Wkeno

Hvordan å spille fantasy fotball

Fantasy fotball lar deg simulere være en NFL eller høyskole laget eier eller manager. Etter at du sette sammen et team, vil du stole på hva spillerne dine gjør i faktiske spill hver uke for å generere poeng. Enten du er nybegynner eller en erfaren proff, skader det aldri å friske opp Fantasy Football 101. Her er hvordan du spiller.

Trinn

Hvordan å spille fantasy fotball. Plukk opp gratis agenter.
Hvordan å spille fantasy fotball. Plukk opp gratis agenter.

Mestrer det grunnleggende

 1. 1
  Finn en liga. Fantasy fotball, som vanlig fotball, er sterkt avhengig av konkurransen. Å spille i en liga kan du bygge relasjoner og fellesskap, samt gi et ekstra insentiv til å velge spillere med omhu. Det er flere league typer:
  • Standard liga Det er i utgangspunktet to ulike typer standard utkast ligaer: head-to-head (H2H) og poeng totalt. I H2H, samsvarer med en lag mot et annet lag hver uke, og det laget som får flest poeng erklæres som vinner. I en total poeng liga, lag bonuspoeng gjennom hele sesongen på en kontinuerlig basis. På slutten av den ordinære sesongen, vant lagene med de beste / tap poster møtes i sluttspillet for å avgjøre en eventuell mester.
  • Auksjon ligaer Auksjon ligaer kan bruke enten en H2H eller total poeng system. Forskjellen er at eierne får en forhåndsbestemt sum penger for å by på spillere for å fylle sin roster. Hver eier kan by på en spiller han eller hun liker, og enkelte spillere kan ende opp på mer enn ett lag. Hvis en eier overspends på én spiller, kanskje resten av vaktliste lider uten nok gjenværende kontanter til å fylle andre stillinger med kvalitetsspillere. Dette formatet krever at du sette pengene dine der munnen er, og gjøre store gambles, i likhet med aksjemarkedet.
  • Dynastiet ligaer dynastiet ligaer er for alvorlige fantasy fotball eieren, og krever en innsats over flere sesonger. Etter den første utkast i et dynasti ligaens første sesongen, et forhåndsbestemt antall spillere igjen på samme liste fra en sesong til den neste med mindre de omsettes eller utgitt. Hvert år etter den første sesongen, er et utkast holdt for NFL rookies, så fantasy eiere må være mer i harmoni med talent på college enn en eier i en standard utkast liga. Disse ligaene drastisk endre utkast til vedtak en eier går gjennom når sammenlignet med standard ligaer. Eiere får også en mer realistisk opplevelse å håndtere en franchise som de må ta hensyn til hvordan hver transaksjon påvirker fremtiden for deres franchise.
  • Keeper ligaer En keeper league er en hybrid mellom en standard utkast liga og et dynasti liga. Hver preseason, er de fleste av spillerne utarbeidet, men er eiere lov til å beholde et forhåndsbestemt antall spillere på vaktliste sin fra året før. De fleste liga regler tillater bare en håndfull spillere som skal beholdes av hvert lag fra år til år.
  • IDP ligaer Denne typen liga benytter defensive spillere på individuell basis samt bruke lagets defensive enheter. Andre ligaer bare bruke lagets forsvar. De ekstra spillere og posisjoner å fylle kreve eiere i en IDP liga å gjøre mye mer forskning for å fastslå hvilke defensive spillere til utkast og når man skal lage utkast til dem, og gjør det vanskeligere å avgjøre hvilke spillere og posisjoner som er viktigst. Imidlertid kan disse ligaene være givende å vinne.
  • Survivor ligaer Survivor ligaer kan benytte noen form for utkast, men de vanligvis bruker en standard eller auksjon type. Scoring systemer kan variere også, men hva gjør en overlevende liga unike er at laget som scorer minst antall poeng i en bestemt uke er eliminert for resten av sesongen. En fantasy eieren må unngå å ha den laveste poengsummen av alle lagene i ligaen på en ukentlig basis. Som sesongen bærer på og antallet lag som slipp, blir det stadig vanskeligere å gjøre dette.
 2. 2
  Delta i et utkast. Akkurat som vanlig fotball, fantasi ligaer holder utkast hver sesong. Spillere kan "falt" for å bli frie midler, og handler er mulig. Det er to hovedtyper av utkast:
  • I en serpentin utkast, eiere bytter utkast spillere i interesse av rettferdighet. For eksempel, plukker eieren som plukker først i ulike runder sist i og med runder, og så videre.
  • I en auksjon utkast, har hver eier en forhåndsbestemt, imaginære budsjett å bruke på spillere. Spillerne er oppført auksjon-stil, kommer til team av eieren som bud høyest.
 3. 3
  Plukk opp gratis agenter. I en fantasy football league, er en fri agent enhver spiller som ikke er for tiden på en liga lag (dvs. ikke bli plukket i utkastet eller ble droppet av et team på et tidspunkt i løpet av sesongen). Som sesongen går på, kan en spillers real-life ytelse inspirere deg til å plukke ham opp som en fri agent for din fantasi liga. Vanligvis er fri agent plukker innsendt etter den ukentlige mandag kveld fotballkamp og behandles senere i uken.
  • Hvis mer enn ett lag ønsker å plukke opp en gratis agent, går spilleren til laget med høyest frafall ledning ranking. Waver ledning ranking bestemmes av en rekke faktorer, inkludert vinn-tap posten og antall frie midler som teamet har allerede lagt. Etter å legge en spiller til laget ditt gratis byrå går du tilbake til bunnen av waiver ledning listen. Forskjellige ligaer kan ha ulike metoder for beregning av disse rangeringene.
 4. 4
  Handel spillere. Akkurat som i vanlig fotball, kan fantasy eiere handle spillere. Noen ligaer har spesifikke handel frister etablert, de kan også ha alle eierne i ligaen stemme på hvorvidt en handel kan fortsette.
  • Bransjer innenfor fantasy ligaer kan være kontroversielt, og kan kreve intervensjon av en fantasy handel dommer. Det er flere handel referee nettsteder hvor en objektiv tredjepart skal herske på gyldigheten og rettferdighet i en viss handel.
 5. 5
  Ordne vaktliste. De fleste ligaer har et forhåndsbestemt antall spillere en eier må ha på en vaktliste, og hver spiller er tildelt en stilling. Du kan også ha "forretter", som skal brukes i hver kamp, ​​så vel som spillere som deg "benken" for spesifikke spill. Eierne er pålagt å velge sine startere for hver ukes spill før en tidsfrist.
 6. 6
  Samle opp poeng. Hver enkelt liga vil ha sin egen scoring system. Men én ting forblir den samme: de virkelige handlingene dine spillere på banen den uken vil avgjøre hvor mange poeng laget ditt tjener. Se denne artikkelen for en bredere diskusjon av scoring.

Utvikle en strategi

 1. 1
  Gjøre lekser. Før du hodet inn i et utkast, vet inngangsbilletten, regler og premie utbetaling. Les opp på potensialet sviller og prøver å ha et forsprang på konkurrentene ved å være bedre informert.
 2. 2
  Utarbeide en jukselapp. Din jukselapp bør listen din ideelle picks, samt back-ups og lang-skudd. Dekk den så godt du kan i løpet av utkastet og holde en løpende oversikt over plukker du hente og hvor mye penger du har igjen, så vel som din ideelle plukker som blir snappet opp av noen andre. For eksempel kan du ha et par highlighters på hånden for å markere hvem som får hva.
 3. 3
  Se bye uker. Utarbeide et lag som ikke vil bli desimert på en dårlig bye uke. Kontroller at du har tilstrekkelig back-ups uten overlappende byes.
 4. 4
  Tenk om handler. Som utkastet går på, har en løpende liste over spillere du ville vurdere trading eller for hvem ville du handle. For en spiller du virkelig ønsker på vaktliste din, utvikle en killer handel strategi på forhånd i tilfelle han går til noen andre.
 5. 5
  Plukk noen lang-shots. Riste opp din liste ved å utarbeide noen rookies som kunne gå stort. En del av moroa av fantasy fotball er å se en sovende spiller plutselig scorer store poeng ut av ingenting.

Tips

 • Å ha og handle på eksklusive, rettidig informasjon er den viktigste forskjellen mellom seier og tap i fantasy fotball.
 • I utkastet, bør du ha et ark liste stats, en kopi av reglene, papir og en penn.
 • Sørg for at du vet fristen for utvalg endringer hver uke.
 • Kjenn din liga avkall tråd regler. Er turnusplaner låst i helgen? Er pickups og drops tillatt når som helst? osv...

Advarsler

 • Akkurat som med aksjemarkedet, avhengig av magasiner, vil rykter og såkalte eksperter sikkert få deg i trøbbel. Bare bruk for magasinene er å ha en reell, fysisk referansen - eller for å jevne ut en vaklende stol.
 • Kjenn din ligaens scoring regler før du velger visse spillere.
 • Ikke la favorisering spille en rolle i dine spilleres valg.
 • Ikke vær en quitter. Hvis du finner er du ute av playoff påstand, spiller rollen som spoiler - det er nesten like morsomt som å være mester.
 • Alle informasjonskilder er ikke skapt like. Bruk en gratis en som vil gi deg all informasjon du trenger på en riktig måte.