Wkeno

Hvordan bli kvitt en feit brystet for gutta

Dessverre er det ikke mulig å målrette diett. Du bare kan ikke bare strebe etter fett tap i et bestemt område. Menn har en tendens til å få vekt i overkroppen. Det finnes også medisiner, hormon problemer og andre medisinske problemer som kan føre til gynekomasti.

Trinn

Hvordan bli kvitt en feit brystet for gutta. Oppsøk lege hvis du er overvektig.
Hvordan bli kvitt en feit brystet for gutta. Oppsøk lege hvis du er overvektig.
 1. 1
  Oppsøk lege hvis du er overvektig. Aldri starte et vekttap plan inntil legen sier du er passe nok til å gjøre det. De kan ha forslag eller anbefalinger for å gjøre ditt vekttap sunnere.
 2. 2
  Undersøke kostholdet. Soyaprodukter (soyamelk, soya bønner, soya fyllstoff, etc.) inneholder plante østrogen og de kan føre til forstørrede bryster hos menn.
 3. 3
  Evaluer dine medisiner og diskutere alle av dem med legen din. Steroider, kan noen ulovlige rusmidler og enda noen antidepressents føre til en utvidelse av brystvev hos menn.
 4. 4
  Tenk på din alder. Pubescent gutter kan oppleve hormon endringer som kan øke brystvev.
 5. 5
  Gå ned i vekt. Fedme kan føre til økning i østrogen butikker som vil legge til forstørret utseendet på brystet. Men også lagre fett i overkroppen mer enn kvinner så å miste vekt er ofte den mest logiske første skritt.
 6. 6
  Etablere et sunt kosthold. Eliminere raffinert sukker, tomme kalorier, fet mat, rask mat, etc. Gi opp dine brus og hamburgere og spise mer fersk mat og magert kjøtt. Kutt ned på rødt kjøtt og erstatte de med vegetariske alternativer (se for overdreven soya innhold) eller sunne alternativer for fisk.
 7. 7
  Start en treningsøkt plan. Begynn å gå, gå videre til jogging, bruker en elliptisk, inkludert etc. cardio flere ganger i uken i arbeidet ditt ut planen.
 8. 8
  Løfter vekter. Ikke bare fokusere på brystmusklene. Gi lik tid til ben, rygg, armer, etc. vil fokusere på brystet ikke redusere utseendet, men kan Creat mer muskel oppbygging og gi bryst en enda større look. Ved å arbeide alle muskelgrupper vil du øke stoffskiftet og fremme vekttap. Gjøre sit-ups hjelper ikke miste vekt rundt overkroppen.
 9. 9
  Aldri hoppe over et måltid. Det vil slippe stoffskiftet enda lavere. Ta sunne snacks med deg så du ikke blir sultet og fristet til å droppe å spise sunt for en enkel fast food fix.
 10. 10
  Unngå diett drikker. Disse har negative helseeffekter, og kan også øke appetitten.
 11. 11
  Drikk rikelig med vann. Dette vil skylle ut giftstoffer og forbedre vekttap resultater.
 12. 12
  Les etiketter og holde øye med porsjonsstørrelser. En porsjon frokostblanding er bare 1/2 kopp. Hvis du spiser to kopper frokostblanding om morgenen du spiser 4 ganger foreslått servering størrelse og får fire ganger kalorier.
 13. 13
  Sjekk din calorie hver dag. Prøv å få mest mulig sunn mat for kaloriene. Husk, i stedet for en cheese burger kan du spise en kalkun sandwich, salat, gulrot chips, og et stykke frukt. Du faktisk får mer mat for mindre kalorier. Prøv å holde kaloriinntaket konsekvent fra dag til dag.
 14. 14
  Hold mat og trene dagbok for å overvåke utviklingen. Hold dine mål og re-måle hver måned for å overvåke utviklingen.
 15. 15
  Ta kontakt med en plastisk kirurg. Noen ganger fettsuging anses å fjerne overflødig fett fra overkroppen.
 16. 16
  Søk råd fra en mental helse profesjonell hvis gynecomastia forårsaker depresjon eller følelsesmessige problemer. Dette er et reelt problem, og det kan skape følelsesmessige problemer med folk som lider av det.
 17. 17
  Søk råd fra en spesialist (endokrinolog eller suregon) eller diskutere problemet med legen din. De kan være lurt å teste deg for hormonelle ubalanser.

Tips

 • Ikke kjøpe dyre piller for å miste fett. Det er en sløsing med penger. Du kan gjøre det uten dem.
 • Gå opp trappen eller på tvers av huset teller ikke som trening. Komme ut og gå en mil eller to. Det er ikke så lenge.
 • Unngå brus. Drikk grønn te søtet med stevia og unngå diett drikke søtet med Nutra-søt, splenda eller sakkarin.
 • Mens du går, lytte til musikk for å fordrive tiden med. Invester i en liten mp3-spiller og laste den med en samling av arbeid ut musikk som inspirerer deg.
 • Erstatte poteter og hvit ris med korte korn brun ris.
 • Marihuana bruk antas å forårsake gynekomasti
 • Pass opp for salater. Bare fordi det er en salat betyr ikke at det er sunt. Folk ofte laste salater med dressinger, nøtter, egg, ost, etc. og salaten vil ha flere kalorier enn en fast food burger. Hvis du spiser en salat bruke friske grønnsaker på toppen av det og bruke en fettfri vinegrette, en Spritz dressing eller andre lav kalori alternativ. Styr servering størrelse.
 • Være klar til å gå ut av lunsjer med dine venner særlig hvis lunsj vane er å besøke usunn restauranter.

Advarsler

 • Rådfør deg med en lege før du starter en diett eller trene plan.
 • Ikke slutt å ta en foreskrevet medisiner fordi det fører til gynekomasti. Snakk med legen din og diskutere alternative muligheter og arbeide med din lege for å søke et regiment uten uønskede bivirkninger.