Wkeno

Hvordan å spre latter

Sprer latter er den nest beste tingen å le selv. Når du setter ut for å spre latter, du er også spre glede, lykke og kjærlighet til andre mennesker. Lenge betraktet som "den beste medisin", har latter makt, det kan lette opp stemningen, ta med en gruppe mennesker sammen, hjelpe folk til å føle godt om seg selv, og gjøre en utfordrende dagen så mye lettere å møte. Selv tårer endres av en god latter, snu til tårer av glede og lystighet.

Latter lysere spenning og gir en bro til å flytte på under konfronterende situasjoner. Hvis du kan injisere latter inn i andre menneskers liv, vil du være å gi en gave som er uvurderlig, en som lar folk til å fokusere på igjen gleden ved å leve i stedet for alltid å se de vanskeligheter og utfordringer i livet.

Å kunne spre latter begynner med latter på innsiden og ser verdien av å være lykkelig midt i tungsinn. Som latter er smittsomt, forutsatt at du er villig til å gnistre det, vil det snart spre seg til andre.

Trinn

Hvordan å spre latter. Nyt de tingene som skjer rundt deg og passere kommentar på hvordan du oppfatter ting enten via vitser eller humoristiske uttalelser.
Hvordan å spre latter. Nyt de tingene som skjer rundt deg og passere kommentar på hvordan du oppfatter ting enten via vitser eller humoristiske uttalelser.
 1. 1
  Forbered deg selv. For å bidra til å spre latter, bør du smidig opp din egen følelse av funnies og hjelpe frigjøre latter. Selv om det kan høres enkelt nok, er det ikke alltid hvis du føler deg spesielt presset, stresset eller ned. Så gi deg selv litt tid til å slappe av, stresse ned, og tenke vakre, glade tanker. Og mens du er i gang, de følgende forordninger gjelder også:
  • . Når du smiler, det gjør andre mennesker glade. Og i sin tur gjør at du føler deg glad. Mens smiler og ler er ulike aktiviteter, de er begge i stand til å føre til slutten for å engasjere andre til å føle seg bedre og lykkeligere. En smilende ansikt fremkaller lykke og åpner døren for en latter. De fleste synes det er vanskelig å ikke returnere et smil, så dette er en veldig god start.
  • Tenk på morsomme ting. Latter trenger å boble opp fra et sted og morsomme ting er det beste alternativet. Og det er veldig viktig å unngå over-analysere humor - hvis du bruker for mye tid på å spørre deg selv om noe er morsomt eller ikke, vil det øyeblikk gå tapt, og du glemmer å le. Tross alt, Mark Twain sa en gang at "å forklare humor er mye som å dissekere en frosk, du lærer mye i prosessen, men til slutt, drepe deg det." I stedet bo i øyeblikket, reagerer på morsomme tanker og situasjoner og la deg le.
  • Tenk optimistisk om din nåværende situasjon. Selv i de tøffeste tider, er det mulig å finne noe å le av. Og hva er egentlig viktig når du sikter til å spre latter er at din kan være like smittsomt som negativitet synes å være til tider, forutsatt at du er vedvarende og søke å trekke andre inn for å finne ut hva som er verdt ler om også.
  • . Når de andre rundt deg ser brikkene falle ned, se deg selv å finne måter å øse dem opp igjen og bygge noe nytt.
 2. 2
  Nyt de tingene som skjer rundt deg og passere kommentar på hvordan du oppfatter ting enten via vitser eller humoristiske uttalelser. Selv verdslig har sin humoristiske side, dele dine humoristiske tanker med andre. Tenk på hvordan folk har klart å heve en latter fra emner som omfattende som bås liv å leve på prærien og hvor mye morsommere det er å le av ironi av hva vi mennesker gjør mot oss selv å komme inn i de situasjonene vi gjør enn å sutre og klage over vår skjebne.
  • Husk den morsomste og historiene du noen gang blitt fortalt og dele dem med andre. Hvis du ikke kan tenke på noen, se på nettet eller sjekke ut en av de mange, mange spøk bøker rundt. Du kan selv være smarte nok til å pusse opp noen svært gamle vitser fra en antikk spøk bok og gi dem en moderne polsk som lar deg kreve dem som dine egne funnies!
  • I stedet for å videresende e-vitser, hvorfor ikke gjenfortelle dem med velbehag neste te pause? Har alle i masker på dine prestasjoner og funniness av spøken.
  • Tegn dumme barter på folk i avisen, magasiner eller selv i staben bulletin og la det for andre å finne og har en fnise på.
  • Være et eksempel på.
  • Unngå humor som har en "rumpe", eller nedsettende humor. Selv om disse kan være morsom, og selv det er hensiktsmessig, bruk dem med måte.
 3. 3
  Oppmuntre andre til å se den morsomme siden av livet sitt. Det er mange seriøse folk der ute, en forferdelig mye. Det er en konvensjon i vårt samfunn at "å ta ting på alvor" markerer oss ut for å være smart, intellektuell, fokusert og dedikert person, mens den personen som spøker om en tendens til å bli satt ned for å ikke ta ting alvorlig nok, og ved implikasjon, ikke å sette innsatsen inn det daglige stresset av livet.
  Og likevel, er det ironi at psykologi studie etter psykologi studiet holder på å avsløre hva vi alle vet innerst inne likevel, og det er at folk som ser det morsomme i livet ofte lever lenger, har de ikke får sine truser i en knute over trivielle ting, og de er faktisk mer sannsynlig til å ta de riktige tingene på alvor, mens hver altfor seriøs person tar sitt eget selv litt for seriøst i stedet! Veldig klokt, Robert Frost en gang bemerket at "hvis vi ikke kunne le vi vil alle gå gale."
  Hjelp altfor alvorlig se at det å være morsom ikke vil bulke sitt image og kan bare gi dem den fleksible kanten nødvendig for å virkelig komme videre i denne verden.
  • Livet er fylt med motsetninger og urimeligheter. Anta at det er bedre å le av denne virkeligheten enn å gråte om det og oppfordre andre til å føle det samme. Det gjør noen av de litt lettere å bære, og humoristiske holdninger kan ofte avverge fundamentalistiske reaksjoner på situasjoner der folk føler seg truet. Latter letter spenninger, reduserer truslene, og skaper rom for å se at mens ting ikke kan være hvordan folk ønsker dem til å være, er situasjonen håndterbar tross alt, og at det ikke er behov for å følelsesmessig blåse ting.
 4. 4
  Hjelp dine venner og familie til å ha en god latter. Audrey Hepburn gang sa: "Jeg elsker folk som gjør meg til å le Jeg ærlig tror det er det jeg liker mest, å le det botemidler et mangfold av ills Det er sannsynligvis det viktigste i en person...." Bevis din betydning for din elsket og høyt de ved å hjelpe dem til å le litt mer. Rope dem til en filmatisk eller teatralsk komedie, lese morsomme historier til dem, eller fortelle dem vitser. Minne dem om du deler sammen, inkludert de gangene ting var ikke helt går som håpet, men viste seg greit - og morsomme - til slutt. Hjelpe folk du bryr deg om i livet å ha en god latter og føle gleden av å dele gode øyeblikk med hverandre.
 5. 5
  Være en morsom sjef, leder, lærer, eller bedriftseier. Hvis du er ansvarlig for mennesker, lette dagen med latter. Introdusere ting inn på arbeidsplassen eller lærested som vil lette opp det daglige stresset på morsomme måter. Dette trenger ikke å ta en stor del av dagen eller uken, men når du gjør implementere noe morsomt, sørg for at det er bra. Ting å tenke på å gjøre er:
  • Inviter en klovn troppen i å vandre rundt i hallene en dag og spre munterhet gjennom kontorene, arbeidsområder, og avlukker.
  • Inviterer alle til å komme på jobb kledd som en favoritt TV karakter. Gjøre det enda morsommere ved å angi en presis tegneseriefigur, slik at det er en hel masse Homer Simpsons kommer til å arbeide for dagen.
  • Ha en papirfly konkurranse, for å se hvem som kan kaste deres lenger enn noen andre.
  • Be alle om å ta med i sine baby bilder for "gjett hvem" dag.
  • Reserver ansatte eller studenter inn i en improvisasjon show på det lokale teateret, eller har de improvisers besøke deg. På kort tid i det hele tatt, vil de ansatte eller studenter skal rulle på gulvet ler sine hjerter ut. Nå, det er den ånd som er definitivt verdt å bringe tilbake til jobb eller skole - buzz vil vare i flere dager, og det vil aldri bli helt glemt!
 6. 6
  Prøv latter yoga. Latter yoga har vist seg å være en fantastisk kilde til helse og åndelig velvære, med effekter som varer opptil 45 minutter etter en økt. Siden det skjer i en gruppe innstilling, er det ikke lenge før din latter er innstillingen av andres latter, mens noen er innstillingen av din latter, og av og på i en kjedereaksjon. Hvis du ønsker å lære mer, kan du lese Hvordan gjøre latter yoga for hele historien.
 7. 7
  Gjør en latter bryter for en sint øyeblikk. Dette kan være en fantastisk øvelse i å redusere nivået av en konfrontasjon med en annen person. Si at du kranglet med noen om noe trivielt, men klart ingen av dere ønsker å gi bakken. Du kan føle sinne veller opp i deg. I stedet for å gi etter for den følelsen, slår ut i latter modus i stedet. Finn noe morsomt om din stadig mer frustrerende og argumentative situasjon, uttrykker morsom tanke, og deretter bytte til ler av din egen atferd i situasjonen. Det er liksom som fanger deg ut, og gjør et bevisst valg å slappe av spolen forsiktig, la det komme fram gjennom latter og la den andre personen ser at du er kul med hva som har gått mellom deg og at det er over nå. Forhåpentligvis vil latteren deles når den sinte begivenhet, går helt.
 8. 8
  Le av deg selv når andre er rundt. Det gjør folk gode å se noen goofing om å bruke sine egne personlige svakheter som fôr for spøk. Det hjelper folk til å slappe av og å se sillier siden av vår stolthet, ego, og territoriality som ofte komme i veien for gode relasjoner mellom mennesker. Ikke vær redd for å le av deg selv, bare sørg for at du er genuint være morsom og ikke sette deg ned ut av desperasjon - en sunn sans for humor viser forskjellen mellom poking moro på seg lekent og nedverdigende seg. Når du slutter å ta alle de trivielle tingene i livet så alvorlig, er det virkelig en morsom verden der ute og dine egne handlinger er ofte bidrar til av det hele.
 9. 9
  Le høyt, selv når det er ingen å le med. Humrer på en avisartikkel eller på å finne noe morsomt i bokhandelen sokkel kan ha folk lurer på hva som er så morsomt at de går glipp av. Åpne morsomme gratulasjonskort og har en le høyt, dele noen få linjer med en forbikjøring fremmed eller to for å sette et smil på ansiktet deres. Naturligvis, tar seg ikke å skremme folk med ebullience din, men søker å trekke inn folk som synes å være i den generelle nærheten gjennom å være oppriktig glad og ler fritt.
 10. 10
  Gi en improvisert forestilling på et offentlig sted. Hvis du har en utøver eller en utøver bakgrunn, eller det interne utøver er bare venter på å briste ut, hvorfor ikke sette på en kort morsom eller underholdende improvisasjon på et offentlig sted som den lokale kafeen du ofte hyppig, eller ut i kjøpesenteret. Prøv å relatere det til noe som alle tenker på den tiden, som en sesongmessig ferie, noe som skjer i det offentlige rom, eller bare knytte det til de daglige happenings rundt deg. Hvis du er virkelig god, får medlemmer av improvisert publikum til å bli med og hjelpe til!
 11. 11
  Besøk et lokalt sykehus og hjelpe pasienter latter. Å bli sittende fast i et sykehus kvalme hele dagen kan være vanskelig, og noen ganger de som besøker syke mennesker ikke føler veldig mye som ler. Og alle som mangel på latter kan få en person ned, og kan til og med stymie helbredelsesprosessen. Se spre latter som en måte å aktivere healing, hvis du vil vite mer, kan du ikke gå galt sjekke ut Patch Adams og Gesundheit Institute, der latter, humor og glede er en resept for behandling av pasienter.

Tips

 • Hvis folk gir deg rare blikk, si at du er en humorologist og det er din jobb å lyse folks dag!
 • Hvis du naturligvis glad, vil folk ta på og føle godt om seg selv også. Prøv å gjøre deg glad først, og deretter prøve det på andre.
 • Latter er en "ærlig sosialt signal" fordi falsk det er veldig vanskelig å gjøre, de fleste av oss kan fortelle forskjellen mellom en falsk latter og en ekte en bare ved å føle det. Så når noen har en genuint god latter med deg, både du er virkelig koblet til.
 • Deep magen latter er bra for deg. Prøv å ha dem ofte. Se morsomme ting hvis du ikke kan komme i gang, lev deg inn i humor og høste fordelene.
 • Vær hyggelig. En fin person er ofte godt likt og etterlater lykke uansett hvor de går. Selv om det høres banalt, det er faktisk en av de vakreste tingene på jorden til å være genuint hyggelig.
 • Tenk positivt. I likhet med "First Step sier tenke optimistisk. "Smile". det er smittsomt. {Dvs. handling re-action}.

Advarsler

 • Med mindre du er virkelig god og hukommelsen har ingen hull, unngå å fortelle altfor kompliserte vitser som går på og av og på. Latter trenger deg til å komme til poenget, rask.
 • Noen situasjoner rett og slett ikke bør ha latter i dem. Kontroller at du kan se forskjell.
 • Vær smart. Vite når det er greit å le og når det ville være bedre å bo rolig, sunn fornuft er noe mennesker med sans for humor er ikke kort av.
 • Ikke klump sarkasme i overdrevet. Sarkasme er ikke nødvendigvis et verktøy for latter, men i tilfeller hvor det er brukt riktig, kan resultatet være effektive.