Wkeno

Hvordan å klatre et tre uten greiner


Trenger du å komme opp en av de sjeldne trær uten grener? Eller kanskje du bare trenger å få opp et par meter før en gren? Det er ikke umulig, men det tar mye muskelkraft og konsentrasjon. Tid for å klatre opp i treet uten greiner...

Trinn

Hvordan å klatre et tre uten greiner. Finn din perfekte klatring treet.
Hvordan å klatre et tre uten greiner. Finn din perfekte klatring treet.
 1. 1
  Finn din perfekte klatring treet. Treet bør ikke ha råtnet eller se døde som det kan kollapse eller gjøre deg falle. Når du har funnet din treet med noen greiner, må du adoptere en god tankesett for å hjelpe deg med å klatre den. Vis utfordringen med å klatre i treet som å møte en motstander du må overvinne. Dette vil sette deg i den rette rammen av tankene.
 2. 2
  Får en god forståelse på treet. Hvis du kan sammenfalle hendene bak treet i bagasjerommet, kan du få en fin grep. Ellers, prøv å få fingrene inn i barken. Målet med å bruke fingrene er ikke å trekke / holde deg opp, men å trekke kroppen nærmere til treet.
 3. 3
  Ikke bruk piggete sko på treet. Dette vil føre til skade på det myke plantevev like under barken. Bruk sko med god, sterk-gripende gummi eller syntetiske såler på bunnen.
 4. 4
  Hoppe opp og plante begge føttene på treet. Raskt presse ut og opp Gjør dette diagonalt mot ansiktet. I forhold til fysikk, må du overvinne tyngdekraften med din kraft presser oppover mens utover styrken vil bli møtt med motstridende kraft av hendene.
 5. 5
  Øv bare å holde denne posisjonen. Hvis du ikke kan bo der i nær et minutt, trenger du mer praksis.
 6. 6
  Flytt høyere. Å flytte opp, skyv opp med føttene, skyver hendene opp treet og fortsette å trekke. Skyv eller shimmy føttene opp til å etablere posisjonen fra trinn 4.
 7. 7
  Hold trygg. Bare gå så høyt som du føler deg komfortabel. Ikke ta unødige sjanser og holde en kompis på bakken i tilfelle du får inn noen problemer. Deretter kommer ned igjen så forsiktig og langsomt som mulig. Ikke utfordre deg selv til å klatre i et tre for stor for deg.

Tips

 • Ikke forvent å lykkes på din første, andre eller tredje forsøk. Du er nødt til å fortsette å øve. Husk at øvelse gjør mester.
 • Prøv hansker. Noen liker dem, noen gjør det ikke, du vil ikke vite før du har prøvd, skjønt.
 • Bruk lange bukser og lange skjorter for å forhindre riper.
 • Prøv å gå barbeint for å få et grep på treet.
 • Ha en spotter rundt i tilfelle du skli, eller klatre i et tre med en polstret område under i tilfelle du faller. Gress, myk jord eller selv å bringe ut matter vil alle være nyttige pauser hvis du faller.

Advarsler

 • Forvent å falle, ikke klatre så høyt hvis du ikke føler deg komfortabel.
 • For ekstra sikkerhet, kan du bruke en sele og har noen under deg.
 • Hvis du kommer til å gå barbeint, vær forsiktig, som du kanskje vondt føttene.