Wkeno

Hvordan bruke en skala

De fleste antar at de bør få på en skala hver så ofte for å sjekke vekten, men det er bedre å gjøre dette på en organisert måte. Lær hvordan du skal utnytte skala, slik at du kan måle din vekt svingninger nøyaktig.

Trinn

Hvordan bruke en skala. Få en kvalitet skala.
Hvordan bruke en skala. Få en kvalitet skala.
 1. 1
  Vei deg hver uke. Veier deg hver uke, eller opptil tre ganger i uken, er mye bedre enn veie deg daglig, fordi vekten kan svinge i løpet av dagen på grunn av væske endringer. Bruk et diagram til å spore din fremgang.
 2. 2
  Få en kvalitet skala. Nyere modell digitale vekter kan måle kroppsfett og spor vekttap. I tillegg til disse avanserte funksjonene, nyere vekter er generelt mer pålitelige enn våren skalaer.
 3. 3
  Bruk de samme skalaer. Unngå hakking og skifter mellom ulike skalaer. De på din mors hus og din venns hus kan vise helt forskjellige målinger fra de på din egen og kan forvirre deg. Du kjenner din egen skala og noen quirks den har, og du har kontroll over kalibrere det regelmessig, så bare bruke denne til å vurdere vekten din med.
  • For å sjekke din egen vektens nøyaktighet, satt en fem pund (dumbbell eller en viss vekt av en pose med sukker på skalaen. Sjekk avlesningen du får og gjøre eventuelle justeringer som trengs.
 4. 4
  Plasser skala riktig. Det beste stedet for en skala er et hardt, flatt underlag. Tepper kan kaste skalaen av ved 17 prosentpoeng!
 5. 5
  Hold deg til veier deg på en konsekvent tid. Det er best å utføre veie-ins på ordinær tid hver gang. En god tid kan være tidlig på morgenen, før du spiser, men vær forsiktig så veier på dette tidspunktet kan være villedende fordi skjer over natten.
 6. 6
  Bruk de samme typer klær hver gang du forsøker å veie deg. Visste du at veiing selv mens iført jeans og belte øker den gjennomsnittlige vekten av to pounds (900g)? Hold deg til samme antrekk slik at du vet hva du kan forvente når du treffer vekten. Enda enklere er veier deg uten klær.
 7. 7
  Tømme blæren før stående på skalaen. Dette er en ekstra kilde til væske du trenger ikke å beregne i.
 8. 8
  Gjennomsnittlig vekten ved fastsettelse vekt på bestemte punkter i en diett eller vekt vedlikeholdsplan. Ikke stol på bare ett innveiing når måle din vekt i utgangspunktet, eller som det skjer endringer. I stedet, gjennomsnittlig tre veie-ins over en uke før de bestemmer vekten for den uken eller scene.
 9. 9
  Spore fremgang og forventer ikke at alle plutselig vekttap, særlig ikke uten innsats. Optimalisere din aktivitet timeplan og planlegge ut din oppgave diett for å sikre en stor vektøkning, men stoler ikke på tapet av et par pounds i noen dager, fordi dette kunne ha skjedd for en rekke årsaker og svingninger opp og ned er normal i løpet av en uke. Ha en langsiktig perspektiv dersom miste vekt, og også for å få og beholde vekten.

Tips

 • Løping, turgåing, svømming, konkurransedyktige sykling, løfte vekter, aerobic, og andre slike øvelser er alltid bra for vekttap. Hvis du bestemmer deg for å prøve noen av disse aktivitetene, sørg for at du gjør det under tilsyn av noen med erfaring.
 • Hvis du ikke liker veier deg, så gjør det ikke. Finne andre måter å vite at du er på rett vekt, for eksempel hvorvidt klær passer, eller regelmessige kontroller med lege eller ernæringsfysiolog. En kropp vektskål er ikke det eneste middel for å holde øye med vekten din og det skal alltid bli sett på som et verktøy, ikke en obligatorisk kilde til nød i livet ditt!
 • Mindre kalorier er også viktig for vekttap og mer kvalitet kalorier hvis søker å få vekt. Snakk med legen din om en passende diett plan om å søke å miste eller få vekt.

Advarsler

 • Ikke besette over tallene på skalaen, og ikke bli engstelig om vekten din. Ta prosessen sakte, og gå nøye.
 • En kvinnes vekt vil svinge over hennes menstruasjonssyklus, øker under mensen, minkende i løpet av brunst. Sørg for å måle vekten din over en rimelig periode (mer enn en full syklus) slik at du kan sammenligne "like med like".
 • Unngå veier deg etter trening fordi væsketap via svette vil har skjedd, og vekten vil ikke være nøyaktig.

Ting du trenger

 • Ditt eget sett med vekter
 • Komfortabel, flat plass å veie deg