Wkeno

Hvordan å stoppe suge tommelen (eldre barn)


Det var greit å suge tommelen som en baby, men nå er det behov for å stoppe.

Trinn

Hvordan å stoppe suge tommelen (eldre barn). Har viljestyrke til å vite at du ønsker å slutte og tenke på en grunn, som en gutt (eller jente) eller sove over på din venns hus.
Hvordan å stoppe suge tommelen (eldre barn). Har viljestyrke til å vite at du ønsker å slutte og tenke på en grunn, som en gutt (eller jente) eller sove over på din venns hus.
 1. 1
  Har viljestyrke til å vite at du ønsker å slutte og tenke på en grunn, som en gutt (eller jente) eller sove over på din venns hus. Noe langs disse linjene skal hjelpe.
 2. 2
  Forbered deg selv. Du vil sannsynligvis ikke sove altfor godt mens du prøver å slutte fordi du alltid sove med tommelen i munnen. Dette kan gjøre munnen tørr så holde en drink ved sengen din.
 3. 3
  Hvis du ikke kan stoppe å suge tommelen på egen hånd, kan du hindre det ved å sette en sokk over hånden din eller å sette en bomullsdott eller en make-up pad på tommelen og taping den på plass. Iført hansker fungerer også. Hvis du vil, kan du vikle en bandasje rundt tommelen, på den måten du blir minnet ikke å suge tommelen.
 4. 4
  Hvis du har en pute eller utstoppede dyr som du vanligvis sove med mot ansiktet ditt, ikke sove med det på ansiktet ditt som du prøver å stoppe. Lukten av utstoppede dyr kan gjøre at du ønsker å suge tommelen mer.
 5. 5
  Hvis ingenting av dette fungerer, kan du kjøpe tommel stoppe kits på internett. Ikke kjøp de smakstilsatt væske, fordi du kan bare vaske dem av, som ikke vil hjelpe deg å bryte vanen.
 6. 6
  Hvis du ikke kan stoppe å suge tommelen prøve å sette noe som smaker bittert eller krydret (paprika, etc.) På tommelen. Også stikker tommelen inn i øret i ca 3 sekunder vanligvis fungerer fint, smaker ørevoks normalt bitter.

Tips

 • Suge tommelen kan føre til at tennene til å bli "steilet" som en kanin, og du kan ha for å få tannregulering som resultat.
 • Hvis du bare suge tommelen om natten, prøv å sette en bandasje på hver tommel. Ingen liker å suge på en grov, plast-y bandasje.
 • Gjør bevegelsene som tungen gjør når du suger tommelen. Prøv å lage disse bevegelsene når tommelen er ikke i munnen.
 • Okkupere hendene og prøver å holde dem borte fra munnen som: skrive en historie, tegne, gå på datamaskinen, spille med bunnen av skjorten din og så videre.
 • Tenke på å stoppe før du blir gammel nok til å trenge tannregulering. Hvis du trenger tannregulering og fortsatt suge tommelen, kan kjeveortoped foreslå en tommel stopper. En tommel stopper er som et bur som er sementert til toppen av munnen din, og du sannsynligvis ikke ønsker å måtte gå på skolen bruker det fordi noen barn vil le av deg for resten av livet ditt på den skolen.
 • Hvis du suge tommelen om natten, prøv å sette noen klebrig-tape på tomlene. Noe grov så da når du går å sette tommelen i munnen vil det klø den. Det hjalp meg mye.

Advarsler

 • Ikke fortell noen at du ikke kan stole på at du suge tommelen, fordi de ikke kan reagere vennlig. Du ønsker ikke at informasjonen som reiser til andre mennesker som et rykte.
 • Alltid være forsiktig når du er på skolen, hvis du suge tommelen på en normal basis du kan gjøre det på skolen. Det er en vane og du blir klar.