Wkeno

Hvordan dribble en fotball ballen forbi en motspiller

Flere fantastiske fotball dribling trekk som er utformet for å slå enhver motstander - feints, svinger, innskrenkninger og subtile triks. Praktisere disse før du kan mestre dem til å forbedre din fotball dyktighet.

Trinn

Hvordan dribble en fotball ballen forbi en motspiller. Utfør "stopp og gå".
Hvordan dribble en fotball ballen forbi en motspiller. Utfør "stopp og gå".
 1. 1
  Utfør "stopp og gå". For dette trekket, er nøkkelen rett og slett et taktskifte. Jogge sakte med ballen nesten til punkt å stoppe. Vanligvis er det best å gjøre dette som en forsvarer er sammen med deg, og plutselig så du er jogging, brast forbi forsvareren. Du kan forstørre effekten hvis du også sette den eneste av foten din på toppen av ballen for et sekund når du stoppe ballen, og skyv den frem med vristen når du bryte av for å utføre "Fake Shot". Slå opp og mot hva som ville være målet. Ta med ben tilbake som om du kommer til å skyte for å fryse forsvaret. Trekke beinet tilbake som om du kommer til å lage et pass eller ta en sjanse, og så stoppe denne bevegelsen like foran ballen. Deretter kan du flytte ballen til venstre eller høyre for å sette opp for din neste lek, ettersom forsvareren trodde du skulle skyte.
 2. 2
  Prøv "kutte ned" ("the Cruyff"). Skjær ballen tilbake bak kroppen din med innsiden av foten. Plante din venstre fot til side av ballen. Så ta med høyre fot opp til å kutte ballen tilbake. Gjøre det motsatte hvis du klipper ballen tilbake med venstre fot.
  • Du kan ofte knytte dette inn med en falsk skudd. Dribble til en åpen plass og falske en pasning eller skudd, og deretter hogge ballen tilbake med innsiden av foten du brukte til å forfalske pass eller skudd. Dribble av i den andre retningen i fart.
  • Start med å drible ballen fremover og plante din høyre fot i nærheten av ballen som venstre ben bakover for et stort kick eller skutt. Men i stedet for skyting, ta den høyre foten ned og "hakke" ballen bakover og under venstre ben.
 3. 3
  Kommer "saks". Sving høyre fot over ballen i en ytre bevegelse og ta ballen med utsiden av venstre fot. Trinnene i farten er den samme, men i omvendt hvis du gjør dette trekket med den andre foten.
 4. 4
  Øv på "reverse skritt over". Ta med din høyre fot rundt og over toppen av ballen på innsiden og plante foten på bakken. Mens foten er på bakken, sparke ballen med utsiden av foten din til høyre. Husk alltid å akselerere etter å gjøre et trekk. Dette trekket er oftest gjort mens i en stående posisjon. Gjør det motsatte for din venstre fot. For å utføre triks raskere, gjør foten øvelser som i jogging bakover og dra ballen bakover med deg eller jogging frem og trykke på ballen foran deg. Prøv og holde ballen nær deg.
 5. 5
  Prøv "dobbel skritt over". Hvis forsvareren ikke gå for den første "gå over", kan du prøve dette trekket. Ta høyre foten over ballen, og deretter svinge venstre fot over ballen. Ta bort ballen med utsiden av høyre fot - det er to svingende bevegelser av hver fot over ballen - og deretter bryte av i fart.
 6. 6
  Trekk "inside outside". Fake som du kommer inn og deretter rush til utsiden. Med innsiden av foten på ballen, bære ballen litt på innsiden noen få trinn (skjev i den retningen du vil at forsvareren og tror du kommer til). Når forsvareren er ute av balanse eller ikke klar, dytte ballen på utsiden med utsiden av foten din, og drible vekk i fart. Igjen er taktskifte nøkkelen til alle driblinger trekk.
 7. 7
  Reversere ovenfor for "utsiden innsiden". Bruk utsiden av foten. Dette er vanligvis mer vanskelig fordi du ikke har så mye kontroll med utsiden av føttene i form av areal, så gjør som slepes av ballen på utsiden en kortere distanse. Dytte ballen på utsiden noen innslag og deretter bryte på innsiden med ballen på innsiden av foten.
 8. 8
  Prøv å "slippe skulderen". Dribble direkte på en forsvarer og finte med skulderen i en retning og drible vekk i den andre retningen. Du er demping eller lener skulderen ned litt en måte og ta av andre veien. Dermed grunnen for å kalle dette "Dropping din skulder" teknikk. Husk å berøre ballen med hvert trinn som du beveger deg mot forsvareren slik at ballen er nær deg og lettere å kontrollere og røre til den ene eller den andre. Hvis du er drible ballen med høyre fot, så du kommer til å fake med høyre skulder. Berøre ballen til venstre fot rett etter du slippe skulderen falske.
 9. 9
  Utfør "fotsålen turn". Dribble rett frem med høyre fot og trekk ballen tilbake med nederst i høyre fot, sprengning bort i motsatt retning med et taktskifte.
 10. 10
  "Scoop" det! Friste forsvareren i dykking for ballen, og løfter ballen over forsvarerens fot akkurat som han eller hun dykk i. Dette gjøres vanligvis mens finte én vei og deretter øste ballen den andre veien, like over forsvarerens plantet foten. Sørg for å ta av med et utbrudd av fart etter at du løfter ballen over forsvareren fot. Ofte, vil du ønsker å øse eller løfte ballen over forsvareren fot på den andre foten, slik at kroppen din vil være mellom deg og forsvarer i det du gjør farten. Ha ballen på din høyre fot og kaprer den over forsvarerens fot til din venstre fot. Kroppen er da mellom ballen og forsvareren. Dette trekket gjøres vanligvis når du er i en nesten-stående stilling, og forsvarer er rushing på deg, eller du suckering forsvareren inn og deretter løfte ballen over hans eller hennes foten som han eller hun kommer mot deg også fort.
 11. 11
  Gjøre det "lean". Helle til den ene siden og bære ballen med deg som om du kommer til å dart av med det. Når forsvareren ikke forventer det, ta av i motsatt retning som du lener deg mot. Dette trekket er også vanligvis gjort når du er i en stående posisjon, prøver å slå en forsvarer for å få et kors eller skutt av for eksempel.
 12. 12
  Sucker dem. Lokke forsvareren å prøve å gå for ballen, utsette ballen som om forsvareren kan stjele den, og når han eller hun gjør et trekk for å gå for det, kutte deg bort ballen og ta av. Igjen er taktskifte nøkkelen når slo en forsvarer på dribling. Dette er hvorfor, når treningen, trykker du på ballen hver gang du drible, slik at du kan få større kontroll over ballen og gjøre de skarpe kutt til siden eller bak og lokke, unnvike, frustrere, og virkelig irritere forsvarere.
 13. 13
  Prøv "stepover muskat". Mens dribling, steg over ballen med høyre fot, og da forsvareren lener seg på den måten, traff ballen med venstre fot. Det vil "Stepover Muskat" forsvareren hver gang.
 14. 14
  Gjøre en "fakie". Ta en liten rask touch til høyre, og deretter ta det gjennom forsvarerens nå, åpne ben eller rundt ham eller henne, og kjøre på det å gjøre en "fakie".
 15. 15
  Få "bak foten". Når du er i en jam med en forsvarer foran deg, prøv dette trekket. Ta en hard halvt trinn til høyre side av ballen med høyre fot. Du vil at motstanderen til å stikke til din høyre side. Trekk ballen tilbake med sålen på høyre fot, når det er fortiden din venstre fot, klikker du på det over baksiden av venstre fot, og hvis mulig, trykker du den frem. Når gjort fort, fungerer dette trekket veldig godt.
 16. 16
  Få forsvareren å skifte vekten sin. Dra ballen med høyre ben mot venstre ben og gjøre en stepover med venstre ben og eksplodere mot venstre. Gjør dette jevnt og forsvareren vil skifte sin vekt i motsatt retning.
 17. 17
  Prøv "Okocha". Begynne med å ta en touch et par meter foran deg og elegant plasserte høyre fot på ballen. Spinne 180 grader til venstre og dra ballen med venstre fot som du fullfører rotasjonen. Du bør ha ryggen til forsvareren. Med den eneste av høyre fot, trekke ballen tilbake på din venstre fot, nær innsiden av stortåen. Hvis du samtidig løfte venstre kne, vil du pop ballen opp rundt en eller to meter over bakken. På dette punktet, begynner å rotere 180 grader til venstre. Halvveis gjennom rotasjon ballen skal være på topp. Treffer ballen med utsiden av høyre støvel opp og over både deg og din forsvarer og fullføre flyttingen ved å fullføre rotasjonen og eksploderer av venstre ben forbi forsvareren.
 18. 18
  Gjør en regnbue. Spark ballen foran deg ca 2 meter, kjøre på den, gå over den med den ene foten, og bruk den andre foten for å holde den på plass mot den andre foten. Deretter flytter foten på baksiden av ballen opp og sparke opp med din første foten. Hvis du gjør det riktig vil det seile over hodet og over forsvareren. sprint rundt ham og eksplodere ned i feltet å score. ADVARSEL-Når du prøver og gjøre en regnbue, vil du mest sannsynlig mislykkes, ikke la det komme til deg! Prøv på nytt igjen før ved et mirakel klarer du det!
 19. 19
  Gjør Elastico. Dytte ballen med utsiden av foten i én retning så raskt trekke ballen tilbake med innsiden av den samme foten i motsatt retning.
 20. 20
  Kjør på dem! Spill en vektet ballen ned feltet forbi en forsvarer flere meter utenfor deres rekkevidde deretter kuttet raskt bak seg og hente ballen. Den i utgangspunktet pasninger til deg selv rundt forsvareren!
 21. 21
  Hæl til hæl. Dette trekket er ganske vanskelig å gjøre, er du i midten drible og du hælen ballen tilbake til ryggen foten med fremre foten. Så du treffer ballen fremover med ryggen foten på første touch. Dette trekket, hvis det gjøres riktig, kan helt falsk ut nesten hver forsvarer

Tips

 • Husk sentrale punkt: taktskifte etter å gjøre et trekk! Gå i sakte tempo før du gjør flyttingen og deretter raskere etter at du gjør farten.
 • Du kan alltid forbedre og legge til din egen stil til disse trekkene med praksis.
 • Praktisere disse trekkene ofte før du bruker i et spill.
 • Sørg for at du alltid prøve å fake forsvareren ut, og ikke komme for nær eller for langt unna når du bruker farten.
 • Den "stepover muskat" er faktisk en svært vellykket og lett å trekke-off flytte. Nøkkelen er å ikke overvurdere hvor mye strøm som er nødvendig. Hold spark milde å bare presse dem gjennom forsvarerens ben, og på den måten du kan gjenopprette ballen før noen andre gjør det.
 • Kjør langrenn å forbedre din hastighet. Men ikke slite deg ut med for mange aktiviteter.
 • Prøv disse beveger seg når du er en på en med en forsvarer. Du kan se plass til å angripe på denne måten, når du ikke er omgitt av en gruppe forsvarere.

Advarsler

 • Aldri være i tvil om du skal utføre triks eller ikke. Alltid være trygg mens du utfører en dribble move.Thus erfaring og praksis vil gjøre deg å mestre disse triksene.
 • Hvis du blir sint så ta stress ut på ballen. Sparke den i mål!
 • Du trenger tålmodighet! Ikke bli sint fordi du ikke kan gjøre et trekk rett.
 • Ikke sitte på ballen din. Det vil gjøre det egg-formet.

Ting du trenger

 • Fotball
 • Åpne plass av 20 meter etter 20 meter / 18,28 meter med 18,28 meter