Wkeno

Hvordan bli en god paintballer

Noen leksjoner fra en paintball slagmarken på teknikk og stil.

Trinn

Hvordan bli en god paintballer. Sørg for at du vet vekten av ditt eget utstyr.
Hvordan bli en god paintballer. Sørg for at du vet vekten av ditt eget utstyr.
 1. 1
  Sørg for at du vet vekten av ditt eget utstyr. Utstyret ditt bør ikke være for store eller tunge, da dette vil sette deg i en stor ulempe på feltet.
 2. 2
  Å lære det grunnleggende du trenger å lære "markør" posisjonering. Først sette på masken (for å gjøre det mer realistisk). Du kan bruke en liten laserpeker tapet til fat markøren til å representere var du ville treffe hvis du fyrte av et paintball. Nå, ved hjelp av pekeren og masken på, sette det i skytestilling. Lær den posisjonen. Hvis du kan, (sette markøren fat-down) og prøve å anslå var skuddet ville treffe før du selv ta opp din markør. Raskt få opp markøren i skytestilling. Praktisere dette for en stund, og da uten laser pointer.but ikke la motstanderen se lyset ellers motstanderen kan spore den tilbake det du og merke deg hvis for mange motstandere merke deg før du innser det, og deretter ha et annet mål.
 3. 3
  Selv dyre paintball våpen kan ha dårlige avfyring priser (du kan fikse det). Ta deg god og langfinger og plasser dem i luften som om de var en saks. Plasser tommelen rett og lillefinger og ringfinger som om du holder en pistol. Ta din midten og pekefingeren og plassere dem på avtrekkeren. Begynne å trekke i avtrekkeren sakte frem og tilbake, så får raskere og raskere. Dette kalles "walking avtrekkeren". Du blir nødt til å legge mer press på de fingrene i en reell markør trigger. Prøv dette ut med forskjellige våpen, og finne en som du kan skyte med de raskeste. Det er markedet triggere tilgjengelig for nesten alle våpen. (Dette vil bare fungere for markører med et Altså en trigger som har plass til to fingre "dobbel trigger.".) Denne teknikken kalles også "spray og be" siden du ikke er vanligvis opptatt av nøyaktighet, bare med å få en mye maling i luften raskt.
 4. 4
  Løping og skyting: ikke mye å si her, det er obligatorisk i paintball. Med laserpeker, satte pistolen i skytestilling. Deretter tar sikte laserpekeren på en vegg inne i huset ditt. Prøv å holde laseren på veggen stødig som du går fra tur, jogge, å kjøre. Du vil føle deg komfortabel etter en stund.
 5. 5
  Mestre kunsten av bunkring. Når du er i en tre-mot-tre mann kamp, ​​komme inn i en bunker! Når du finner din mann, begynner å skyte. Når du får din mann, gjør at han er den eneste trusselen skyter på deg. Hold ham i eller la ham gå tom for maling deretter kjøre mot ham, fyre av et par runder, og sørg for at du treffer ham. Du kan prøve å bunker ham når han er minst supecting det eller har dine lagkamerater pin ham ned, så bunker ham.
 6. 6
  Lær hvordan du snapshoot (dette er der du er i en pistol kampen og pop deg ut av en bunker akkurat nok til å få noen bilder av og gå tilbake). Se din posisjon. En måte å perfeksjonere shapshooting er å øve foran et speil. Komme bak et objekt foran speilet og øve seg til å presise skudd ved spratt ut av objektet, eller som heter, bunker.
 7. 7
  Vær forberedt på å laste inn en skuddveksling. Kontroller at du har paintball pods i sele. Videresende informasjon til medspilleren din (roper "omlasting, COVER ME!"); "Cover me" er nøkkelen setning og ikke for høyt for da hvis du hyle over himmelen vil det ekko og da kunne bringe opoments når omlasting gjør du vunerable Nå åpner beholderen. Hold en finger på avtrekkeren, ta en pod ut så pop toppen av pod, og hell i maling i pistolen. Kast din pod på bakken (ikke bekymre deg, du vil få dem tilbake), lukke beholderen og begynner å skyte. Du kan ikke ønsker å rope "omlasting" fordi det andre laget vil høre også, og prøver å bunker deg. Øv omlasting og du trenger ikke å spørre teamet ditt til å dekke deg.
 8. 8
  I speedball, vil de fleste parker gjør du sette fat eller pistol på de døde boksen (stedet du går bak eller når du er truffet), så vil de si 3,2,1 virkelig fort eller normal ta av din posisjon foran, midten eller tilbake. Begynner å skyte nå.
 9. 9
  Posisjon info. Det er 3 hoved stillinger i speedball: front, midtre og rygg.
 • Front mannen er den som formidler informasjon om hva som skjer i midten og ser for vinduer eller åpninger til bunker eller ta ut en spiller.
 • Den midterste spiller videresender info fra fronten til baksiden. de skyter mye maling, så de bør ha en god hopper og være gode snapshooters.
 • Tilbake menn skyte mye maling for å prøve å få mennene ut og hjelpe til med åpninger for frontfigur.
 1. 1
  Walk the feltet og har en plan.
 2. 2
  I woodsball, noen ganger kalt recball

, Strategi og kommunikasjon er nøkkelen. Har en strategi og kommunisere med dine lagkamerater. To av noe slår en eneste ess.

 1. 1
  Gå til å ha det gøy ute paintball
 1. 1
  Prøver virkelig, virkelig vanskelig ikke å være terrrrible

Tips

 • Prøv å holde bevegelige og bare stoppe for cover, jo saktere du er jo lettere er det å treffe.
 • Fungere som et team.
 • Kommuniser med laget ditt.
 • Bruk en maske, alltid, når på feltet. Aldri ta den av mens i spilleområdet.
 • Men mest av alt, følge instinktene dine, og bruk sunn fornuft.
 • Ha det gøy.
 • Kjøp oppgraderinger, men fokusere på dine ferdigheter. En pistol er bare så godt som skytter sin.
 • Alltid se hvor du skyter (hvis du spikeren din lagkamerat han kan bli forbanna)
 • Spille tight, ikke har albuen stikker ut.
 • Dobbeltrom og tremannsrom lagets motstandere når det er mulig. (Dette betyr ikke at lossing markøren på noen stakkars fyr.)
 • Kjøp gode briller.
 • Les og følg reglene i hver park.
 • Også, når du har blitt dyktig, men har ikke mye
 av penger, spare opp ca 300€. Dette beløpet bør være nok til å kjøpe en god pålitelig sett med utstyr. 
 • Les bruksanvisningen for din markør for å lære å bruke din markør.

Advarsler

 • ALLTID bruke briller når du er på banen. Selv om det ikke er noe spill pågår.
 • Les og følg alle skilt
 • Når du er skutt ut, prøv å trygt forlate spilleområdet så snart som mulig. (Hold markøren over hodet.) Ikke kjør gjennom en linje av ild.
 • Bruk et fat kondom / cover / sokk. Hvis du fortsatt bruker en tønne plugg, erstatte den med en tønne dekselet. Svært få felt vil tillate fat plugger skal brukes lenger.
 • Vær oppmerksom på at noen mennesker tar ugagn hærverk på alvor og kan resultere i retten foran tilfeldige fremmede pluss det kan bli publisert som kan være en problemfri.

Ting du trenger

 • Et godt team
 • En midten nivå markør
 • Penger er en stor faktor med mindre du er rik
 • En nærliggende paintball felt. (Prøv dette Locator ).