Wkeno

Hvordan bli tatt på alvor av menn

Noen gang lurt på om det er mulig for en mann å respektere deg og beundrer deg for den du er og hva du gjør? Vel aldri redd! Det er noen enkle trinn som vil hjelpe deg med å få respekt blant menn som kan gjøre jobben, hobbyer og daglige samhandling enklere og stress gratis.

Trinn

Hvordan bli tatt på alvor av menn. Ha respekt for deg selv.
Hvordan bli tatt på alvor av menn. Ha respekt for deg selv.
 1. 1
  Ha respekt for deg selv. Som en kvinne, må du ha selvrespekt (og mye av det). Dette kan være i mange former, men en av de mest talende former er hvordan du kler deg. En mann vil bry seg noe om hva du har å si eller er interessert i om han er altfor distrahert av din cleavage eller hvor tett jeans er. Det er subtile og sexy, og så er det åpenbar og trampy. Forstå at menn er stadig trekkes mot seksuelle bilder av kvinner på tv, magasiner, plakater, kjøpesenter vinduer og det liker på en daglig basis. Hvis du virkelig ønsker å bli hørt-gjøre en innsats for å fremstå attraktivt og satt sammen, men ikke bruke klær som foreslår er du klar til å komme ut av dem på et øyeblikks varsel.
 2. 2
  Være konkurransedyktig. Menn er som regel vanskelig arbeidere og nyte sunn konkurranse seg imellom, noen de kan dele det aspektet med er et pluss. Hvis du liker en hobby som er fysisk krevende som fjellklatring, svømming, basketball, løping eller sykling-dele den med ham. Dette er ikke å forveksles med å plukke opp en mann, selv om tiltrekning kan naturligvis skje over tid og sikkert kanskje en brukbar teknikk, snakker vi om å bli tatt på alvor blant venner, kolleger og tilfeldige bekjentskaper. Pass på når du deltar i aktivitet som du ta med A-spillet og legge frem din beste innsats. Selv om du ikke er en pro på noen sport eller hobby, ved å være åpen for nye utfordringer og gi noe din beste innsats, menn vil respektere deg for det. Finne balansen ved å prøve metoder som fungerer og ikke fungerer vil sikre at du får mer komfortabel med deg selv, og derfor med andre menn. Dette kan gjelde til jobb, skole, hobbyer, sosiale sammenkomster og lignende.
 3. 3
  Være motivert og trygg. Bortsett fra å nyte vennlig konkurranse, må en kvinne demonstrere motivasjon for livet hennes. Hvis du går rundt med hodet hang lavt, en rynke i ansiktet og klager hele tiden, vil ingen ta deg på alvor med unntak for å ta deg seriøst om å være ulykkelig. Igjen, hvis du nyte en hobby-talk om det og dele det på et passende tidspunkt. Har barn? Diskuter sine nyeste suksesser i skolen med et smil og kommentere hvor stolt du er av dem. Diskutere eventuelle nye forretningsideer du måtte ha, eller kreative tanker om de synes interessert. Jobber med et nytt kunstverk? Å skrive et dikt? Etterbehandling en grad? Tar en ny yoga klasse? Hvis du smiler, ler og snakker med entusiasme om hva du har å gå på i livet ditt --- menn vil se at du er motivert og selvsikker og ta deg på alvor. Husk at dette kan avhenge av hvor lenge du holder opp med en oppgave. Hvis du er i stadig endring høyskoleutdannelse, endre kjernen hobbyer som å bytte sokker og er ubesluttsom med hva du ønsker fra livet ditt som kan forlate tvil i mange menneskers sinn... ikke bare menn.
 4. 4
  Sørg for at dine ambisjoner er din egen. Bortsett fra å ha selvrespekt, selvtillit, motivasjon og være konkurransedyktig, må du spørre deg selv for hvert aspekt av livet ditt, "Hvorfor gjør jeg dette?" Hvis du gjør ting for å rett og slett imponere en mann, eller menn generelt-du gjør det av feil grunner. I samme lys, stole på magefølelsen, bare du kan ta beslutninger om livet ditt og hvor du er på vei. Ikke noen andre.
 5. 5
  Være intelligent og vel muntlig. Mens alle punktene ovenfor kan passe inn i noens liv, en av de viktigste faktorene i suksess med å bli tatt på alvor av menn, er å være intelligent og vel muntlig. Hvordan du snakker går med hvordan du bærer deg selv (selvrespekt og selvtillit). Passende grammatikk og tone, samt hvor ofte du snakker kan gjøre eller ødelegge suksess på arbeidsplassen, blant nye bekjentskaper og i fritidsaktiviteter. Selv om alle kvinner har ulike klingende stemmer (høy, lav, myk, etc.), er det viktig å huske at du er dømt av din pitch, hvor mye vekt du legger på ord, og din latter. Record selv å forbedre hvordan du presenterer deg selv til andre mennesker. Hvis du lar din stemme sti av på slutten av en setning, kan du sette deg tilbake i forhold til å få en jobb du ønsker eller en viktig budskap. Det er viktig å øve på kroppsspråk i tillegg til tale din. På samme notat, hvordan du sier noe krever at du har noe viktig eller interessant å si. Det er mange måter å være "intelligent", men for det meste-forfølge høyere utdanning er vanligvis et godt sted å begynne... i tillegg til å se pedagogiske programmer, lese bøker, og holde seg på de siste nyhetene. Tilsvarende vil se filmer, spille dataspill, og blir kjent med idrettslag også gjøre deg mer variert i samtaler. En kvinne som er godt informert om ulike emner vil ha en bedre sjanse for å bli tatt på alvor av menn (og andre kvinner) enn kvinnen som bare kan diskutere hva slags nyeste parfyme en kjendis kommer ut med.
 6. 6
  Ta vare på deg selv. Grooming, hygiene, fysisk form, og regelmessige helsekontroller er et must. Opptredener gjør saken, og blir tatt på alvor krever at du legger vekt på hvordan du ser ut. Som nevnt tidligere, hvis du kler deg altfor provoserende du ikke vil sende over det rette budskapet. Som en generell regel for kvinner på arbeidsplassen, for å sjekke om klærne passer for innstillingen eller for et intervju, gjør svingen-over sjekk. Hvis du ser noen litt av spalting eller skjørtet ditt kommer opp altfor høy i ryggen når du bøyer deg over å ta på tærne, endringene er det fungerer ikke hensiktsmessig. Hvis du er i tvil i det hele tatt, ikke risikere det. Ditt omdømme er viktigere enn å se søt eller stilig i viktige forretningstransaksjoner. Makeup er et kontroversielt tema i form av hvorvidt kvinner bør eller ikke bør bruke det å være vellykket. Dette er ærlig om preferanser. Mange kilder oppgir at menn foretrekker kvinner med naturlig skjønnhet eller lite til ingen sminke. Men noen kvinne føler seg mer trygg med makeup. Med tanke på meldingen du vil sende-mørk blå / svart øyenskygge på 08:00 i morgen versene en naturlig lys brun / gull øyenskygge anvendt antyder lett to svært forskjellige ting. Det er mange tutorials på nettet som du kan plukke en makeup ser for arbeid eller for natten utflukter. Temptalia.com er et godt nettsted for hverdagslige utseende til kveld utseende.
 7. 7
  Elsk deg selv. Fremfor alt annet, kan bli tatt på alvor av menn være en krevende oppgave. Det er et trist faktum at mange kvinner er misfornøyde med seg selv uansett hva de gjør. I et samfunn revet om hva den ønsker kvinner å være, enten en selvstendig tenker eller en rolig engstelig ting bare ment å bli sett på-ansvaret til kvinner i dagens verden er skremmende. Kjemper for å bli hørt og tatt på alvor, ikke bare av menn, men av andre kvinner er også svært vanskelig. Men hvis du virkelig elsker hvem du er og hva du gjør, med tiden vil du forstå den rollen du har til å spille og hvordan du blir vellykket. Disse trinnene er bare enkle guider for å prøve å gjøre ting litt lettere underveis.

Advarsler

 • Utvise forsiktighet når du deler suksesser med andre. Kvinner som er trygge og motiverte er vanligvis betraktet som en trussel mot andre kvinnen. Velg dine venner med omhu og holde all personlig sliter og nederlag for deg selv og hans nærmeste venner og familie du kan stole på. Sjalusi kan gjøre folk gjør og sier forferdelige ting om en annen person, så det er alltid best å holde vakt opp på et senere tidspunkt.
 • Å være vellykket og blir tatt på alvor kommer med noen priser. Aksepter at ikke alle menn vil reagere positivt på din personlighet eller arbeid for å gjøre en måte for deg selv i denne verden. Du kanskje kalles en "kjerring" eller andre navn i sjeldne tilfeller og noen ganger er det ingenting du kan gjøre med det, selv med de beste intensjoner i tankene.
 • Smiger og flørting er en naturlig reaksjon mellom menn og kvinner. Når to personer deler de samme forhåpninger og ambisjoner, og kan nyte god samtale og konkurranse, kan romantisk tiltrekning følge. Husk dine mål, arbeid, omdømme, og selvrespekt. Nøye veie konsekvensene av dine handlinger før du handler på dem. Blir tatt krever seriøst selvkontroll, og hvis du kan vise at til alle du møter-du vil føle deg mer trygg på dine evner og du vil ha en klar forståelse av hvor dine grenser er og hvor du står som en person.