Wkeno

Hvordan å klatre en palme

Klatring et palmetre er relativt enkelt når du vet hva du skal gjøre.

Trinn

Hvordan å klatre en palme. Plasser en hånd på motsatt side av treet på brystet nivå, og den andre hånden i samme høyde på din side.
Hvordan å klatre en palme. Plasser en hånd på motsatt side av treet på brystet nivå, og den andre hånden i samme høyde på din side.
 1. 1
  Plasser en hånd på motsatt side av treet på brystet nivå, og den andre hånden i samme høyde på din side.
 2. 2
  Hoppe opp og plante føttene på hver side av treet, med knærne vinkelrett på kroppen din.
 3. 3
  Hopp opp med føttene, som en frosk, og på toppen av hoppet ditt ta tak i treet igjen med hender og føtter.
 4. 4
  Fortsett opp treet i en serie av hopp.
 5. 5
  For å komme ned, reversere tiltak for å hoppe ned treet.

Tips

 • Gummi såler vil hjelpe deg å få et grep på treet, og vil også beskytte føttene fra splinter.
 • Du kan trygt klatre inn og sitte ned i Fronds av enkelte store store palmer, som for eksempel kokos palmer og kål palm, som Fronds på særlig de håndflatene er veldig sterk og vil lett tåle vekten av en gjennomsnittlig voksen.
 • Kål palmer (Sabal Palmetto) som fortsatt har de døde frond stubber (også kjent som "støvler") knyttet til full høyde av stammen kan være klatret omtrent like enkelt som en tre stige siden støvlene er vanligvis nesten like sterk som Fronds.

Advarsler

 • Palmer kan være svært vanskelig og enda litt kjedelig å klatre; starte med små trær først.
 • Bruk en langermet skjorte og bukse å unngå å bli skrapt av treet.
 • Mens mange palmer kan trygt klatret og selv satte seg i når forsiktighet og kunnskap blir brukt, er noen typer palmer best igjen unclimbed, spesielt California Fan palm (Washingtonia filifera) og den meksikanske Fan palm (Washingtonia robusta). Ikke bare er de stammene av Washingtonia sp svært grov og full av løse fliser, men frond stammer av Washingtonia sp er foret med rader av svært hakkete, skarp og recurved pigger som vil ripe opp hendene mens klatring i kronen, og vil holde du har rett i bakenden hvis du setter deg ned i de lagt oppå, og ikke minst også la noen virkelig stygg leter taggete og veldig pinlig hull i buksa! Også Fronds av daddelpalmer (Phoenix sp) har en tendens til å ha piggete brosjyrer nærheten der Fronds feste til stammen som kan holde deg og lagt oppå seg selv kanskje ikke er i stand til å støtte mye vekt. I tillegg er badebukser og Fronds av noen få arter av palmer, som Macaw og Ruffle palm dekket med svært lange og svært skarpe svarte pigger som vil forlate deg følelsen som en nålepute. Royal Palms (Roystonea regia) er også best igjen unclimbed som sine badebukser er ekstremt glatt (selv frond arr gir nesten ingen griphold overhodet.) Også Fronds av Royal palm er svært skjør og kan bøye seg ned og selv knekke av under din vekt og sende deg stuper rett tilbake til bakken.
 • Ikke bry noen dyreliv som kan være på treet.
 • Kål håndflatene uten støvler (nakne stammen) vanligvis har mye løs splinter på stammen som kan og vil bryte ut og sette seg fast i bare hendene, så hvis du klatre en kål palme med en glatt bagasjerommet (en som ikke har støvler på den), er lær, hagearbeid eller generell arbeidshansker veldig sterkt anbefalt.
 • Hvis du velger å klatre opp en kål palme som fortsatt har støvlene festet til full høyde av stammen, er det ganske lurt å teste styrken på støvler som du tråkker på først ved lett stepping eller trekke ned på dem for å være sikker på at de er fast før du setter din fulle vekt på dem. Støvlene på kål håndflatene kan ha mye styrke, men det er vanligvis noen løs og / eller svak støvler her og der som kan løsne under vekten din. For maksimal sikkerhet, vil du ikke ønsker å tråkke på eller ta på støvler som er løs eller ødelagt. Hvis støvlene har lenge frond stubber (f.eks flere meter) festet, bør du sette din vekt på dem så nær stammen som mulig for å unngå mulig brudd på stumpene ved å tråkke for langt ut på dem, som ville sende deg stuper tilbake til bakken. Også være forsiktig for ikke å få riper eller skrapes av de lange stubber. I tillegg, mens støvlene på de fleste Kål palmer fortsatt har mye styrke i dem, kan det hende du støter på noen situasjoner med Kål palmer der støvlene har råtnet gjennom og vil bryte vekk fra stammen med bare noen få pounds av ekstra vekt på dem, spesielt på eldre palmer, samt palmer som vokser i fuktige og våte forhold, spesielt områder som får lite eller ingen vind flyt.