Wkeno

Hvordan bruke to handed sword

Langt tilbake, var sverd viktige verktøy for å overleve, og i dag at kunnskap kan fortsatt brukes. Vurdere dette, en dag du går gjennom en park når noen prøver ran deg med et balltre, eller du på annen måte angrepet av bevæpnede motstandere. Med mindre du er en fjerde grad blackbelt, vil du ikke vinne dette. Men antar at det er en fallen gren av deg, eller et rør som ligger i alliert måte. Kanskje dette ville skje på vei tilbake fra baseball praksis, og du bare tilfeldigvis har et balltre av dine egne. Denne guiden kan meget vel redde livet ditt. Stick med Boffer sverd (PVC-rør dekket i mykt skum), plast sverd eller tre sverd når treningen trening med en venn. Når opplæring under en master bruke levende stål, den har en mer realistisk følelse.

Denne artikkelen ble ikke skrevet av en ekspert på emnet, så bruk dette rådet med en viss grad av skjønn og sunn fornuft, kan det ikke være det beste råd tilgjengelig.

Trinn

Hvordan bruke to handed sword. Grip sverdet med din dominante hånd (i denne artikkelen vil det bli referert til som høyre hånd og den ikke-dominante som venstre heretter).
Hvordan bruke to handed sword. Grip sverdet med din dominante hånd (i denne artikkelen vil det bli referert til som høyre hånd og den ikke-dominante som venstre heretter).
 1. 1
  Grip sverdet med din dominante hånd (i denne artikkelen vil det bli referert til som høyre hånd og den ikke-dominante som venstre heretter). Slå dette hvis du er venstrehendt) rett under vakt og ta tak i pommel (bunnen av sverd) med venstre hånd. Hvis pommel er svært ubehagelig å gripe, holde fast med den grunnleggende to håndgrep.
 2. 2
  Med venstre hånd, grep sverdet tett med pinky, ring, og langfinger, bør de andre har en semi-fast grep. Høyre hånd brukes ikke for slående!
 3. 3
  Hold sverdet ditt slik at pommel er rett over navlen din (ikke la den hvile på magen, holde det litt måter ut) og peker tuppen sted mellom brystbenet og hals. Nå om de tar betalt full på de vil kjøre inn våpenet ditt.
 4. 4
  Når slående, stikke på himmelen, og bringer din venstre hånd opp forbi øyet, og deretter komme ned på dem, med høyre hånd til å lede bladet og bruke venstre hånd for å sette kraft i seg til bladet. Den høyre hånd bør være den aksen eller dreietapp.
 5. 5
  Nå fotarbeid. Plasser venstre fot bak høyre fot (omvendt hvis du er venstrehendt) og stå på ballene din venstre fot. Holde balansen!
 6. 6
  Når du slår, presse deg med venstre fot, skyve høyre fot på bakken og heve sverdet ditt. Nå bringe den venstre foten tilbake på plass og STRIKE!
 7. 7
  Når slående, holde høyre arm rett (men ikke låst, om du ikke ønsker det ødelagt) og bøy det når det kommer hodet. Reversere det du nettopp gjorde for å streike, men husk, din streik med hånden nærmest pommel, bruker du din dominerende hånd for å veilede.
 8. 8
  Øv deg streik. Ikke svakt rammet dem, holde hver eneste sving full og kraftig. Hold kamprop sterk (ellers kjent som kiai [kee-eye]) slik at hit forblir sterk. Etter at du er god på enkelte streiker, prøve dem i en streng, traff hanskene, deretter umiddelbart videre til traff hodet!
 9. 9
  Ikke bli satt på dine veier for mye. Hvis du går å bli undervist av en sann fekter, må du kaste bort alt du trodde du visste om væpnet kamp og ta hver bit av kunnskap fra treneren.
 10. 10
  Og til slutt, ikke gi opp! Hvis du ønsker å være noen form for blader mann du er nødt til å øve hver dag. Hvis du blir rusten, vil du falle bak.

Tips

 • Streik til hansken vil være den enkleste streik først som det er rett under vakt. Skjær hansken først, så vil de bli avvæpnet eller de vil vike.
 • Ofte når du bruker et våpen, kan du bli fristet til å bruke bare armene til å svinge med bladet. Ikke gjør dette. I stedet bruker hele kroppen til å svinge våpenet, da dette åpner for en mye mer kraft for å bli brukt til angrep, og også skader ikke musklene så mye.
 • Ikke prøv å være en anime samurai! Ikke bruk massive monologer, ikke prøv å være badass, gjør det alt du ser patetisk og det sløser for mye energi.
 • Hvis du bruker en skjør arm (et sprøtt pinne eller en batong som vil bøye på den første streiken) være sikker på å unngå arm til arm kontakt da dette vil forlate deg forsvarsløst. Hvis våpenet er fleksibel, kan du kolliderer, fordi med litt hell vil det bøye under motstanderne våpen og du vil være klar for en ny streik mens han gjenoppretter fra hans.
 • Improvisere! Bare om noen lang, hard gjenstand kan brukes som et våpen. Når i et bind, kan du ikke være kresen, er objektet for å deaktivere din motstander før han kan drepe deg.
 • Kombiner angrep, Hit hanske og umiddelbart gå for hodet eller et stikk i brystet.
 • Ikke vær altfor hederlig. Dette betyr at livet ditt. Hvis du ikke har våpen, kaste skitt i øynene og våren på ham, gjør ditt beste for å avvæpne ham. Hvis han vil fortsatt være mobile etter flyttingen, sørg for å ta hans våpen og slå den på ham. Ellers lar våpenet og kjøre!
 • Hvis du kan avvæpne dem, er det ikke lenger behov for konflikt, ikke drep med mindre ditt liv er i umiddelbar fare (som om de trekker en pistol)

Advarsler

 • Enhver streik med en tyngre blad vil forlate deg ubalansert, streik klokt.
 • Live-stål bør aldri brukes med mindre du er i ditt eget hjem og noen bryter inn med et våpen. Den eneste gangen du vil sannsynligvis nødt til å bruke dette i en vennlig boffer kamp på en Ren skyet.
 • Vær så snill, ikke prøv dette basert på dette alene, er det fortsatt i bygging og vil aldri bli en komplett guide. Få profesjonell opplæring hvis du virkelig ønsker å være en stor sverd.
 • ALDRI holde en kniv til en annen person med mindre du er klar til å drepe og dø.
 • Aldri tvinne blad rundt. Du vil treffe deg i hodet, bena, eller ansikt.
 • Øve alene i begynnelsen. På den måten vil du ikke skade noen.
 • Hold bladet foran deg hver gang du møter en fiende, på den måten de har å gå gjennom den for å komme til deg, og samtidig vil du treffer deg selv.
 • Vær trygg, jeg ønsker ikke å være i trøbbel fordi du var å være dum og lobbet av en arm!
 • Alltid respektere bladet, er det ikke bare et verktøy for å angripe med, er det en forlengelse av kroppen din, og bør behandles som sådan. Det bør ikke være svingte tankeløst eller svinges om uten hensyn til dets farlige beskaffenhet. Dette gjelder for alle våpen du bestemmer deg for å tilegne deg til.

Ting du trenger

 • En trening dummy
 • En Bokken eller annen solid stab som objekt (som PVC-rør, plast sverd, stick
 • En venn til å gjøre SAFE praksis med (som å ha dem imitere beveger seg i slow motion slik at du kan parere eller blokkere dem skikkelig)
 • Rustning for dere begge (hvis du har tenkt å gjøre skikkelig sparring med noe annet enn boffer sverd)
 • Sunn fornuft, ikke gjør noe dumt!