Wkeno

Hvordan å nyte en baseball spillet når du ikke liker baseball

Tenk på dette: Vennene dine har kjøpt billetter til en Mets spill for hele gruppen. Du ønsker ikke å gå glipp av en ettermiddag med gutta, men du har aldri virkelig fikk poenget med å gå å se et spill av baseball, eller du faktisk ikke liker baseball, punktum. Eller, kanskje faren din er en stor baseball-fan, og han ønsker å ta med hele familien for å se et spill, men du er ikke så ivrig på ideen. Ikke bekymre deg, folk, situasjoner som disse er ganske overlever, så vil du snart finne ut.

Trinn

Hvordan å nyte en baseball spillet når du ikke liker baseball. Spille "kvartalene" spill.
Hvordan å nyte en baseball spillet når du ikke liker baseball. Spille "kvartalene" spill.
 1. 1
  Nyte selskapet du holder. Det forutsettes at du kommer til dette spillet med venner eller familie (du sannsynligvis ikke ville bringe deg alene eller med fremmede til et spill som du ikke er interessert i), så nyt den tiden du tilbringer sammen med dem. I tillegg tar deg ut av ligningen øyeblikk og nyte det faktum at du gjør dem glade ved å gå til spillet med dem. Det er den fineste gaven du kan gi en annen person som elsker eller bryr seg om deg.
 2. 2
  Spaser rundt omtrentlig. Moderne ballparks, spesielt i de store ligaer, har ofte nok av avsporing. Noen av de tingene du kan prøve er:
  • Mange ballparks har lagets historie museer som kan gi deg muligheten til å lære litt om deres klubb fortid. Dette kan vise seg å være så interessant og lærerikt at du kanskje varme til spillet betraktelig mer!
  • Hvis du kom til omtrentlig med litt ekstra penger på deg, utforske alternativer. Det er sikkert noen lag T-skjorter, vimpler, eller spill programmer som vil tjene som en påminnelse om opplevelsen, selv om du bare kjøpe dem som gaver å si takk til de som tok deg sammen. Major League-klubber vil ha et enda større utvalg av butikker å utforske, med et bredt utvalg av team-merkede klær og andre knickknacks å kjøpe.
 3. 3
  Spis! Selv de laveste nivå Minor League klubber har konsesjon stands, og som det aktuelle nivå blir høyere, mat og drikke valg avvike moreso fra standard, øl, peanøtter, og Cracker Jack. I dag er det ikke uvanlig for en stadion for å tilby ting som spenner fra å vin (og alt i mellom). I dag kan spise på en ballpark være ganske morsomt!
 4. 4
  Nyt atmosfæren. Spare noen få unntak du er ute på en fin dag (eller kveld). Det er et mye bedre alternativ enn å sitte hjemme i sengen, så nyt følelsen av å være blant en elektrisk publikum i et utendørs miljø.
  • Benytt sjansen til å snakke med noen baseball fans. Hvis du er nysgjerrig og ikke tankene slående samtaler med fremmede, kan du lære mye ved å snakke med fans som deltar på spillet. Spør dem hvorfor de liker baseball, hva de liker med favorittlaget sitt, hva spillet på denne dagen betyr for dem, osv. Spør også hvordan de ville overbevise noen som ikke er så ivrig på baseball å se et spill - svarene er bundet til å være veldig interessant!
 5. 5
  Kanalisere lidenskap for Hjemmesupporterne inn i en slags spenning hvis det er mulig. Baseball er en sport. Sportsbegivenheter er iboende spennende: hvem som vil vinne, hvem vil tape? Så selv om du ikke er så begeistret om baseball, se konkurransedyktig del og gå med strømmen, og prøver å bli interessert i ting som kan gjøre eller ødelegge spillet.
  • Hvis du ikke forstår sporten, kan dette være en veisperring å føle den sanne spenningen i det. Lagre dine følgesvenner potensialet for spill-tid hodepine ved å få svar på spørsmålene dine før den første.
  • Ta med en liten guide på baseball. Du kan sjekke dette når ting skjedde, og du føler deg helt forvirret.
 6. 6
  Følger mengden. Om nødvendig, gjør hva publikum gjør, slik at du klarer å gjøre riktige reaksjoner til skuespill. Ikke vær fyren eller jenta som sitter stille gretten mens resten av publikum er eller buing. Komme inn i ånden av ting!
  • For å unngå pinlige situasjoner i spill der du vet publikum kan deles i sine sympatier (som to lag fra samme by spiller mot hverandre), se etter reaksjoner av personer i gruppen. Minst vise solidaritet med de som tok deg med til spillet vil være en fin gest for at de brydde seg nok til å spørre deg.
 7. 7
  Spille "kvartalene" spill. Ta med et par ruller av kvartalene. Dele dem jevnt blant gruppen din. Regler: Alle setter en fjerdedel i en kopp. En person starter spillet ved å holde koppen. Hvis røren (uansett hvilken side) når første base ved noen metode, selv fielders valg, truffet av en pitch, tur, etc., blir den personen som holder koppen kvartalene. Alle setter et annet kvartal og koppen er gått over til neste person. Hvis røren er "ut", setter kun den personen som holder koppen en fjerdedel i og koppen er gått over til neste person. Dette spillet er garantert å holde selv de mest uinteressert fan involvert mens ikke avvike fra glede av diehards.

Tips

 • De fleste profesjonelle lagene vil sysselsette mellom-omganger underholdning å holde publikum inn i spillet. De fleste deler av dette (som ofte humoristiske "Kiss Cam") kan være hyggelig til enda en ikke-fan av sporten.
 • Vet hvor du skal lete for god mat. Hvis du kommer til spill med diehard fans av hjemmelaget, vil de sannsynligvis være i stand til å henvise deg til et sted som de liker spesielt godt.

Advarsler

 • Ikke vær en gledesdreper. Dine venner og familie prøver å nyte spillet, så prøv å gjøre det beste ut av situasjonen.
 • Stadium mat er ofte ganske dyre. Noen sverger til den teknikken med å snike mat i, men med pose søk som kreves ved innreise til de fleste stadioner, dette er ikke nødvendigvis lurt.
 • Heie mot hjemmelaget vil typisk være et dårlig valg på en del, spesielt som en uerfaren observatør av spillet.

Ting du trenger

 • Penger
 • Baseball guide