fordel for laget sitt.
 10. 10
  Hvis det er elementer i spillet du ikke forstår, ikke vær sjenert om å prate med dommerne mellom periodene. De vanligvis ikke bite og sannsynligvis sette pris på den positive oppmerksomheten. Bedre ennå, siden et ref kanskje ikke husker hvorfor han sendte som skater til boksen, spør de andre fans, selv om de er iført T-skjorter, knapper eller tatoveringer av en annen favoritt lag, har de ikke bite heller, og er vanligvis glade for å forklare en finere punkt - så lenge du vente til den aktuelle syltetøy ender.
 11. 11
  Høres kunnskapsrik av komplimenter spillere på deres "pisker" (sling-shotting deres jammer gjennom pack) og 'bootie blokker "(få" sin rumpe i jammer ansikt).
 12. 12
  Hvis en kamp bryter ut, bli sittende, men brøl anerkjennende. Hvis en kamp ikke bryte ut, roar appreciatively akkurat det samme.
 13. 13
  Applaudere seierherrene og trøste det tapende laget. Finn ut hvor spillernes etter festen er, og kjøpe drikke for spillere fra begge lag etterpå. Ikke glem å kjøpe drikke for dommerne, også.

Tips

 • Finn ut hva alkoholpolitikken vil være på bout. Hvis øl ikke vil bli solgt til bout, bør du vurdere å drikke øl (eller øl surrogater) før du kommer til bout. (Over 21 only)
 • Få et program, vil du ønsker å vite hvem som er hvem, og du bør gjøre et poeng å nedlatende sponse bedrifter.
 • Gå med venner. Derby er best nytes i grupper.

Advarsler

 • Sitte så nær som er tillatt, med mindre medisinske forutsetninger begrenser din evne til å unnvike fallende roller jenter. En skøyte til munnen aldri skadet noen.
 • Noen ropte erta eller hollers trenger å være flink, entusiastisk, energisk, og 'ikke dum.' Et eksempel på en "smart" shout kan være noe enkel og oppmuntrende, som "Faster, Faster, Kill Kill Kill!" Et eksempel på en "dum" shout ville være noe sexistisk, som "fine pupper, damer! '
 • Ikke krype ut roller jenter. (Eller, for den saks skyld, noen jenter.) Ikke følg dem rundt etter et anfall. Ikke stille "svever" i nærheten av eller bak dem i baren etterpå. Kompliment dem på bestemte hits de gjorde eller syltetøy de rocka. De vil som regel snakke med deg så lenge du vil, så lenge du ikke er skumle.
 • Motstykket, lookee, ingen touchee. I ingen annen sport kan du gå ta en øl etterpå med spillerne. Løperne kan "terte opp" med fiskegarn, korte skjørt, low cut uniformer og tankevekkende navn, men det er en del av personligheten sin. Ikke bland det med lisens. For det første, du er omgitt av ektemenn, kjærester og tjenestemenn som vil gjøre livet svært ubehagelig for deg hvis du prøver noe uheldig, og for det andre, kan det varmt roller jente meget vel være en politimann eller assisterende statsadvokat i hennes virkelige liv.