Wkeno

Hvordan bygge V-form

Så du ønsker at V-form og ikke har tid til å løfte vekter? Vel, la oss gjøre det! Her er noen sikker-brann måter å utvikle en V-formet kjerne uten problemer av et treningsstudio.

Trinn

Hvordan bygge V-form. Kosthold er en del av det.
Hvordan bygge V-form. Kosthold er en del av det.
 1. 1
  Kosthold er en del av det. Spis alt med måte. Se opp for høyt sukker og kalori matvarer med ingenting, men høy fruktose mais sirup. Hovedregel: forbrenner mer kalorier enn du får. Det er alt som skal til.
 2. 2
  Kjør til lavere kroppsfett. Cardio er en fin måte å forbrenne kalorier (og, sammen med et sunt kosthold, fett). Kroppen din er en drivkraft klar til å bli fyrt opp, så å fyre. Balansere kjører på høye priser med jogging og gåing til å øke stoffskiftet. Hvile minst en dag mellom harde løyper, men minst gå i 20 minutter på fridager.
 3. 3
  Arbeid musklene dine.
  • Gjøre vanlige crunches å styrke magemusklene.
  • Gjør pendler for å styrke skrå muskler. (Lå flatt på ryggen, løft bena rett over navlen. Ta bena horisontalt mot høyre, deretter opp igjen, deretter til venstre, deretter opp igjen. Gjør som mange reps som mulig.)
  • Gjøre pushups. De fleste forbinder pushups bare for brystet, men deres arm trening og lattisimus dorsi trening er godt undervurdert. Hvis det er en horisontal stang tilgjengelig, gjør trekke opp øvelser. Det er enestående å gjøre rutiner som involverer hoppende mellom pushups og pull ups.
 4. 4
  Kjøp deg selv i det minste noen £ 20. Manualer. Manualer er den mest allsidige instrument du kan finne i et treningsstudio. Disse manualer vil hjelpe deg å målrette ryggmuskulaturen som fullfører V-form.
 5. 5
  Gjøre forskning på nettsteder som menns helse og bodybuilding. Com for trening ideer for ryggmuskulaturen. De gir bilder og videoer for å hjelpe deg gjennom de nødvendige bevegelsene.

Tips

 • Minimere fett inntak. Minimere høyt sukker drikker som brus. Disse to kan velte noen diett fra starten. Du har lov til å "belønne" deg selv, men du må tjene din belønning. Målet for en belønning hver uke, eller tre belønninger hver 2. uke. Men dette betyr ikke hele dagen, bare ett måltid, eller én drink. Ikke bruk dette måltidet for fastfood, fordi fast food vil ta flere dager å bli kvitt.
 • Spis riktig. Det er ikke nok vekt på dette, men dette er mer viktig enn noen heis eller crunch du skal utføre. Hvis du vil ha resultater, må du spise riktig.
 • Maksimere protein inntak. Protein er komponenten av kroppen som inneholder aminosyrer som er nødvendige for utviklingen av alle systemer i kroppen, deriblant muskler. Skyt i minst 1 g protein for hvert pund kroppsvekt. Protein shakes er en utmerket kilde til magre proteiner.
 • Når det grunnleggende nivå av form og V-formen blir litt synlig, bør du se etter mer avanserte treningsøkter.

Advarsler

 • Ikke sulte deg selv. Å gjøre å spise sunt en del av livet ditt, ikke en midlertidig fase. Derfor spiser nok kalorier til å fungere, men ikke mer enn nødvendig. Spis mer tidlig på dagen for å øke energi, men ikke mye om natten.
 • Ikke gjør avanserte vekt rutiner alene, kan noen rutiner forårsake skader og "spotters" skal være til stede.