Wkeno

Hvordan å pendle med sykkel

Etter en innledende investering å kjøpe en sykkel, vil du innse at sykling er en svært billig transportmiddel. Du vil spare penger på gass og vedlikehold av bil, vil du komme i god form, og dine kolleger vil synes du er kjempeflott. Hvorfor ikke hoppe over trafikken syltetøy og gå inn i din arbeidsplass med en endorfin travelt?

Trinn

Hvordan å pendle med sykkel. Finn en trygg og hyggelig rute.
Hvordan å pendle med sykkel. Finn en trygg og hyggelig rute.
 1. 1
  Finn en trygg og hyggelig rute. Ikke bare anta at ruten du er den beste ruten for sykling. Ofte den beste sykkel rute inkluderer bakgatene og sidegatene som kan gjøre turen litt lenger, men mye tryggere og morsommere. Vær realistisk og ærlig med deg selv. Er du virkelig villig til å bruke 20 minutter om dagen med trafikk fra en motorvei mater suste forbi deg på 60mph?
  • Din lokale sykkelbutikk vil trolig ha sykkelrute maps. Få en og kartlegge din vei til jobb. Hvis det ikke er noen sykkel rute maps, få på sykkelen på en ikke-arbeidsdag og speide ut området.
  • Vurdere å innlemme gater med sykkelfelt når du starter opp. Dedikerte sykkelfelt er stor for nybegynnere, selv om mer trygg syklister ofte vurdere riding på veien for å være både raskere og sikrere. Vær oppmerksom på andre brukere på sykkelstier, for eksempel folk med barnevogner eller hunder. Annonsere at du passerer på venstre ved forbikjøring noen på sykkel banen (en hoste eller ringing dine bjelle tilstrekkelig hvis ikke den tradisjonelle "På venstre side!").
  • Du kan oppleve at din rute til i er mer høyt trafikkert på ettermiddagen og at du trenger forskjellige ruter til og fra jobb.
  • Om nødvendig, kan du kombinere sykling med kollektivtransport. Flere og flere transitt systemer er å finne måter å imøtekomme syklister. Hvis din er ikke up-to-speed, vurdere å kjøpe en sammenleggbar sykkel å ta med deg på en buss eller tog, eller med to sykler (en mellom hjem og stopp eller stasjon, en annen for mellom stopp eller stasjonen og din arbeidsplass ).
 2. 2
  Gjør en test-run av sykkelen rute på en dag med lys trafikk Hvis du ikke har en sykkel ennå, låne en og gjøre din prøvetur før du kjøper en;. det vil gi deg et bedre inntrykk av hva slags sykkel du trenger.
  • Prøve noen alternative ruter, hvis mulig. Noterer hvor lenge hver rute tar deg.
  • Unngå gatene med overdreven jettegryter eller useriøs i veien.
  • Unngå tvilsomme nabolag hvor din sikkerhet kan være i fare. En offentlig, åpen plass er alltid bedre enn en skjult bakgate.
 3. 3
  Finn ut hvor du kan låse sykkelen din mens du er på jobb. Spør din leder eller veileder. Kanskje det er et skap eller lagring område hvor de vil la deg forlate sykkelen for dagen.
  • Ellers finner et gateskilt som henter ikke ut av bakken eller et innlegg for å sikre sykkelen opp med en god lås (eller mer enn én, for ytterligere å forhindre tyveri).
  • Hvis du låser til et trafikkskilt, husk at det kan være mulig for en tyv kan unbolt skiltet og skyv sykkelen opp over toppen.
  • Den beste tingen å låse til er en komplett sløyfe av sveiset metall som er godt forankret i mur eller betong. Andre valg ville være en stang med sveisede tverrstiverne bredere enn den lengste dimensjonen av låsen din.
 4. 4
  Tilegne seg en sykkel. Finn en lokal sykkel butikk. Der kan kunnskapsrike folk hjelpe deg å avgjøre hva du skal kjøpe. Se "Velge en Commuter Bike" nedenfor for flere råd.
  • Ikke kjøp en billig sykkel til en rabatt butikken. Dette er en investering, og du bør ikke kjøpe en billig sykkel for de samme grunnene du ikke ville kjøpe en billig bil.
 5. 5
  Kjøp den beste lås for å beskytte din sykkel.
  • Hold deg unna kabler, som kan kutte en ledning om gangen (raskt, også), kombinasjonen låser og låser ved hjelp av en sylindrisk tasten.
 6. 6
  Forskning de lokale sykling lover i ditt område. Det er viktig å være sikker på lovlig.
  • Mange steder tildele sykler de samme rettigheter og plikter som en.
  • Mesteparten av tiden, ridning på fortauet kan ikke bare øke sjansene dine for å komme ut for noe eller noen, men det kan også gi deg en trafikk billett.
  • Selv om stopp skilt er valgfrie i ditt område, kan du aldri være sikker på hvordan en bil vil reagere hvis de er i krysset, også.
  • Registrer din sykkel hvis nødvendig.
 7. 7
  Lære å lage enkle sykkel reparasjoner før du treffer veien. En flat dekk, løs brems kabel, løs setepinne, eller løs styret, en ubalansert hjul, eller andre mindre justeringer kan dukke opp mens du pendler. Vær klar for dem.
  • Forberede og gjennomføre en lett, sykkel-spesifikk verktøykasse. Inkluder metriske Allen skiftenøkler som passer din sykkel er bolter, a, og / eller en multi-bruk verktøy utviklet spesielt for sykkel vedlikehold.
  • Et par latex, kan engangshansker komme i svært nyttig fordi det er vanskelig å få fettet av hendene når du kommer på jobb.
  • En lett luftpumpe eller CO2 patron inflasjon enhet, dekk spaker, og en tube patch-kit ikke legge mye vekt, men på stedet reparasjoner kan være tidkrevende. En ekstra slange er hyggelig, men det er bare "single-bruk" uten en patch kit.
  • Et godt kompromiss er å ha et ekstra rør for on-the-spot-reparasjoner, og deretter bruke lappesaker for å reparere røret når du kommer på jobb, slik at du kan bruke din reparert tube som reserve for pendle hjem. Du kan selv ønsker å investere i "flat gratis" rør eller dekk liners.
  • Punktering motstandsdyktig dekk fungerer bra hvis du har tenkt å pendle daglig, særlig over grus eller der det kan bli knust glass. De er verdt de ekstra pengene.
 8. 8
  Ta forholdsregler mens du sykler.
  • Opprettholder rimelig avstand mellom sykkel og parkerte biler. Den vanligste ulykken for pendling syklister kjører inn i en plutselig åpnet bildøra.
  • Ikke gjør noen brå svinger, eller veve inn og ut av trafikk. Gjør din kursen stødig slik at sjåførene kan forutse din posisjon.
  • Bruk håndsignaler for å indikere en sving eller, enda bedre, investere i en elektrisk blinklys eller bruke den gamle kurer metode for fysisk sette deg foran bilen som kan slå inn i deg. Trafikanter er lovpålagt å gjøre signaler i de fleste land, og selv om du ikke er det, er det nødvendig for din sikkerhet å sørge for at folk rundt deg er klar over hva du er i ferd med å gjøre.
  • Ikke la en tailgating bil å mobbe deg inn å klemme inn i siden av veien når det ikke er trygt. Det er bedre å bremse ned trafikken enn å sette deg selv i fare. Når det er nok plass på veien for deg å trekke til siden trygt, gjøre det og la bilene bak deg passere.
  • Utvise forsiktighet når man kjører i regnet. Metalloverflater er glatt og din evne til å stoppe er ikke så bra.
  • Mange biler som ikke bruker sine blinklys vil snu litt før du stopper-lære å se etter denne indikatoren. Førerens bevegelser kan også gi hint til sitt neste trekk.
 9. 9
  Plan for transport av tingene dine. Du vil trenge noe der å bære arbeid eks. Det finnes mange typer sykkel bagasjebrett. Ryggsekker eller messenger poser kan fungere, men mangel på luftstrøm mot kroppen kan generere mer svette i varmere klima. # * Se etter en stabiliserende stropp rundt midjen eller ribber å holde posen fra skiftende mens du pedal.
  • Se etter panniers (et par poser eller bokser hang over bakhjulet) som er vanntett slik at du kan beskytte dine ting fra regnet. Selv med en vanntett pose (som kan lekke rundt sømmene eller åpninger), er det smart å pakke klærne i plastposer, samt holde reservedeler på arbeidsplassen-sko, sokker og undertøy minst, en full endring av klær hvis det er plass.
  • Folding skjorter kan føre til store bretter, så hvis du trenger å se smart, prøv å rulle klærne i stedet for å brette dem.
 10. 10
  Vurder å bruke ridning klær og sikkerhetsutstyr under pendler.
  • Ofte i byer, sykler er ikke lett innkvartert og driverne er ikke vant til å dele veien. Mange mennesker føler seg mye tryggere med en sykkelhjelm. En sykkelhjelm vil beskytte hodet når du er på-og avstigning (vanlige tider for fall), og det vil gjøre deg mer synlig for bilister. Det vil også gi en viss beskyttelse for hodet ditt hvis du har en krasj når man rir.
  • Hjelmer er "single-bruk", så kast deg bort hvis det er gjort jobben sin i en krasj. Sprekker eller mangler er ikke alltid synlige for øyet og en ny hjelm er billigere enn en ny leder!
  • Mange velger ikke å bruke sine arbeidsklær når de rir til å fungere hvis været er uforutsigbart eller varm (se tips). Forbered et antrekk spesielt for regnværsdager.
  • Generelt, hva du slitasje avhenger av budsjett og komfort, men i dårlig vær, er det viktig å være forberedt. Hamstre på ponchoer, gummi kalosjer, og vanntette hansker. Se etter jakker med ventilasjon glidelåser under armene. Handleposene kan vanntett hjelm på et blunk, så vel som ditt sete hvis det har en porøs dekselet. Vanntette sokker eller overtrekk er ubrukelig med mindre du har bukser å lede regnet over og vekk fra toppen av sokker. Ull er dyrere og tar spesiell omsorg, men det gir et bredere spekter av komfort i været enn andre klær, selv holde deg varm når det er vått!
  • Ikke ha noe som kan sette seg fast i kjedet eller hjul. Brette shoestrings inn din høyre sko, og få en stropp å vikle lange bukser mansjett rundt høyre ankel, slik at ingenting blir fanget i kjeden ringen.
  • I fuktige områder bruker fukttransporterende polyester materialer for å holde svette fra å fremme en hud sopp. Tillate disse klærne tørke helt, roterende ut to sett annenhver dag, vaske dem med et mildt vaskemiddel, og tørk på lav varme.
 11. 11
  Hack din sykkel som trengs. Noen "ekstramateriale" kan gjøre en stor forskjell i kvaliteten på turen.
  • Vurdere å installere fendere på sykkelen for å unngå pytter fra spruting på sykkelen og kroppen din. De "rat-tail" fendere som klemme på din setepinne er bare minimalt effektive. Invest i et sett av komplette fendere - rustfritt stål, skjønt tung, er den beste, mest holdbare løsninger. Neste beste er aluminium bundet til plast. Polykarbonat fendere vil også gjøre jobben, men de er av betydelig lavere kvalitet. Vær også oppmerksom på at enkelte sykler (spesielt de laget for racing) har svært liten klaring for montering av fendere.
  • Komfortable seter er verdt å investere i på stående sykler, men får ikke en som er for stor, eller de vil komme i veien og gnage. Seter med en innfelt område i midten redusere presset på våre sensitive områder. Mer padding betyr ikke mer komfortabel, om salen er for myk, kan nummenhet bli et problem. Eksperimentere og se hvilke salen er riktig for deg. Hold deg unna gel-polstrede seter, de brytes ned under eksponering for elementene og skape en umulig rot.
  • Få et speil. Du ville ikke kjøre en bil uten bakspeilet, ville du? Du kan finne speil som passer på styret, din hjelm, selv dine briller. Få minst en av disse.
  • På et tidspunkt, kan du ende opp med å måtte sitte i mørket. Som en forholdsregel, installere lys på sykkelen. Du ønsker ikke å være ridning på veiene om natten med standard reflektorer, og sykler uten lys etter mørkets frembrudd er ulovlig i enkelte land. Installere et hvitt lys foran og rødt lys bak på sykkelen for etter mørkets frembrudd. LED-teknologi er svært avansert nå, og tilbyr store lys på enkel priser. Se etter enheter som bruker AAA eller AA batterier (som kan byttes ut for oppladbare batterier). Lys med egne oppladbare batterier er dyrere og generelt lysere, og disse er for å se hvor du går.
 1. 1
  • Hvis du har en bedre vei sykkel, og ikke føler seg komfortabel låse den utenfor, vurdere kjøp av en full-sykkel bag, som vil tillate deg å rulle sykkelen - hjul og alt - i posen, og bære det inni. Sekkene veier bare ca 5 pounds, og kan utføres ganske enkelt på en ryggsekk. Hvis bygningen har sikkerhetsvakter, mener en hyggelig ferie "bestikke" - they'll ringe bag "den store laptop."
 2. 2
  Feste med det. Bena (og bakenden) kan være sår i noen dager eller uker. Ikke gi opp! Du blir vant til treningen snart, og du vil begynne å merke nye muskler i bena. Holde fremover og nyte naturen.

Velge en pendler sykkel

 1. 1
  Ikke bli solgt på å kjøpe en terrengsykkel bare fordi det er mange av dem. Bike butikker er vant til strømpe sykler for rekreasjon, ikke for, og funksjonene på terrengsykler egentlig ikke til nytte for deg som pendler med mindre du ' re den aggressive typen og trenger en mer solid hest.
  • Bytt ut knobbies for holdbare slicks i dette tilfellet, men ikke bry deg med fulldempet. Hvis de fleste av ridning din vil antagelig skje på fortau, du er bedre med en hybrid, komfort, touring, vei eller, designet for å kjøre på fortau.
  • Du kan også være lurt å vurdere en tilbakelent sykkel. Til syvende og sist, de viktigste faktorene ved valg av sykkel er komfort og effektivitet.
 2. 2
  Hybrider og komfort sykler er det samme, men har en bredere versjon av road sykkel hjul og dekk (hybrid) eller glatt versjon av terrengsykkel-sized hjul og dekk (komfort).
  • The hybrid er litt mer effektiv der den komforten sykkel tar støt bedre, begge har en veldig skjegg og oppreist syklet stilling, bra for å ta belastningen av kroppen din.
  • Touring sykler er kraftigere versjoner av landeveissykler, men med mer avslappet syklet posisjon, men vanligvis ikke så avslappet som komfort / hybrid sykler.
 3. 3
  Konverterte vei og bane sykler er ganske raseri i flatere områder, med et enkelt redskap for å opprettholde og ingen skiftende å lære. Spor sykler har en fast gear, slik at ingen bakbremsen er nødvendig når du har fått teken på disse strippet ned speed maskiner.
  • Se opp for knærne, men: en fixed gear betyr pedalene er direkte knyttet til bakhjulet, slik at sykkelen evne til kyst. Avansert fixer syklister kan sykle en fixed gear sykkel i revers ved back-syklet.
  • På en tilbakelent, som lavere tyngdepunkt også tar venne seg til, er dette kraftigere syklet posisjon uendelig mer komfortabel. Disse raskere tilbakelent sykler har pedaler høyere eller på nivå med sete. Lavere pedaler indikerer en mer komfort-orientert tilbakelent. Mest tilbakelent sykler tilby bedre aerodynamikk enn andre sykler når du kommer opp til hastighet, samt et sete-rygg å legge utnytte mot pedalene.
 1. 1
  • Den nedre synspunkt gjør at du skulle ønske du kunne se gjennom biler noen ganger, og må anerkjennes. Lengre tilbakelent akselavstander er mer stabile, hvor kortere akselavstand er raskere og mer manøvrerbare, test rides er generelt tilbys til gode tilbakelent butikker, så ta deg god tid på å velge og teste om du er ute etter å unngå smerter i kroppen av oppreist sykler.
 2. 2
  Karbonfiber sykler vanligvis ikke tillater bolt-on tilbehør, for eksempel kofferter og kickstands. Dette betyr at hvis du kjøper en karbon-fiber sykkel vil du mest sannsynlig nødt til å bruke en ryggsekk, som kan være varm på en sommerdag. Dessuten kan det være mer sannsynlig å falle over uten et stativ.

Tips

 • Hvis noen av dine venner på kontoret kommer på samme måte, se om de ville være villig til å plukke deg opp i tilfelle av mekanisk nødsituasjon.
 • Vurdere å ta sykkel vedlikehold og sikkerhet klasser.
 • Sørg for at salen er satt til riktig høyde. Dette vil sikre at du får mest mulig ut av treningen din til å fungere. Syklet er mer effektive. Viktigst, vil det unngå mange kne eller hofte skader. I riktig høyde, bør kneet bare være litt bøyd når pedalen er i laveste stilling av månens bevegelse. Hver gang en stund, stå opp på pedalene, bare for å få knærne rett.
 • Mange lokalsamfunn har sykkel klubber. Du kan bruke disse til å få kontakt med andre syklister og få hjelp og råd. Kontroller og Yahoo! grupper for e-post listservs.
 • Vurdere å kjøre inn på mandag og fredag. Dette vil tillate deg å handlevogn i noen klær og andre nødvendigheter som du da slipper å bære og du kan handlekurv all dirties med deg hjem på fredag. Kontroller at du har en ut av syne sted å holde både rene og skitne.
 • Ta en vaskeklut og en plastpose med deg, når du kommer til å jobbe du kan tørke av og stash våt vaskeklut i posen.

Advarsler

 • Større kjøretøy, spesielt kommunale busser og søppel lastebiler, vil ikke se deg hvis du trekker opp sammen med dem. Være svært forsiktig i slike situasjoner, fordi de kan ødelegge dagen din hvis du ikke!
 • Se opp for dårlige eller distrahert sjåførene. Hvis sykling nær en vei, ikke alltid forvente kjøretøy å se deg.
 • De fleste sjåfører ikke skjønner effekten av et bilhorn på en biker. En plutselig horn kan ødelegge dagen din hvis du prøver å konsentrere seg eller hvis ditt sinn er vandrende i andre tanker. I motsetning styrer en bil, kan en plutselig støt på styret på en sykkel føre til et fall og muligens alvorlige skader, spesielt ved høye hastigheter. Vær forberedt på et horn.
 • Akkurat som når du kjører bil, når du følger reglene av veien på en sykkel, andre kjøretøy (biler) vet hva du kan forvente deg. Så stoppe på alle stopp skilt, foretar nøye kjørefelt endringer, etc., og alltid være klar over trafikken rundt deg. Husk at selv om du ikke er i en bil, er du fortsatt en trafikant, med alle de rettigheter og plikter som det medfører.
 • Pendling med sykkel er generelt en trygg og sunn aktivitet, men kollisjoner er alltid en mulighet. Reis med ID din, samt din helseforsikring kort og en nødtelefon.
 • Bruk fargerike klær eller en refleksvest for å bli mer synlig, spesielt hvis noen del av pendler er sannsynlig å finne sted i mørket eller skumring.
 • LED-lysene er billig og billig og øke din sjanse for å bli lagt merke til av trafikk, spesielt hvis blinke.
 • Hvis en kollisjon skjer, følger protokollen for all trafikk ulykke (sende inn en rapport, samarbeide med politiet, osv.) og besøke en å sikre at du har det bra.

Ting du trenger

 • Sykkel
 • Sykkel lås
 • Sykkelhjelm
 • Fargerike klær (valgfritt)
 • Noe der å bære arbeid eks
 • Reservehjul eller punktering kit i tilfelle av en punktering (eller har endringen for bussreisen)
 • Lys for natt og en fender for å beskytte mot gjørme sprut i regnet
 • Regntøy i vått vær
 • Elektroniske eller kommunisere elementer. (EgGPS, mobiltelefon)
 • Bakspeilet