Wkeno

Hvordan være egoistisk

Det er en vanlig misforståelse ute som å være egoistisk er en dårlig ting. Dette er feil. Egoistiske mennesker er de som gjør at verden går rundt, som skaper kunst og sivilisasjon. Egoisme er nøkkelen til å leve et lykkelig, vellykket liv. Nøkkelen, skjønt, er å forstå nøyaktig hva egoisme er.

Trinn

Hvordan være egoistisk. Oppdag hva egoisme er.
Hvordan være egoistisk. Oppdag hva egoisme er.
 1. 1
  Oppdag hva egoisme er. Egoisme er ikke å bruke andre, eller gjøre dem tjene deg, eller fjerne deg fra folk. Egoisme er primært å være interessert i dine egne mål. Egoisme har ingenting å gjøre med andre mennesker - en egoistisk person som har det vondt andre er en selvmotsigelse. En egoistisk person er opptatt med sine selv, og har ingen behov for å såre andre. En utmerket ressurs på hva egoisme er er Ayn Rands romaner.
 2. 2
  Finn ut hva som gjør deg lykkelig. Å ha ting som gjør deg lykkelig er nøkkelen til å være egoistisk. Gjør det du elsker, verdi ting, være en lykkelig person. Når du har oppdaget hva det er som gjør deg lykkelig, følge den.
 3. 3
  Lykkes i et bestemt område. Suksess er en primær del av å være egoistisk. Å være vellykket betyr at du har viet deg til noe som gjør deg glad og har fulgt med på det.
 4. 4
  Stopp ofre. Ikke ofre mindre den for noe annet som gjør deg lykkelig. Hvis du ofrer, så du mister noe du verdi, noe som gjør deg glad. Du vil aldri leve et fullverdig liv hvis du bor på denne måten.
 5. 5
  Forstå delene andre folk spiller i deres liv. Husk, de er mennesker, akkurat som deg. Folk er ofte en viktig komponent til en egoistisk liv. Å ha noen som du verdsetter og hvem som er selskapet du finner morsomt, finner deg selv en verdi i dem. Hvis du er forelsket i noen, er at person av verdi for deg. For å sitere Ayn Rand, "For å si" jeg elsker deg ", må du først være i stand til å si det jeg".

Tips

 • Det viktigste med å være egoistisk er å bruke hjernen. Mange egoistiske mennesker ender opp sviktende stort på livet fordi de ikke tenker gjennom ting og så ikke på lang sikt. Du må bruke fornuft og være i stand til å tenke hvis du kommer til å forfølge egne mål.
 • Les Ayn Rand. Personen som grunnla et konkret, definert moral egoisme og egoisme.

Advarsler

 • Ikke bli sittende fast opp og tror at hele verden dreier på deg.
 • Bruk disse trinnene og tips på egen risiko. Å være egoistisk kan føre til at familier og venner til å tenke mindre på deg (gode intensjoner eller ikke).