Wkeno

Hvordan å overvinne frykten for injeksjoner

Frykt for nåler og injeksjoner er vanlig, men det kan overvinnes ved noen enkle teknikker.

Trinn

Hvordan å overvinne frykten for injeksjoner. Prøv å slappe av, jo mer anspent du er jo mer vil det gjøre vondt.
Hvordan å overvinne frykten for injeksjoner. Prøv å slappe av, jo mer anspent du er jo mer vil det gjøre vondt.
 1. 1
  Prøv å slappe av, jo mer anspent du er jo mer vil det gjøre vondt. Slapp av armene og holde skuldrene nede. Fokuser på pusten din, ta dype åndedrag for å hjelpe deg å slappe av.
 2. 2
  Enten se på det eller ikke. Du må finne ut hva som fungerer bedre for deg. Dersom se hvordan den lille nålen virkelig er vil hjelpe deg å overvinne frykten, ta en titt. Hvis du vet at det å se nålen vil frik ut enda mer, fokusere på noe annet i rommet.
 3. 3
  Samtidig som de har skutt, distrahere deg selv. Mange fokuserer på å få skutt, men snakker med noen, synge favorittsangen din stille, eller, hvis mulig, å finne noe å bite ned på kan gjøre skutt litt enklere.
 4. 4
  Ha en positiv mantra. Mange ganger frykten er alt i hodet ditt, så ved å ha et positivt syn vil lette din frykt. Fokus på 'Dette vil gjøre meg bedre', 'jeg er mye større og bedre enn dette - jeg kan gjøre det " eller en lignende mantra, i stedet for "Jeg vil ikke ha en nål" eller "Dette kommer til å skade '
 5. 5
  Tenk på hvordan dette skuddet kommer til å hjelpe deg. Forstå hvorfor du trenger skuddet - du beskytter deg mot noe mye verre enn en enkel injeksjon. Hvilken ville du heller ha, en uhelbredelig sykdom eller en fem andre skudd?
 6. 6
  Ikke vær flau for å gråte, mange mennesker er redd for skudd! Legen vil forstå, og noen ganger hjelper det å felle noen tårer.
 7. 7
  Ta med en venn eller et familiemedlem sammen! Hvis du får vaksinert på skolen, spør en venn til å komme og snakke med deg eller holde hånden din mens du får skutt - å ha noen du kjenner med deg vil lette nervene. Hvis du er å få vaksinert hos legen, spør et familiemedlem til å komme sammen for støtte.
 8. 8
  Fortell legen din at du er redd. Det er alltid best å snakke om det, og hvis legen vet at du er redd, vil han eller hun mest sannsynlig snakke med deg eller gi deg noen tips for å hjelpe slappe av.
 9. 9
  Ikke tenke på det for mye, vil det bare gjøre det verre på dagen at det vil komme. Prøv å fokusere på andre ting, slik at du ikke får pysete. Innse at det er mye drama i løpet skudd, men de er egentlig ikke så ille. Opplevelsen du avbildet i hodet ditt er sannsynligvis måte verre enn hva det faktisk vil bli.
 10. 10
  Husk at det er over i løpet av et øyeblikk. Du trenger ikke å være redd. På slutten av dagen, er det en sterilisert, helt ufarlig nål. De fleste er redd for smerte, men jo mer du få jobbet opp om det, jo mer vil det gjøre vondt.
 11. 11
  Noen vanlige bivirkninger er kvalme, svimmelhet og tretthet. Hvis du opplever noen av disse symptomene, ta ned til helsesøster på skolen. Det er bedre å være sammen med folk som vil gjøre at du føler deg bra da sitter i matte klassen når du er i ferd med å besvime.

Tips

 • Det er best å ikke spise før bildet ditt, men vann er greit.
 • Hvis du er livredd, kan du spørre sykepleieren til å gi deg lammende krem.
 • Hvis du er veldig, veldig redd, prøv å sette isen på armen din før skuddet, vil det nummen huden din.
 • Husk at skuddet vil bare vare i ca et sekund og en halv og vil ikke skape noen mer smerte enn at varigheten.
 • Sakte pust ned og konsentrere seg om noe annet. Før du vet ordet av det, vil det være over og du kan være stolt av deg selv for å komme gjennom den.

Advarsler

 • Ikke fortsett å utsette det så sykepleieren spør om du er klar, dette bare gjør deg mer engstelig, bare la ham / henne gi det til deg, og det vil være over i løpet av et øyeblikk.
 • Ikke spent opp. Tensing opp kan resultere i en dårlig blåmerke.