Wkeno

Hvordan bruke tallfestede selvtillit strategier for å forbedre livet ditt

"Quantified Self" er en bevegelse som har dukket opp for å motvirke ta en distrahert, tilfeldig tilnærming til alt i livet, i stedet oppfordre deg til å fokusere holdent på å oppnå de tingene som er viktige for deg. Snarere enn å bli fanget opp i bare komme gjennom hver dag noen hvilken vei, bruker Quantified Selv ulike selv-sporing metoder for å "kvantifisere" din tilnærming til livet og mål, ofte hjelpe deg å se hvor ting er i endring (eller trenger å endre ) for å forbedre ditt liv. Kvantifisert selv gjør bruk av en rekke metoder som har vist seg å være effektiv på sporing nesten alt fra arbeid og trening til å sove, humør, vekt og selv energiforbruket. Enten du foretrekker penn og papir, telefon apps, online sporing enheter eller diagrammer, grafer og lister, bruker Quantified Selv tilnærmingen kan være en produktiv og morsommere måte for deg å spore fremgang rundt dine faglige og personlige bestrebelser.

Trinn

Hvordan bruke tallfestede selvtillit strategier for å forbedre livet ditt. Vurder om du allerede er self-sporing i noen del av livet ditt.
Hvordan bruke tallfestede selvtillit strategier for å forbedre livet ditt. Vurder om du allerede er self-sporing i noen del av livet ditt.
 1. 1
  Vurder om du allerede er self-sporing i noen del av livet ditt. Mange av oss selv-spor i visse deler av våre liv uten nødvendigvis likhetstegn det med begrepet "self-sporing." For eksempel, løpere og turgåere som bærer steg overvåking utstyr for å måle hvor langt de kjører eller går er selv-sporing. Selv folk som holder en journal for å få kontroll over følelser og å selv forklare hendelser i livet er selvstendig sporing fordi de er i stand til å gjennomgå følelser og følelser fra fortiden og måle disse opp mot slik de er i dag. Self-sporing er en god måte å sette mål, måle sin fremgang, og møte dem med bevislig poeng gjennom prosessen som kan bidra til å motivere, styrke, og til slutt bringe deg å gratulere deg selv. Hvis du allerede gjør noen form for selv-sporing, du kommer til å finne det enda enklere å øke bruken av det til andre områder av livet ditt.
 2. 2
  Identifiser et bestemt mål du ønsker å spore. Før du bestemmer deg for å spore noe, vurdere om det er verdt din tid, krefter og være sikker på at det er det du virkelig ønsker å oppnå. Selvfølgelig kan nesten alt i livet spores, selv stemninger eller tanker, uansett hva du velger, bør det være noe som virkelig vil styrke og forbedre ditt liv. Det kan være noe du ønsker å forbedre, endre eller fjerne fra livet ditt. Så, hvis spore dette målet fungerer for deg, kan du prøve flere mål senere. I de bestemmer seg for et mål, her er noen veiledning:
  • Vurdere et prosjekt eller et mål som er viktig for deg, men du har mislyktes i å gjøre fremgang eller fremgang i å forfølge det konsekvent. For eksempel, har du prøvd å gå ned i vekt siden nyttårsaften, eller har du prøvd alle middel for å kvitte kroppen for en nyervervede allergi, men du har funnet deg selv gjør lite fremgang? Kanskje du er bekymret for at din innsats for å bli forfremmet ikke bærer frukt eller kanskje du har lyst til å fange og stoppe negative tankeprosesser. Uansett hva det er, velg noe som virkelig betyr noe for deg nå.
  • En annen måte å identifisere et mål er å følge noe som inspirerer deg, men at du ennå ikke har klart å lansere. Vil du gå vegan, redusere karbonutslipp, frivillig regelmessig eller slå hagen din til et helt spiselig en? Blir inspirert til å gjøre endringer er en annen stor kilde til et mål om å bruke self-sporing til.
 3. 3
  Bestemme på hvilken måte spore din valgte mål vil påvirke livet ditt. Hva ville skje hvis du mistet vekt eller endelig ryddet ut av garasjen? Uansett hva målet ditt, tenk hva livet ville være som når du har nådd det. Visualisere utfallet vil bidra til å gi deg ekstra motivasjon, samt gi deg klarhet om fordelene involvert i stikker med det.
  • Bestem hva du egentlig vil resultere fra å spore dette målet. Selv om du har et mål som "miste 20 pounds" eller "forbedre utholdenhet mens du kjører", hva er det ultimate resultatet? Er det å være i stand til å stille ut en fyr du har hatt øye på i mange år, men har vært for sjenert på grunn av vekten din? Eller er målet ditt å være i stand til å gjenvinne en sunn livsstil slik at du kan leke med barna eller har utholdenhet til å holde tritt med resten av familien din? Kanskje målet ditt er å identifisere om å spise sunt viser en nedgang i kolesterol priser. Uansett hva målet ditt, vil en dyp motivasjon hjelpe deg til å holde seg til å nå målet, og hjelpe deg til å integrere den vanlige sporing i din hverdag.
 4. 4
  Undersøke både hovedmål og omkringliggende påvirkninger. Før du kan bestemme hvordan du vil spore dette målet, må du bryte ned ditt mål funksjoner og alt som har direkte innflytelse eller påvirker oppnåelsen av dette målet. For å hjelpe deg med å analysere disse variablene, her er noen veiledning:
  • Hva er de enkelte komponentene i ditt hovedmål? Selv om hovedmålet kan være det samme for mange mennesker, kan faktorer som påvirker hvordan du skal oppnå dette målet skiller seg markert fra hvordan en annen person ville nærme oppnå det. For eksempel, si at du ønsker å gå ned i vekt. Hvilke komponenter ser du som nødvendig for å miste vekt - for deg spesielt? Du kan finne at en viss type trening er en viktig del av din vekttap plan, mens noen andre med et lignende mål kanskje foretrekker å fokusere hovedsakelig på begrensning av kalorier fra sukker. Hvert hovedmål har et unikt sett av omstendighetene rundt det, og det er viktig å etablere hvilke som appellerer best med deg slik at du kan holde fokus på målet.
  • Hva omkringliggende variabler (påvirkninger) vil ta hensyn til sporing din? For eksempel si at du ønsket å forbedre lungefunksjonen. Du bør kanskje vurdere å utøve en viktig viktigste faktor, men da også finne avspenningsøvelser og yoga for å være flere nyttige påvirkninger. Du vil også finne at hvis du røyker, er dette en negativ innflytelse som må gis opp for å oppnå målet ditt. Et annet eksempel kan være dårlig søvn. Når du måle din kosthold, mosjon, arbeidsplass spenning, alkoholinntak og vitaminpiller, kan du oppdage at den dårlige innflytelse er alkoholinntak og innse at denne negative innflytelsen må minimeres eller fjernes for å oppnå bedre sove mål. I tillegg kan du finne at å legge et glass varm melk før sengetid letter din vei til å sove, noe som gjør dette til en positiv innflytelse.
 5. 5
  Utforske hvilke tracking system vil fungere godt for dine mål og livsstil. Selv om det er mange måter å spore din fremgang, vil ikke hver sporing metoden være aktuelt for ditt prosjekt og livsstil. Du må ta hensyn til en rekke faktorer, for eksempel hvor du tilbringer dagen (på kontoret eller utenfor) og hva slags tilgang du har til tracker din (on-the-go eller bare når på et bestemt sted). Ganske typisk sporing systemer som brukes av tilhengere av Quantified Selv bevegelsen omfatter:
  • Online trackere eller mobile apps. Dette er flott hvis du elsker å ta telefonen eller digital enhet overalt, selv til å utøve aktiviteter eller utflukter. Instant inngang kan tjene som en stor motivator, fordi det føles som om du gjør noe som viser umiddelbare beltegående resultater (selv om den reelle tiden resultatene er heller tregere). Det handler om å føle som om du oppnår noe og gjør noe med det. Du kan enten bruke et nettsted som Digifit (trening) eller Moodscope (stemninger) online eller finne egnede programmer, avhengig av hva du foretrekker å bruke on-the-go. Den Quantified Selv området har massevis av forslag på: QuantifiedSelf.com / guide /.
   • Noen online trackere inkluderer et interaktivt element som lar deg holde kontakten med andre brukere. Dette kan være både morsomt og motiverende fordi andre kan se og dele eller kommentere dine data og fremgang, og du kan gjøre det samme med sine data. Selvfølgelig bruker denne interaktive aspektet er helt opp til deg - begrepet for å være så åpen som mulig med dine data er "data nudist", og du må vurdere konsekvensene av å være så åpen på ditt personvern. Men for mange self-trackere, er hele hensikten med self-sporing for å holde poster åpen og på nettet, slik at andre kan hjelpe spot-tilkoblinger / problemer i dataene og stimulere til fortsatt fremgang.
   • Noen mennesker begynner self-sporing med en offentlig kontrakt plassert på Twitter, Facebook og andre sosiale medier slik at andre vet at du forfølger et mål og kan oppmuntre deg. Denne åpenheten om målet ditt kan være nyttig i å motivere deg, samt inspirere andre.
  • Penn og papir. For mange mennesker er det en følelse av tilfredshet i å skrive ned resultatene for hånd. Igjen, dette er en ganske bærbare metode som kan gjøres hvor som helst, også når utilgjengelig for mobiltelefon tårnene eller elektrisitet, noe som gjør det nyttig hvis du sannsynligvis til å gå tilbake landet eller bare la den elektroniske enheter i hjemmet. Med denne metoden, du bare skrive ned data og / eller observasjoner hver dag, deretter reflektere over eller telleapparat utgjør hver kveld.
  • Grafer og diagrammer. Denne metoden er flott hvis du elsker data å vise seg visuelt, det er også stor for matematisk eller statistisk tilbøyelig tracker. Denne metoden kan være enten manuell eller elektronisk, med programvare som Excel eller Google Docs være nyttig for digitale grafer og diagrammer. Denne metoden er bra for sporing fakta og tall, noe som gjør sammenligninger og se om det er merkbare endringer i spesielle helsemessige forhold, slik som kolesterol eller panikkanfall.
  • Lister. Hvis du er en liste-maker, kan bruke lister til å spore målene fungere godt. Som en bonus, hvis du holder en blogg eller annet sosialt interaktiv online registrering av å oppnå målene dine, så lister er en morsom og enkel måte for leserne å lære om fremgangen din.
 6. 6
  Forplikte seg til å spore mål for en viss tid. Åpenbart vil spore fremgang for bare et par dager og deretter gi opp fordi ingenting ser ut til å ha bedret ikke hjelpe deg å nå dine mål. For de fleste mål, er en periode som trengs før du begynner å se resultater og ved å sette en rimelig tidsperiode på forhånd, gir du deg selv parametrene ved å analysere utviklingen din. Det er også en annen side til dette - å vite at det er en sluttdato kan være nyttig hvis du prøver noe for første gang, og du er ikke sikker på om det kommer til å fungere for deg, som for eksempel å gå vegan. Sluttdatoen gir motivasjon til å i det minste få det før de bestemmer noe ikke eller ikke fungerer for deg.
  • Start med å anslå hvor lang tid det vil trolig ta å se resultater. Vær realistisk og være rimelig når du gjør estimater og la marginer for feil. For eksempel hvis du ønsker å miste 20 pounds og miste to pounds per uke anses å være et gjennomsnittlig beløp, finne ut hvor lang tid det skal ta deg til å miste all vekten, inkludert noen spesiell ferie eller lignende hendelser som kan reise deg opp nå og da. Husk også at ingen er gjennomsnittlig, så du må også definere din tid i henhold til din selvinnsikt.
 7. 7
  Finn en kompis. Du trenger ikke å gjøre dette trinnet, men det kan hjelpe hvis du trenger motivasjon eller om hva du gjør er noe som vil ha betydning for andre i husstanden (eller hvor deres "as-usual" aktiviteter vil påvirke endre deg). For eksempel, hvis du har besluttet å gå paleo, kan ha en annen husstand medlem investert i å prøve denne dietten gjør det enklere og rimeligere for deg å feste med endringen. Eller kanskje du har besluttet å jogge hver morgen 5 am - en jogge kompis kan fungere som motivasjon og sikkerhet-i-tallene for deg.
  • Forklare hva du gjør til andre kan bli hjulpet hvis noen andre gjør målet med deg.
 8. 8
  Prøvekjøre din sporing metode for et definert antall dager, uker eller måneder for å avgjøre om det er riktig passform. Du kan ikke helt solgt på din metode for sporing, spesielt hvis dette er første gang du bruker applikasjonen eller metode. Forplikte seg til å prøve tracker i minst en uke for å oppdage ytterligere funksjonalitet eller komponenter.
  • Hvis du sporer din fremgang manuelt, prøve andre metoder som skriver resultater eller sporing data på en hvit bord på kontoret eller legger inn tracker på et passende sted, for eksempel kjøleskap eller på baksiden av døren din soverom.
 9. 9
  Vær fleksibel med sporing metode og være åpen for å gjøre justeringer underveis. Kanskje du ikke vurdere et området variabel eller kanskje du bør måle mål annerledes. Hvis sporing metoden ser ut til å være litt "off", bør du vurdere å gjøre justeringer og oppdatere dine metoder.
  • Erkjenner at det vil være utfordringer og søker måter å overvinne dem. For eksempel kan endre kostholdet være vanskelig på grunn av gamle matvaner, kan samtidig bestemmer seg for å trene oftere være vanskelig hvis du føler deg som om du har å spise i tide når du vanligvis ville være å gjøre noe annet. I alle tilfeller må du veie opp hva som er viktigst, og gjøre plass for det, samt gi deg selv sjansen til å gjøre dette arbeidet.
  • Hvis en del av målet ditt viser seg å være uholdbar, for eksempel laste opp daglige bilder av fremgangen din, revurdere dette elementet snarere enn hele målet. Ikke forveksle arbeidskrevende natur noen aspekter av ditt mål med hele målet - hvis du har valgt visse måter å oppnå målet som rett og slett føre til at du gjespe eller kjøre i den andre retningen, skifte disse ut og erstatte dem med noe mye mer motiverende. I noen tilfeller kan du ikke engang trenger å holde inkludert dette elementet i det hele tatt.

Tips

 • Pass på at du er godt informert. Å være feilinformert om hva du gjør kan føre til mangel på motivasjon, unøyaktig implementering og generelt sette deg av å fortsette å prøve. Gjør din forskning, lese bøker og nettsteder, snakke med folk som allerede har oppnådd målet du søker og innhente ytterligere opplysninger fra eksperter, der dette er relevant.
 • Hold øye med premien. Hvis du blir de motiverte, se tilbake til tidligere dager eller uker å minne deg selv hvor langt du har kommet.
 • Nettsteder som PatientsLikeMe og CureTogether har tillatt pasienter til å dele historier og informasjon som har gitt innsikt og strategier til andre, noe som gjør livet lettere under behandling.
 • Ikke bare fokusere på din personlige selv - du kan bruke nettsteder som Wattson å registrere energiforbruket for større nytte for både lommeboken og energieffektivitet for å hjelpe planeten. Hvis du holder poster offentlig, kan du bli til skamme i å spare mer strøm!
 • Feire seire og måloppnåelse. Del din prestasjon med andre som forstår viktigheten av dette målet, og nyt det faktum at du endelig nådd det.
 • Vurdere å spore "kjølvannet" for å nå målet. For eksempel, hvis vekttap var målet ditt, kan du spore vedlikehold eller muligens bygge muskler hvis du begynte et nytt treningsprogram.
 • Hvis du sporer helseopplysninger, må du kanskje legens innspill eller hjelp både i forming sporing metode og i evalueringen av resultatene på angitte punkter. Diskutere dette direkte med din lege eller spesialist.
 • Ett eksempel på bruk av kvantifisert Selvstendig strategier for å forbedre livet er som en student fra Berlin lider av spinal tilstand - han var i stand til å forbedre sin lungefunksjon med 30 prosent ved hjelp av en sporingsenhet for å måle pusten hans.
 • Det anbefales at du sjekker ut noen av videoene av mennesker som har påtatt seg selv sporing (på The Quantified selvbetjening stedet), da disse vil gi deg det virkelige liv inspirasjon av hva folk allerede har gjort. Se hva andre folk har brukt self-sporing for kan også åpne opp forståelse for bredden i sin søknad.

Advarsler

 • Mens deling data kan være nyttig, være forsiktig med hva du deler og hvor mye informasjon (for eksempel personlige data) du deler med andre online. Vær oppmerksom på at personer som har tilgang til dine personlige data inngår offentlige etterforskere, private detektiver og alle i ditt liv med en øks for å male. (Selv om å dempe unødvendig frykt, kan det være lurt å lese om opplevelsen av Hasan M Elahi, som begynte å samle data om hele hans liv (måltider, regnskap, flyplass bevegelser, etc.) på et nettsted for å vise FBI at han hadde ingenting å skjule etter å ha slått (urettferdig) inn en mistenkt av deres. Noen ganger den beste tilnærmingen er å slutte å frykte og starte deling.)
 • Deling av data kan la deg åpen for urettferdig og uberettiget kritikk fra unsupportive eller sjalu mennesker. Du ønsker kanskje å vurdere å holde din krets av omsorgsfulle støttespillere liten eller minst identifiably venner. På den annen side, ikke være for avvisende av sosiale medier - det kan holde deg ærlig og være en stor kilde til oppmuntring.
 • Du kan bli syk av å logge ting. Hvis du synes dette å være tilfelle, se på hva du kan gjøre i en snarvei form, men fremdeles ta opp tilstrekkelig informasjon til å hjelpe deg å nå målet ditt. Det kan også være slik at du er klar til å gire ned mengden informasjon som registreres når du er mer kjent med hvordan du kan nå målet ditt.
 • Noen ganger har self-trackere blitt kalt obsessive, narsissistiske eller selvopptatte. Vær forsiktig du ikke vakler i å være altfor opptatt av deg selv! Videre, hvis datainnsamling blir obsessive og stopper du leve et oppfylt liv, må du revurdere sin verdi for deg. Hvis dataene begynner å kjøre hva du gjør hver dag, sørg for å ta vare å stoppe denne inngrep.

Ting du trenger

 • Datainnsamling alternativer, fra regneark til apps, eller en Notebook og penn
 • Sett mål