Wkeno

Hvordan bli gravid hvis partneren hadde en vasektomi

I motsetning til en tubal ligation, er det flere løsninger for en vasektomi.

Denne artikkelen er for par som nylig har sluttet i et partnerskap. Ikke for de som ønsker å "fange" en partner.

Tidligere beslutninger noen ganger komme tilbake å hjemsøke oss, så her er noen forslag til å bli gravid hvis partneren din har hatt en vasektomi.

Trinn

Hvordan bli gravid hvis partneren hadde en vasektomi. Se om å få det omgjort.
Hvordan bli gravid hvis partneren hadde en vasektomi. Se om å få det omgjort.
 1. 1
  Snakk med legen din! Det er mange alternativer tilgjengelige for par som ønsker å overvinne en vasektomi. De kommer ikke billig, i de fleste tilfeller, men hvis legen bruker alternativ medisin, så du kan være i stand til å spare kostnader på et høyere personlig sikkerhetsrisiko.
 2. 2
  Se om å få det omgjort. For de som ønsker å gjøre det på den naturlige måten, er det eneste alternativet å ha vasektomi reversert (en vasovasostomy). Dette krever kirurgi, og en stor bit av lykken. Det er ofte vellykket, men ikke alltid, så bør du vurdere andre alternativer også.
 3. 3
  Snakk om det og tenke på det. For kvinner som er besatt av å lage en baby til enhver pris, må du gjøre litt av sjelen søke.... Er du villig til å be partneren din om han er villig til å ha barn med deg? Hvis ja, er du villig til å teste dette faktum ved å si at hvis du ikke kan få barn med ham, vil du gå til en annen mann, om nødvendig, for å gjøre deg> babyen? Det kan virke grusom, men du må ta "fyren" faktor i betraktning. En "mann" vil si en masse ting til en kvinne bare for å holde henne rundt. En "mann", derimot, vil være ærlig og svare deg direkte. Hvis en "mann" ikke er interessert det vil være slutten av faget, og du bør oppsøke noen andre til å ha en baby med! Uansett hvor mye du elsker ham. Mannen er fast, er det mer enn sannsynlig bevist med andre kvinner. Så hvis du plutselig komme opp gravid, vil han dumpe deg som en varm potet, siden han vet fra tidligere virkelighet, er det ingen mulig måte det kunne være hans barn!
 4. 4
  Du må spørre partneren din om han har en stash av frossen sperm som ble lagret før vasektomi. I en svært liten mengde av tilfellene, har mannen en skiller ut stash av sperm at hans tidligere partner ikke er klar over eller har kontroll over. I slike tilfeller vil det gjøre å gå til retten unødvendig og besøker sædbank for å frigjøre lagret sperm vil være mye enklere.
 5. 5
  Se inn in vitro fertilisering. Hvis det er en tilgjengelig sperm stash, in vitro fertilisering {IVF} er det beste alternativet. Det er ikke billig, men det har vist seg å være 80% effektiv. Igjen, snakk med legen din.
 6. 6
  Vurdere andre alternativer. Hvis en sperm stash er utilgjengelig det er fortsatt mulig å ta en prøve direkte fra testiklene. Den befruktning rente avtar med hvert år som går fra vasektomi dato, men det er det mest levedyktige alternativet. Igjen, er IVF det beste alternativet for det ønskede resultat.
 7. 7
  Du kan bruke "tegne og injisere" metoden. Selv om det ikke anbefales på grunn av smittefare for begge parter, og den lave 20% suksessrate, er det fortsatt et alternativ. I de fleste områder krever det også en resept på 16 gauge nåler og 4CC sprøyter. En kort beskrivelse krever tilbaketrekking av spermier fra testikkel rett etter samleie, og deretter injisere væske direkte inn i livmorhalsen, uten nål, innen 20 minutter til to timer etter utløsning. Ikke bare er dette ekstremt smertefullt for begge parter, er det ikke anbefalt på grunn av infeksjon faktoren og sjansen for å spre ukjente kjønnssykdommer umiddelbart til kvinnen! Nok en gang snakke med legen din før du prøver denne metoden!

Tips

 • Vær åpen og ærlig med partneren din om å ville barn.
 • Være åpent sinn, er en vasektomi ikke slutten på barnet dager!
 • Oppsøk lege før du prøver noen av metodene som er oppført.
 • Sørg for at dere begge ønsker barn. Vasektomi ble opprinnelig gjort for en grunn! Pass på at det ikke var til å unngå barnebidrag!
 • Ikke vær redd for å dumpe partneren hvis han ikke ønsker flere barn. Andre menn i verden lever for sjansen til å gjøre et barn med en kvinne de elsker, og en som vil elske dem tilbake!
 • Være villig til å ta risiko, øker sjansen for misdannelser med 40% når en vasektomi er involvert!

Advarsler

 • De fleste menn ikke ønsker barn etter en vasektomi! Trå med forsiktighet!
 • Overvinne en vasektomi er svært dyrt og ikke veldig vellykket!
 • Vær klar for flere fødsler! Mest IVF prosedyrer krever 5-15 embryo blir implantert. Avhengig av kvinnens, hvor som helst 3-70% vil overleve! Dette etterlater deg med alternativer for en flere fødsler, eller selektiv abort. Ikke et enkelt valg i det hele tatt!