Wkeno

Hvordan du bruker en tredemølle

Løping på tredemølle er en utrolig effektiv form for trening, men det er ofte gjort feil, og hindrer vekttap og fitness. Les denne praktiske guiden for å maksimere dine resultater!

Trinn

Hvordan du bruker en tredemølle. Finne en praktisk tredemølle nær deg.
Hvordan du bruker en tredemølle. Finne en praktisk tredemølle nær deg.
 1. 1
  Finne en praktisk tredemølle nær deg. Ikke alle liker tredemøller, eller får de resultatene de ønsker, så ikke kjøp en til du er sikker på at du vil ha en, da de kan være en stor investering.
 2. 2
  Bestem deg hvorfor du bruker en tredemølle. Vil du forbrenne fett, styrke ditt hjerte, muskler og lunger, eller begge deler?
 3. 3
  Følg instruksjonene på maskinen for å starte den. Du kan velge en av de forhåndsdefinerte øvelser, eller du kan tilpasse treningen til din egen smak. Manuell modellen lar deg velge dine egne valg av helling og hastighet.
 4. 4
  Sett et realistisk men utfordrende frist, og hold deg til det.
 5. 5
  For å forbrenne fett, jogge på et moderat intensitet, for å forbedre kondisjon og få utholdenhet, kjøre i intervaller mellom høy intensitet og en lavere intensitet. Kvalitet er viktigere enn kvantitet for kondisjon (i utgangspunktet det er mer verdifullt å trene hardere for noe kortere perioder av gangen)
 6. 6
  Å evaluere fremgangen din, mest moderne tredemøller har også fitness test alternativer som måler hjerterytme og andre faktorer, og gir deg en score.

Tips

 • Ikke gjør det hver dag. Du vil være sikker på å miste interessen, og det vil ikke gjøre å jobbe ut en morsom ting å gjøre. Gjør det annenhver dag eller tre ganger i uken.
 • Lytt til din favorittmusikk eller gjøre en avtale med deg selv at du bare kan se dine favoritt show (DVD box sett fungerer fint her) mens du er på tredemølle.
 • Ikke plasser tredemøllen i "den mørke baksiden bedroom" som du hater å gå inn i (eller - hvis du må - rengjøre den, male den og la i noen lys... og en TV / stereo!
 • Prøv å variere treningsprogrammet ditt (tredemøller kan bli kjedelig).
 • Å brenne enda mer kalorier og få litt variasjon i rutinen, endre stigningen innstillinger hver 2 minutter å gå opp 3%. For eksempel 00:00 = 1%, 02:00 = 3% 04:00 = 6%, osv... Fortsett til du kommer til rundt 12-15% og hold den til du føler deg klar til å komme ned igjen. Deretter gjentar sekvensen kommer ned i prosent. presto! Instant bakke.

Advarsler

 • Kontroller at tredemølle er av eller flytte til en svært lav hastighet før du går videre.
 • Ta det rolig! Begynn med enkle øvelser tre ganger i uken, og jobbe deg oppover. Hvis du prøver for hardt du kan belastningen en muskel eller føler ellers motet fra «for mye for tidlig".
 • Konsultere legen din før du begynner på et treningsprogram program.If du føler deg svimmel, ør, eller andpusten mens du trener, stopp umiddelbart.