Wkeno

Hvordan banke noen ut med én hit

Det finnes situasjoner som boksing, MMA, og selvforsvar der banke noen ut så raskt som mulig kan være målet. I slike situasjoner kan det være den raskeste måten å avslutte kampen. Vanligvis banke deg noen ut når du forårsaker hodet til å knipse til siden, og dette fører til at hjernen til å treffe side av hodeskallen, utløser en blackout. Om sin for selvforsvar eller for å vinne en kamp, ​​her er noen testet metoder for å banke deg motstanderen ut i en hit.

Trinn

Hvordan banke noen ut med én hit. Sørg for at du har din venstre benet fremover.
Hvordan banke noen ut med én hit. Sørg for at du har din venstre benet fremover.

Metode en: kjeve slag

 1. 1
  Sørg for at du har din venstre benet fremover. Hold kneet litt bøyd og høyre ben tilbake. Føler en løs sprett i holdning.
 2. 2
  Ta med din høyre arm til din side. Mens du gjør dette, vri på livet.
 3. 3
  Hold deg løs før den siste tiden. Dine flytende bevegelser vil føre til mer kraft og fart.
 4. 4
  Rett før du lander punch, stramme kroppen din. Husk å puste. Dette vil fokusere din kropp og stramme musklene slippe mer makt. Også det holder deg roe dette vil hjelpe i tilfelle av en fortsatt konfrontasjon.
 5. 5
  Sikt strengt for kjeven, eller på midten av haken. Det er en nerve du kan treffe ved å slå kjeven til skade nerve og slå motstanderen ut. Det er en av to måter du treffer kjeven:
  • Uppercut. Det er der du målrette kjeven med knyttneven din ved å komme rett opp, minimere sideveis bevegelse. Du vil at mottakeren hode å snappe rett opp.
  • Side swipe. Det er der du målrette kjeven med knyttneven din ved å komme fra siden. Du vil at mottakeren hode for å knipse til siden, forårsaker en blackout.
 6. 6
  Bruk hoftene til å generere kraft, ikke bare armene. Generere mer kraft med en hit ved å vri hoftene mens du flytter inn i målet. Baseball-spillere, for eksempel generere mye mer kraft når de er i stand til å få sine hofter inn i en sving, du ser ikke altfor mange hjem går hit uten hjelp av hoftene.
 7. 7
  Husk å følge gjennom med armen etter å ha truffet. Målet ditt er å klippe målets kjeve fra bunnen eller på siden. Hvis du utfører side sveip, sørg for at omfanget av bevegelse er litt buet. Du vil banen punch til å være mer sirkulær enn lineær.
 8. 8
  Når de har mørklagt, gange unna. Gange unna raskt, men med oppmerksomheten fortsatt på handlingen, i tilfelle gjengjeldelse eller en billig skudd.

Metode to: temple slag

 1. 1
  Hold deg løs og sørg for at føttene er der de er ment å være. Som i Method Man, hvis du er høyrehendt, vil du venstre ben foran deg og din høyre ben tilbake, litt bøyd.
 2. 2
  Som du får momentum, sørge for at kroppen er avslappet. Slappe kroppen din så mye som mulig. Det vil øke din fart og kraft hit din. Gang spille golf? Eksperter vil fortelle deg at en golfball kan bli rammet hardere hvis swing er flytende og avslappet; nybegynnere prøve å svinge så hardt de kan, med begrensede resultater. Det samme gjelder for slag.
 3. 3
  Målet for templet. Tempelet er området på siden av ansiktet til en person, mellom hårfestet og øyenbrynene, i øyehøyde. Hvis tempelet er nøyaktig målrettet, vil den effekt føre til at hjernen til å svinge voldsomt mot skallen fôr, forårsaker en blackout.
 4. 4
  Presse sammen din knyttneve og følge gjennom. Det er noen ganger å bruke håndflaten for å treffe, men i dette tilfellet en knyttneve er mer nøyaktig: Sikter på siden av personens ansikt, og treffe dem fra siden, er svært vanskelig å gjøre med kraft når du bare bruker håndflaten.
 5. 5
  Bruk hoftene til å generere kraft, ikke bare armene. Generere mer kraft med en hit ved å vri hoftene mens du flytter inn i målet. Hvis du ønsker å legge mer kraft i sving, må du huske å bruke hoftene så vel som dine armer.
 6. 6
  Gå bort når du vet at fienden er ute kaldt. Vær oppmerksom på andre potensielle trusler, hvis mulig.

Metode tre: hals dolke

 1. 1
  Forstår alvorlighetsgraden av denne metoden. Denne metoden kan være alvorlig skadelig for en persons luftrøret. Bare bruke den som et siste forsøk, eller i liv og død situasjoner.
 2. 2
  Bruk pekefingeren og langfingeren å stikke dem i halsen. Mer spesifikt, late som du gjør det fred signere med begge fingrene på samme hånd.
 3. 3
  Ta fingrene sammen slik at de berører hverandre. Etterpå firmaet opp fingrene og forberede seg til å streike.
 4. 4
  Sikt fingrene mot lovbryteren hals. Mer spesifikt, bulk ligger på møtet av venstre og høyre kragebein. Så det ligger i begynnelsen av nakken din.
 5. 5
  Bruk fingrene til å stikke med kraft i området. Dette vil føre til at lovbryteren svelget til hule i, hindrer lovbryteren fra å puste.

Tips

 • Prøv ikke å holde nevene nær ansiktet ditt mens blokkering, slik som å hindre noen fra å skyve eller slå nevene i ansiktet.
 • Alltid være forberedt på å møte og forsvare hvis motstanderen forsøker å angripe først.
 • Husk alltid å få tempelet slag rett fordi du kan drepe noen hvis det er gjort feil!
 • Suspect motstander vil først slå med høyre arm (hvis høyrehendt) (venstre arm hvis venstre overlevert)
 • Løfte vekter i armen styrke
 • Prøv ikke å drepe noen med metode 2 og metode 3. Det ville være dårlig i din del.
 • Ikke innsnevre noen arm muskler. En muskel Billig mer skade uten at andre kontrahering fordi de holder tilbake noe av muskel kraft.
 • Vær forsiktig når motstanderen er på bakken, billige skudd er vanlig.
 • Arbeid på overkroppen styrke.
  • Hvis du blir satt i en situasjon der det ikke er walking away prøve og gi et slag i midten av en setning eller når de minst venter det.
 • Hvis motstanderen din er å vandre bort, la dem være alene og avslutte på stedet umiddelbart.
 • Metode Tre er alvorlig farlig og smertefull, vennligst bruk i livet / død situasjoner. Vær forberedt på å ta ansvar for dine handlinger.

Advarsler

 • Momentum leveres med en punch er rette fysikk. Det er et forhold mellom masse og hastighet. Hvis du mangler masse, gjøre opp for det i fart. Selvfølgelig har både er fint også.
 • Husk at du må ta konsekvensene for å gjøre dette, hva noensinne de kan være.
 • Bruk metoden tre bare hvis du er fysisk i stand til å gjøre noe annet. Lille kroppen styrke er nødvendig.
 • Bare gjøre det hvis du ikke har andre valg.
 • Bare bruke dette hvis det ikke er noen annen utvei.