Wkeno

Hvordan bli en kriger

Hvis du ønsker å være en kriger, les videre. Husk at dette er en livsstil, og du ikke kan gjøre dette over natten.

Trinn

Hvordan bli en kriger. Øve og jobbe hardt på dine strategier.
Hvordan bli en kriger. Øve og jobbe hardt på dine strategier.
 1. 1
  Lære. Du må lære om mange ulike fag og ferdigheter til å gjøre dette. Her er noen av dem:
  • Combat: Du bør vite enten en grunnleggende kampsport eller en måte å. Vurdere å ta et selvforsvar klasse. En kriger vet alltid hånd-til-hånd kamp. Prøv å tenke på å ta en Krav Maga Class. Krav Maga er en israelsk Martial Art som inkorporerer tonnevis med ting i. Du kan lære mer ved å gjøre et søk på Google eller Yahoo.
  • Disguise: Jada, krigere lade hele tiden, men noen ganger, krigere vet også stealth og forkledning. Vi vil snakke om stealth senere. For grunnleggende kamuflasje, prøv å blande inn enten med publikum eller med miljøet. Slitasje hva alle andre har på seg.
  • Stealth: Lær hvordan du skal gå lydløst ved å ha en venn hjelpe deg. Stå ham har i midten av rommet med øynene lukket som du prøver å snike av ham. Så snart du blir dyktigere på dette, prøver å snike seg på dyr som har mer følsom hørsel.
 2. 2
  Train. Du må være fysisk sunn og frisk på samme tid. For å få det inntrykket av en kriger,. Mye. Sørg også for å kjøre minst 3-5 miles per dag. Du vet aldri når du må jage noen gjennom en overfylt bygate. Og på dette notatet prøve å lære grunnleggende parkour, og husk alltid å starte sakte og jobbe deg oppover.
 3. 3
  Øve og jobbe hardt på dine strategier. Hvis du ønsker å være en kriger du må trene hardt og planlegger å forbedre dine strategier. Lære nye teknikker for å utvikle dine bekjempelse ferdigheter.
 4. 4
  Aldri noen gang gi opp. Å gi opp er ikke veien for en kriger. Du må vare til slutten, selv om du ikke er sterk. Du bør konsentrere seg bare om treningen din, og dermed bare kan du forbedre.
 5. 5
  Lev livet som en kriger fra daggry til midnatt. Spis en kriger frokost inkludert, egg, skinke, grønnsaker, melk eller appelsinjuice, og eventuelle andre sunne ting du kan finne rundt kjøkkenet. Til lunsj, spise litt grillet kjøtt eller en deli sandwich med noen poteter og et eple eller banan til dessert. Nøkkelen her er å spise sunt.

Tips

 • Alltid starter tregt når vektløfting og kjører. Hvis du er en kald stein nybegynner, prøve minst 20 push-ups, sit-ups, hopping knekt, og knebøy.
 • En ekte kriger er uredd. Ikke la noe stå i veien for deg.
 • Prøv å lære overlevelse ferdigheter. Better safe så lei meg.
 • Vær modig.
 • Aldri slutte å lære kampsport. Du trenger ikke å bli en svart belte i hver kampsport er det, men bare fortsette å ta inn informasjon om kamp og selvforsvar.
 • Også prøve triatlon de legger deg til den ultimate testen av utholdenhet.

Advarsler

 • Dette er svært farlig.
 • Du kan tilpasse den fysiske programmet til ditt eget nivå, men husk å gjøre det samme hele tiden vil ikke gjøre deg noe godt.