Wkeno

Hvordan du kan forbedre din 2 mil å kjøre tid

Army soldater er pålagt å passere en 2 mil å kjøre på sine APFT tester. Kanskje du er en som kjemper for å utføre denne oppgaven. Følg trinnene nedenfor for å forbedre din tid i de to mil å kjøre.

Trinn

Hvordan du kan forbedre din 2 mil å kjøre tid. Kjøp joggesko designet for dine føtter og benbygning.
Hvordan du kan forbedre din 2 mil å kjøre tid. Kjøp joggesko designet for dine føtter og benbygning.
 1. 1
  Kjør annenhver dag. Å gjøre dette vil etablere kjører som en vane i livet ditt. Denne enkle steg vil øke hjertefrekvensen, lavere vekt, øke din utholdenhet, og avlaste alt stresset bygget opp inne i deg. Kjører annenhver dag gir også musklene tid til å gro.
 2. 2
  Kjøp joggesko designet for dine føtter og benbygning. Også det er en god idé å endre dine sko hver 6. måned. Skriv kjøpsdato på den eneste av dine sko.
 3. 3
  Strekk på off dager. Ikke strekk rett før en kjører. Kjører vil naturlig strekke musklene dine.
 4. 4
  Sørg for at du holder deg hydrert til enhver tid. Det siste du ønsker å gjøre er å falle ut i løpet av midten av et løp.
 5. 5
  Få nok søvn. Dette er livsviktig.
 6. 6
  Kjør lang avstand å forbedre din utholdenhet. På noen av dine kjøre dagene går for fem miles.
 7. 7
  Sprint trening vil forbedre din hastighet. Prøv sprinting for 400 meter av gangen. Gjør et sett på fire og registrere dine ganger for hver runde.
 8. 8
  Hold en kjøre log inneholder datoer, klokkeslett og steder. Gjør dette for å vise deg hvor mye fremgang du har gjort mot målet ditt.
 9. 9
  Sett et mål. Det er avgjørende. Fortell deg selv hva tid du vil og trene på den tiden.
 10. 10
  Vær tålmodig med deg selv. Du vil ha gode dager og dårlige dager. Forbedre din tid skjer ikke over natten. Bare løp og tiden vil følge.
 11. 11
  Finn noen å kjøre med deg. Presse hverandre.
 12. 12
  En av de viktigste tingene du kan gjøre er mentalt for seg selv å nå målet ditt. Du blir hva du tenker. Se deg selv på at APFT test nå din kjøretid mål. Mental forberedelse er nøkkelen til suksess...

Tips

 • Hold deg svært motivert. Uten motivasjon er du nødt til å mislykkes. Grave dypt inni deg, og du vil oppdage den styrken og motivasjonen du trenger for å lykkes.