Wkeno

Hvordan bli kvitt hikke når du er full

Som vi alle vet, kan drunken hikke vare en stund og sette en reell demper på festen ånd. For å bli kvitt hikke når du er full, kan du bruke en av følgende metoder.

Trinn

Hvordan bli kvitt hikke når du er full. Fyll et glass med drikke.
Hvordan bli kvitt hikke når du er full. Fyll et glass med drikke.

Drikke metode

 1. 1
  Fyll et glass med drikke. Juice, vann eller annen ikke-kullsyreholdige drikker ville være best, siden kullsyre forårsaker hikke, men siden denne metoden er utviklet for å målrette pust og muskler, øl eller selters vann vil gjøre i en klemme. Unngå sterkt alkoholholdige drikkevarer, men som du vil være å drikke en god del å jobbe gjennom hikke.
  • Ikke drikk fra en flaske. Det er mye vanskeligere å drikke uten å svelge luft (som også forårsaker hikke) fra en flaske enn fra et glass.
 2. 2
  Puste veldig sakte gjennom nesen, drikke drikke i små slurker for så lenge du kan. Ved å puste langsomt og med makt å gjøre små muskelsammentrekninger med sipping, vil du forstyrre kramper i mellomgulvet ditt. Start med å gjøre dette i tretti sekunder. Hvis det ikke fungerer første gang, tillate deg selv en kort pust i bakken og gjenta.
  • Unngå slurping (dvs. svelge luft) som du drikker.

Breath metode

 1. 1
  Sitt ned. Denne metoden innebærer å holde pusten og kan gjøre deg svimmel selv om du ikke allerede er full.
 2. 2
  Pust inn og fylle lungene dine. Dette vil presse dine spasming membran muskel nedover.
 3. 3
  Hold pusten. Dette vil holde mellomgulvet strukket.
 4. 4
  Trykk forsiktig luft ned i bunnen av lungene. Dette vil strekke mellomgulvet ytterligere. Ikke trykk hardt, da dette kan gjøre deg ekstremt svimmel.
 5. 5
  Fortsett å holde pusten så lenge du er komfortabel med å gjøre det. Ikke press deg selv hvis du blir ør.
 6. 6
  Pust ut i en langsom, kontrollert måte.
 7. 7
  Gjenta trinn 2 til 6 til dine hikken stoppe. Selv om en lang økt vil vanligvis gjøre triks når du er edru, vil alkohol i systemet gjør deg utsatt for svimmelhet og vil trolig forkorte lengden av tid som du føler deg komfortabel å holde pusten. Likevel, jo mer tid du legger i å strekke ut din mellomgulvet, jo mer sannsynlig er det å bryte spasming spell.

Tips

 • Drikk et skudd av pickle juice, kan det hjelpe om du orker det.
 • Under normal pust, mellomgulvet, et ark av muskel under lungene, går ned og opp for å imøtekomme og deretter utvise luft i lungene. Når du har hikke, men mellomgulvet spasmer ukontrollert. Forstå plasseringen og funksjon av diagrammet vil hjelpe deg å forstå hvordan du kan bli kvitt dine hikke.