Wkeno

Hvordan få bedre triceps

Mange mennesker ikke innser viktigheten av deres triceps, tror de nesten utelukkende av sine biceps. Triceps blir brukt mer enn biceps, så svake triceps være et reelt problem i livet ditt. Triceps er den muskelen overfor bicepsen på overarmen, og det er brukt for å trekke armen rett etter bøying. Turnere må ha sterke triceps, på grunn av den type acrobatic manøvrere de utfører. For eksempel i ryggen HANDSPRING må du springe bakover og skyver opp av bakken med hendene tilbake på føttene.

Trinn

Hvordan få bedre triceps. Ligg på magen med bena rett og sammen.
Hvordan få bedre triceps. Ligg på magen med bena rett og sammen.

Skyv opp

 1. 1
  Ligg på magen med bena rett og sammen. Sett håndflatene flatt på gulvet ved siden av skuldrene. Armene skal selvsagt bøye med albuen pekende mot taket. De kan peke bort fra kroppen din, i så fall trekke dem i tett mot ribbeina. Nå push up, er dette en triceps push up. Start med ti av disse, eller hvis det er for vanskelig starte med fem. Øke beløpet du gjøre hver gang av fem som øvelsen blir lettere.
 2. 2
  Begynn i en normal trykk opp stillingen, det samme som en triceps push up, men armene er ikke gjemt i. Flytt hendene sammen inntil de første fingrene og tommelen berøring, som skal danne en trekant / kite form på gulvet. Hold håndflatene flatt på gulvet mens du gjør dette. Nå skyver en gjøre opp. Igjen starter med fem, og øke med fem som før.

Dumbbell

 1. 1
  Skaff en dumbbell vekt du er komfortabel med, hvis du bare starte opp vil du kanskje en 5 kg dumbbell. Med den i hånden heve armen rett opp, nå bøy armen slik at dumbbell kommer ned bak hodet. Deretter heve armen igjen, for maksimal effekt dette i en langsom og kontrollert måte. Igjen, starter med fem og jobbe opp derfra som du bygger mer muskler.
 2. 2
  Knele ned på ett ben, hvile hånden ikke holder dumbbell på en krakk eller noe slikt. La hånden med dumbbell hang gratis, så det er avslappet. Nå bøyes ved albuen så den øvre arm er parallell med bunnen. Rett at armen hele veien, hvis strekklappmotstandene toppene når du fullt retter armen du gjør det riktig. Hvis ikke finne en tyngre dumbbell eller sjekk din holdning. Begynn med 5 og bygge opp derfra i femmere som du bygger mer muskler.

Tips

 • Cardio, cardio, cardio! Avhengig av hva du er ute etter kan du allerede inkludere dette i din treningsøkt. Det riktige navnet for det er hjerte, som betyr 'hjerte og skipenes så det er trening av hjertet og fartøy i kroppen din. Hovedsak det brenner fett, så hvis du vil se et resultat fra alt dette triceps øvelse du må kaste fett som en slange røyter hud, som triceps ikke er utformet som en meget imponerende muskler som biceps.
 • Ikke over anstrenge deg selv, må du kjenne dine egne begrensninger. Hvis det er veldig vanskelig å gjøre en repetisjon deretter stoppe på en, hvis du ikke gjør det vil du få en stiv triceps som vil hindre deg fra å trene i nær fremtid.
 • Varm alltid opp muskler du har planer om å trene. Hvis du ikke gjør det du står i fare for å trekke en muskel, som ikke bare er svært smertefullt, men vil sette at muskel ut av spill i lang tid. Å varme opp øvelse som muskel et par ganger og strekke seg, gjør dette minst to ganger for å være ekstra sikker.
 • Spise sunt. Som alle øvelser hvis du vil at det skal ha en effekt må du spise sunt, se Spis sunt for livet for mer informasjon.

Advarsler

 • Igjen ikke skade deg selv å gjøre disse øvelsene, ta det sakte. Jo tregere øvelsen jo bedre er det, og du har den ekstra bonusen for ikke å gjøre deg selv en skade.