Wkeno

Hvordan få din kone / kjæreste til å se sport

Er du lei av å sitte alene på sofaen å se på sport? Ønsker du din kone eller kjæreste å bli med deg? I det minste, vil du henne til å slutte å rulle øynene og gjemmer fjernkontrollen når et spill kommer på? Mens denne artikkelen er skrevet for å adressere felles dilemma av menn liking idrett og kvinner blir ikke fullt så begeistret, vil alle disse tipsene jobbe for en friidrett-elskende kvinne som prøver å få henne mann inn i spillet også. Så her er hvordan du slår sports tid til kvalitetstid.

Trinn

Hvordan få din kone / kjæreste til å se sport. Velg et sted hvor du og din kone / kjæreste vil være komfortabel.
Hvordan få din kone / kjæreste til å se sport. Velg et sted hvor du og din kone / kjæreste vil være komfortabel.
 1. 1
  Velg et sted hvor du og din kone / kjæreste vil være komfortabel. Prøv å unngå veldig høyt arenaer eller barer der folk er høyt og ytterst ubehagelig. Når du ikke er interessert i sport, kan det være irriterende å være rundt folk som er fanatisk om en viss team. Når du begynner å se på sport med henne, prøve å gjøre det hjemme, med noen få mennesker hun allerede føler seg komfortabel med (ikke dine kompiser som alltid søler øl på sofaen). Du vil ha henne til å føle seg avslappet, og knytte idretter med nedetid, ikke tid til å rydde opp etter deg og dine venner, eller tid til å se barna mens du ser på spillet, eller tid til å sette opp med uopphørlig hyl og jubel.
 2. 2
  Velg en sport hvor din kone / kjæreste vil ha en hyggelig visning. Du er ikke den eneste som liker eye candy. Sport som viser muskuløs overkropp eller ben kan være en god innledende valg. Ikke lat som du vet ikke hvilken idrett har de mest attraktive idrettsutøvere. Hvis du kan få henne inn i en sport som du ikke er spesielt gal, kan det være et springbrett til din favoritt sport. Hvis hun kommer til å ta en interesse for noe hun normalt ikke ville, bør du være villig til også.
  Gode ​​eksempler på idretter som viser av den mannlige kroppen kan omfatte fotball, turn, basketball og svømming / dykking. Unngå idrett hvor målet er å forårsake skade (boksing, mixed martial arts) eller sport der spillerne ofte komme inn fistfights, da disse er de stereotypier som forårsaker mange mennesker til å tenke idrettsutøvere er ikke verdt å se.
  Til slutt, kan du overbevise henne til å se på eller gå til visse spill da hennes "favoritt" idrettsutøver kommer til å være i det.
 3. 3
  Velg en sport der teknikk og ferdigheter vektlegges enn rå styrke. Europeisk fotball kan være greit for deg, men de fleste jenter vil trolig få mer begeistret for en godt utført svingstang utgivelsen beveger seg i en gymnastikk konkurranse, eller en trippel Lutz i skøyter. Gymnastikk, gresk bryting, skøyter (ingen hockey... sorry!), Sykling, tennis, logging / lumberjack konkurranser, kan basketball, dykking, svømming og lignende være gode startsteder. Velg en idrett der hun kan lett imponert uten å være kjent med spillereglene eller scoring system.
 4. 4
  Fyll henne. Med hva sport du ser med henne, forklare strategi eller teknikk som skjer. Mange folk ikke se sport fordi de ikke forstår hvordan spillet fungerer, så mens du heier fordi laget bare tok et stort skritt mot å vinne, signifikante andre kan fortsatt bli forvirret, prøver å finne ut hva som skjedde. Det er ikke morsomt å føle seg ut av loopen. Hvis hun er interessert nok til å stille spørsmål, svare på dem alle. Ikke børste henne. Gjøre en investering, her. Vær tålmodig og bruke en vennlig tone i stemmen, selv om hun holder glemme hvilket lag som er der. Hun prøver ikke å irritere deg, hun prøver å forstå hva som skjer.
 5. 5
  Spille sport med henne. Be henne om å spille litt fotball, fotball, eller basketball med deg. Dette er en mulighet til å lære henne om spillet. Når hun ser hvor vanskelig en sport kan være, kan hun sette utøverne mer. Ikke bli veldig konkurransedyktig, og ikke ta vennene dine. Og ikke være sjefete. Gjør dette til en morsom tid for henne. Sprekk noen vitser. Fortell henne at du vil (sett ork her) når hun scorer et mål eller gjør en kurv.
 6. 6
  Gi henne noen lag antrekk. Kjøp henne flatterende antrekk med din favoritt lagets logo. Kjøp hva hun er interessert i. Hvis hun liker sokker, få henne noen lag sokker. Selv om hun ikke er en materiell jente, vil omtenksom gest mest sannsynlig bli verdsatt, spesielt hvis det er en overraskelse. Oppmuntre henne til å bære det du kjøpte henne og dusj henne med komplimenter: "Min kone ser HOT i grønt, gjør hun ikke?" eller "Du ser utrolig attraktive i at jersey."
 7. 7
  Velg en idrett der kvinner kan utmerke seg. Ting som sykling og basketball har alle kvinnelige team som din kone / kjæreste kunne heie på og følge i plasseringer. Dette kan være en måte å introdusere henne til sporten og få henne til å se med deg.
 8. 8
  Minn henne at dette er kvalitet sammen. Mesteparten av tiden, når du ser på sport, er du sannsynligvis med dine venner og kamerater. Minn din kjæreste eller kone at dette er en flott måte å tilbringe mer tid sammen, noe som er nøkkelen til å ha et sunt forhold. Og være rettferdig - fortelle henne at hvis hun gjør en reell innsats for å nyte å se på sport, vil du gjøre en oppriktig innsats for å sette pris på noe hun liker å gjøre. Dette bringer oss til neste trinn...
 9. 9
  Byttehandel. Hvis hun ikke liker sport fordi det er din unnskyldning for ikke å trekke vekten din rundt i huset (rydde opp, på jakt etter barna) eller fordi hun ikke har noen tid til å gjøre ting hun liker å gjøre, så ingen av disse trinn vil fungere. Hjelpe henne ta oppvasken eller mate ungene før spillet slik at du både kan slappe av og se på sport sammen. Eller, la henne bruke spilletid å gjøre sin egen greie. Minst hun vil da se spilletid som en positiv ting! En annen idé er å "trade" kvalitetstid. Hvis hun ser dette spillet med deg, vil du se en bestemt film med henne. Fair er rettferdig!
 10. 10
  Ikke overdriv. Du elsker sport og er sannsynligvis glade for å dele denne lidenskapen med henne, men forstår at hennes nivå av entusiasme aldri kan helt matche din. Erkjenne at hennes forsøk på å være interessert og se en kamp med deg betyr ikke at hun ønsker å se hver kamp i sesongen. Begynn sakte. Selv om dette kan være vanskelig for deg, vil hun trolig være mer villig til å se sport hvis det ikke er noe du prøver å få henne til å gjøre hver dag.

Tips

 • Når du først å få henne interessert i sport, være på best oppførsel. Når hun er i det, så kan du vise din vanlige entusiasme. Hvis hun begynner å miste interessen, men følg trinnene ovenfor igjen.
 • Finn ut om hun noen gang har spilt sport før. I så fall, gjør at den første idretten du ser sammen (forutsatt at hun likte å spille denne sporten).
 • Mens du ser på sport, kan du bli oppslukt, men det virkelig vil hjelpe hvis du viser henne litt kjærlighet. Holde henne i hånden, stryke henne over håret, legger armen rundt henne, gi henne en massasje, noe å vise henne at du setter pris på henne tilbringe denne tiden med deg.
 • Finne og stafett historier som viser utøverne til å være vanlige mennesker, som morsomme historier om garderoben skøyerstreker, veldedighet arbeidet de har gjort, eller om deres familieliv. Lokalavisene er gode kilder for de personlige livene til idrettsutøvere på lokale lag, men sørg for at historiene og artikler er positive.

Advarsler

 • Avstå fra siklende over cheerleaders. Og ikke få grinete hvis hun begynner siklende over noen av utøverne.