Wkeno

Hvordan å være en ninja spion

Det finnes tre former for ninjaer, som er ninja leiemordere, urbane ninjaer, og ninja spioner. Denne artikkelen vil fortelle deg hvordan å være en ninja spion, fordi å være en leiemorder er ulovlig, og urbane ninjaer bare gjør Parkour iført ninja klær...

Trinn

Hvordan å være en ninja spion. Ditt klær.
Hvordan å være en ninja spion. Ditt klær.
 1. 1
  Ditt klær: Du kommer til å trenge tre sett med klær for denne kategorien. Først du kommer til å trenge en mørk blå sett med klær, vil dette bestå av bukser, skjorte, maske og hansker. Nå du kommer til å trenge en hvit sett med klær (for snø) vil dette også består av bukser, skjorte, maske og hansker. Vare du kommer til å trenge en kamuflasje sett (mørke grønt og brunt vil fungere også), og igjen dette vil bestå av bukse, skjorte, maske og hansker. Her er hva klærne skal se ut. Buksa må være baggy (laget av ren bomull). Buksa vil også trenge å bli trukket opp til bunnen er rett under knærne, og deretter dekke din viser hud med lange sokker (samme farge), (dette vil tillate enkel bevegelse og mer stealthiness når du går). Så din skjorte burde være (PURE bomull) være baggy nok til å være stille, men stramt nok til å være lett å bevege seg i. Masken kan være noe som dekker ansiktet godt. Til slutt, hansker må være sterk, tettsittende, og fingrene må kuttes.
 2. 2
  Lær parkour: Parkour er å komme til et sted ved å gå gjennom hindringer. Dette vil hjelpe deg å unnslippe og fange noen. For å lære dette må du ha en sterk kropp, men det er bøker og filmer som vil lære deg hvordan du gjør parkour. Også er det mange filmer på youtube om parkour så sjekk dem ut.
 3. 3
  Trening: klatre i trær, gjør pull-ups, chin-ups, jogging, løping, sprint, hopp, landing, fallende, stretching, push-ups, crunches, sit-ups, hinderløyper, kjører gjennom dekk, svømming, klatring et tau, kjører deretter komme ned på magen å få opp og deretter kjører, krypende, rullende, sniking, gjør spionasje. Med andre ord, det er hundrevis av ting du kan gjøre for å trene.
 4. 4
  Escape: Dette er ting å bruke at hvis noen en angriper deg, eller ser deg. Bære en liten flaske med sand (hvis nødvendig, chili pulver), på den måten hvis noen finner du at du enkelt kan kaste sand i fiendens øyne (sette en kork med en streng for å trekke i stedet for et lokk som du må skru av).

Tips

 • Har et par sko som du kan stole på (som du kan gå rolig i også)
 • Et par tabi støvler fungerer veldig bra for dette.

Advarsler

 • Ikke gjør noe ulovlig.
 • Ikke bli skadet, vil det gi bort din posisjon.