Wkeno

Hvordan du får en litt sunnere mens de bor like lat

De fleste av oss ønsker å bo så sunt som mulig. Og mange av oss vil nok gjerne gjøre det uten å måtte gjøre mye om det i det hele tatt! Er det mulig å få en litt sunnere mens de bor like lat som du alltid har vært når det gjelder helse?

Med enkle triks som er beskrevet i denne artikkelen, kan det bare være mulig for deg å bo så sunt som mulig mens du ikke trenger å bekymre deg for mye om dine vanlige late vaner. Noen ganger minste motstands vei er den beste veien!

Trinn

Hvordan du får en litt sunnere mens de bor like lat. Trykke på snooze-knappen.
Hvordan du får en litt sunnere mens de bor like lat. Trykke på snooze-knappen.
 1. 1
  Trykke på snooze-knappen. Få nok søvn øker din, reduserer risikoen for høyt blodtrykk, hjertesykdommer og diabetes. Rikelig med søvn bidrar også til å holde ned vekten, og tilstrekkelig søvn forbedrer din daglige humør, gjør at du tar vare på din mentale helse også.
  • Sørg for å få en anstendig mengde søvn hver natt, minst 6-8 timer verdt. Hvis du opplever søvnproblemer, kan du lese Hvordan sove bedre for mer informasjon.
 2. 2
  Gjør din uunngåelige ærend og husarbeid tidlig. Hvis du øker metabolic rate tidlig på dagen betyr at det vil holde seg forhøyet selv når du er i ro.
  • Siden øvelsen faktisk øker energinivået, kan du være mer sannsynlig å være i bevegelse. Du kan selv bli fristet til å rydde opp i rotete rom.
  • Gjør knebøy eller utfall når du pusser tennene. To ganger om dagen børsting er en god unnskyldning for å utøve. Bruk minutter å smelte bort torden lårene gjennom knebøy og utfall, mens tennene får renere av øyeblikket.
 3. 3
  Gå baklengs. Det kan se dumt, men hvis du går bakover for en del av dagen, vil du forbrenne opptil 190 prosent mer kalorier enn å gå frem på samme avstand. Dette er fordi det er mye vanskeligere enn å gå frem og krever mer konsentrasjon.
 4. 4
  Unngå å være et menneskelig vakuum ved måltider. Glem det du ble fortalt om etterbehandling alt på tallerkenen din, være kresen og spise godt i stedet. Forlate fettstoffer, ineffektiv calorie-laden mat og fokusere på å spise sunne ting med topp ernæring for hver kalori i stedet.
  • Ikke sulte deg selv. Munch et eple, spise en salat, eller har en bolle med lav kalori suppe før hovedretten. Dette vil bidra til at du føler deg mettere, slik at du sannsynligvis til å spise færre kalorier totalt.
  • Snack i løpet av dagen. Å ha snacks turtall stoffskiftet, og gjør deg mindre sannsynlig å overspise når du setter deg ned til en fullverdig måltid.
  • Spis litt av hvert mat fra alle gruppene og mye fra frukt og grønnsaker gruppen.
 5. 5
  Henge med venner. Å gjøre sosiale forbindelser hjelper til å opprettholde hjernens nivåer. Dette forbedrer humøret og kan muligens også avverge depresjon. Og hvem andre enn venner vil tvinge deg til å gå til legen nå og da!
  • Hvis du ikke har noen venner, gjøre noen venner på nettet. Ved å gjøre det, vil du ikke å forlate huset og utsette huden for solens skadelige stråler.
  • Hvis du gjør hodet ute med venner, husk at nyere forskning på trenger mer vitamin D ikke rettferdiggjøre å stå i solen midt på dagen å brenne deg, fortsette å bruke.
 6. 6
  Komme tilbake på den sofaen. Slå på en komedie i stedet for drama - vil du forbrenne opptil 20 prosent mer kalorier mens du ser på TV! Ingen ambisjoner nødvendig!

Tips

 • Spise krydret mat kan hjelpe deg å miste vekt ved å øke stoffskiftet. Legge til en spiseskje hakket chili peppers til måltidet vil midlertidig øke stoffskiftet med så mye som 23 prosent.
 • Spis mindre porsjoner, kjøpe mindre plater hvis du må. En mindre plate vil hjelpe deg til å spise mindre, og spise mindre porsjoner vil hjelpe deg å ikke få "Jeg spiste for mye følelse".
 • Hvis det bare er et lite mat igjen etter å ha spist et forberedt måltid, legg den i en container eller kaste den ut, føler ikke at du trenger å spise det. En mindre tur for en annen plate legger opp i kaloriene ikke du tar i.
 • Det tar 20 minutter å "føle full" så ta deg tid å spise. Hvis du skjerf ned to plater i 10 minutter du kan føle deg syk, ta deg god tid og spise sakte. Dette vil hjelpe deg til å føle deg full av den tiden du er ferdig.

Advarsler

 • Alltid konsultere legen din for medisinske råd og informasjon. Det er bare så mye en generalisert artikkel kan oppnå!

Ting du trenger

 • Sunn mat
 • Minor øvelse plan
 • Anstendig seng