Wkeno

Hvordan å øke sperm volum

Når det er på tide å komme til saken og gjøre babyer, vil du gjøre alt du kan for å gjøre det skje. Heldigvis har det vært mange studier om dette i de senere år, og øke sperm volum har blitt godt undersøkt og det er svar som kan hjelpe. Vi viser deg noen måter å gjøre dette.

Trinn

Hvordan å øke sperm volum. Øk inntaket av mat rik på vitamin C og antioksidanter.
Hvordan å øke sperm volum. Øk inntaket av mat rik på vitamin C og antioksidanter.

Endringer i kostholdet

 1. 1
  Endre kostholdet. De riktige endringer i det du spiser kan føre til mer, samt sunnere, sperm. Ikke undervurder dette trinnet.
  • Redusere eller eliminere bearbeidet mat og bytte til en diett lav på fett, og mye protein. Spis mye grønnsaker og helkorn, og kjøpe økologisk mat når det er mulig. Drikk rikelig med vann. Noe som er gunstig for din generelle helse er trolig også gunstig for din lille mini-me er.
 2. 2
  Øk inntaket av mat rik på vitamin C og antioksidanter. Disse næringsstoffene kan redusere sperm defekter og øke sperm motilitet. Det er like enkelt som med en appelsin til dessert! En enkelt 8-unse (230 ml) glass frisk OJ inneholder rundt 124 milligram av vitamin C - en hel dags forsyning.
 3. 3
  Ta i god mineralet sink. Det er forbundet med økt semen volum, sædkvalitet, og testosteronnivå. Ta i ca 11mg daglig, som du kan få ved å spise østers, biff, bønner og kylling.
 4. 4
  Ta på aminosyrer, som kosttilskudd eller i mat. Aminosyrer er spor av noe som kan finnes i kjøtt, frukt og grønnsaker, antas å øke sædkvalitet og holde sperm fra klumper. Aminosyrer som du kan innlemme i kostholdet ditt er:
  • L-karnitin, som kan finnes i rødt kjøtt og melk
  • L-arginin, som kan finnes i nøtter, sesamfrø, og egg
  • L-lysin, som kan finnes i melkeprodukter og oster
 5. 5
  Prøv å supplere din diett med folsyre. Folsyre (Vitamim B9) kan bidra til en økning i mengden av sæd. De 400 mikrogram daglig finnes i korn, grønne bladgrønnsaker, belgfrukter og appelsinjuice.
 6. 6
  Øk dine daglige inntaket av kalsium og vitamin D. Du kan ta kosttilskudd av begge, eller tilbringe mye tid i solen slik at kroppen kan syntetisere vitamin D, og spise masse yoghurt, skummet melk, og laks å øke kalsiuminntaket. Hvis du bruker mer tid i solen, må du huske å skumme opp med noen solkrem for å unngå skader fra skadelige stråler og mulig melanom.
 7. 7
  Forbruker allicin, som kommer fra hvitløk. Allicin, en organosulfur sammensatte, øker sperm volum ved å optimalisere blodtilførselen til kjønnsorganene, skape millioner av lykkeligere sperm. Finne nye og spennende retter å legge til hvitløk repertoar, eller dyret det og handle som en ekte mann ved å legge til et fedd eller to av rå hvitløk til grønnsaker smoothie i morgen.
 8. 8
  Spis mer av følgende sperm-sunn mat. Hvis du vil at sædcellene å bli fylt til randen med sunne små epler av øyet ditt, bør du vurdere å innlemme flere av følgende matvarer i kostholdet ditt:
  • Goji bær (antioksidanter)
  • Ginseng
  • Gresskarkjerner (omega-3 fettsyrer)
  • Valnøtter (omega-3 fettsyrer)
  • Asparges (vitamin C)
  • Bananer (vitamin B)

Endringer i livsstil

 1. 1
  Rydd opp din livsstil. Visse livsstil, vaner, som stresser kroppen og immunforsvaret, vil føre til en lavere sædkvalitet. Hvis du prøver å lage en baby, er det best å avstå fra røyking, narkotika (unntatt reseptbelagte legemidler - sjekk med legen din om dette), og alkohol i moderate mengder.
 2. 2
  Slipp skuffer. Ikke bokstavelig talt, men sørg for at testiklene ikke trykkes opp mot kroppen. Varmen vil drepe de små guttene, så bytte til boksere og gi dem litt pusterom. Hvis det er en grunn til at menn er født med testiklene på utsiden av kroppen sin, er det for dem å bo fint og kjølig.
 3. 3
  Gå av sykkelen. Sykkelen seter er beryktet for å redusere sædkvalitet, og hvis du tenker på det for et øyeblikk, vil du innse hvorfor. Trykket, den brå bevegelser, hoppende - ingen av disse er det sperm nyte. Bytt til bilen eller bussen mens du er i sperm produksjon modus, og de ansatte vil svare med høyere produksjon.
 4. 4
  Kom deg ut av badestamp. Ja, det bidrar til den rette stemningen, men mens du gjør Moony øyne, de bukker under for heteslag. Forlate tubbing for avslapning etterpå.
 5. 5
  Lysere opp. Stress dreper, og mens du kan være i stand til å håndtere det på en stund, er din sperm ikke på langt nær så robust. Stress kan forstyrre hormoner som trengs for å bistå i sperm produksjon. Gitt noen form for emosjonell (eller fysisk) mishandling, og de vil vri seg bort til den store pungen på himmelen, aldri å komme tilbake.
 6. 6
  Holde vekten i sjakk. Å være for stor - eller for lite - kan påvirke hormonbalansen. For mye østrogen eller for lite testosteron vil ha en negativ innvirkning på din sædkvalitet. Så traff gym før du treffer sekken, og finne nye og interessante måter å holde deg motivert, slik at du ikke gir opp på vekttap oppdrag før den starter.
 7. 7
  Knock off steroider. Mens de kan hjelpe deg bulk opp muskler, den svært un-muskulære testiklene vil krympe. Uavhengig av sperm count problemstillinger, som ønsker det? Anabole steroider er svært skadelig for din generelle helse.
 8. 8
  Få hvile. Kroppen din gjør mesteparten av god produksjon arbeid mens du sover - og det inkluderer sædproduksjonen. Få en full 8 timers søvn hver natt når du jobber med upping din sædkvalitet.
 9. 9
  Prøve. PC muskeløvelser blir brukt av menn ikke bare til å vare lenger, men også for å øke volumet av sæd deres. Det er mange PC-muskel øvelser som du kan gjøre for å både tilfredsstille din partner og gi ditt avkom best sjanse til å lykkes.
 10. 10
  Hold deg unna smøremidler under sex. Smøremidler, mens nyttig for prosessen, kan være skadelig for resultatene. Det er fordi smøremidler, inkludert spytt, kremer, og gelé, kan forstyrre sperm bevegelse. Hvis du absolutt må, prøv å bruke vegetabilsk olje, peanøttolje, eller et smøremiddel som preseed, som kanskje ikke skade sperm.
 11. 11
  Begrense eksponering for giftige kjemikalier og stråling. Giftige kjemikalier og stråling kan forårsake permanent skade på sædceller. Hvis du ofte arbeider med giftige kjemikalier, sørg for å bruke beskyttende dekke (hansker, masker, osv.) slik at du begrenser eksponering for huden din. Unngå områder som du vet produsere store mengder stråling, og bare velge medisinske prosedyrer som involverer stråling hvis helt nødvendig.
 12. 12
  Ta notat. Alle de ovennevnte råd vil ikke bare hjelpe deg å øke mengden av sperm, vil det også forbedre kvaliteten. Holde dem friske, aktive, og klar for reisen til å komme, og med litt hell, vil en av dem belønne deg ved å bli en baby!

Tips

 • Spis sunn mat.
 • Holde godt hydrert.
 • Ta daglige vitaminer.
 • Hvis du ikke er sikker på hva du gjør / spise / drikke / ta er bra for deg... det er sannsynligvis ikke. Bedre å ikke gjøre det før etter at du har satt at bun i ovnen.