Wkeno

Hvordan å kaste opp uten å søle

Denne artikkelen er å informere folk hvordan å kaste opp uten å gjøre et stort rot. Når du har en bakrus eller spiste noe virkelig ille, om du ikke ønsker å vise innholdet i den.

Trinn

Hvordan å kaste opp uten å søle. Sett en skål, bøtte eller syke bag, sammen med et håndkle eller noen vev ved siden av sengen.
Hvordan å kaste opp uten å søle. Sett en skål, bøtte eller syke bag, sammen med et håndkle eller noen vev ved siden av sengen.
 1. 1
  Sett en skål, bøtte eller syke bag, sammen med et håndkle eller noen vev ved siden av sengen. På denne måten trenger du ikke å bekymre deg for racing på toalettet, spesielt hvis det er på den andre siden av huset.
 2. 2
  Vet at folk kan fortelle når de er i ferd med å spy. Det er en forskjell mellom sykdomsfølelse (generelt) og vite at du er i ferd med å bli. Du vil føle deg mye spytt som produseres og vanligvis en "tyngde" i halsen.
 3. 3
  Plasser hodet over toalettet, men prøv ikke å bøye hodet fremover. Prøv å holde hodet opp, og det vil gjøre det lettere på brystet.
 4. 4
  Hold nesen stengt med pekefingeren og tommelen for å hindre oppkast kommer ut av nesen. Hvis det skjer, vil det brenne og la en ubehagelig lukt i nesen for en periode.
 5. 5
  Se hvor lenge du er på toalettet for. Hvis ingenting kommer ut, ta noen dype åndedrag.
 6. 6
  Unngå å drikke eller spise noe rett etter oppkast. Du ønsker ikke å irritere magen lenger. Etter noen minutter, prøv å drikke vann sakte (ikke svelge det ned), men permittere noen sterkere drikkevarer eller mat for noen timer, selv om du føler deg fin.
 7. 7
  Forsøk på å kvitte seg med oppkast og lukten så snart som mulig. Det kan være lurt å skylle toalettet mer enn en gang hvis du ikke ønsker å se rotet. Det og noen ganger når du er syk hvis du ser oppkast eller lukte den, kan du bare føler oppkast enda mer.
 8. 8
  Bruk munnvann eller tannkrem for å få gunk og lukte ut av munnen din. Kaste opp kan inneholde matrester som ville bli fanget i tennene. Imidlertid ikke, pusser tennene rett etter å kaste opp - abrasiveness av tannkrem og børste vil slite på magesyre-myknet overflaten av tennene dine.

Tips

 • Ingen liker å være syk. Det er ikke en fin følelse, men det er vanligvis ufarlig. Det er bare kroppens måte å bli kvitt noe som den ikke liker. Tenk på det som en nødutgang.

Advarsler

 • Hvis du ikke kan holde den til du kommer til et skikkelig sted, ikke hold den i munnen. Alt kommer fra magen vil være svært syrlig, og kan skade tennene.
 • Unngå oppkast i en vask, da det kan tette sluket. Sikt på et toalett hvis mulig.

Ting du trenger

 • En bøtte / bolle / toalett eller en Travel Sick Bag
 • Et håndkle / vev til å tørke munnen med
 • Et sted å bli kvitt spy f.eks et avløp
 • En støttende venn
 • Vann (for å drikke og vaske med)
 • Medisiner for å bidra til hjelp ved forhindring av kvalme