Wkeno

Hvordan du kan forbedre din fekting

Hvis du ønsker å komme i gang i idretten av gjerder, gå til den tilknyttede Google "Lær å Fence".

Denne artikkelen er rettet mot fektere i begynnelsen og middels nivå (selv om det fokuserer mest på begynnelsen fektere). Det bør bemerkes at noen av disse metodene forutsetter at fekter leser dem er av den franske skolen av gjerde (det vil si at de bruker en fransk grep våpen og fokusere mest på å gjøre små, økonomiske bevegelser). Noen av disse metodene kan brukes til italienske og pistolgrepet brukere, men med et redusert nivå av effekt. Mange av disse metodene helt bort type netting, og den type våpen, ansettes.

Trinn

Hvordan du kan forbedre din fekting. Ta privattimer hele tiden.
Hvordan du kan forbedre din fekting. Ta privattimer hele tiden.
 1. 1
  Ta privattimer hele tiden. Én per uke er minimum under trening og fekting sesongen. Gruppetimer er nyttig, men etter et visst punkt i en fekter utvikling bør suppleres med privattimer, helst fra samme trener.
 2. 2
  Praksis punkt kontroll, eller, for saberists, blad kontroll. Få en vegg pad eller en pute, noe som du kan trykke gjentatte ganger uten å risikere skade på den, og tape en X på den. Bruk litt tid hver dag i praksis gjør utfall, utvide, hoppe utfall, forhånd lunging, step-up lunging (også kjent som "gain lunging"), og for foilists og epeeists, fletching mot målet ditt. Holder på å gå til du treffer midten av X fem eller seks ganger på rad.
 3. 3
  Saberists bør lære punkt arbeid (og bruke den i trinn 2). Point angrep i sabel kan gi deg en stor fordel over motstanderen. Når du dobbeltklikker løsne utfall og fange dem i midten av brystet, ni av ti ganger, vil de gi deg et blikk som sier "Hva i all verden var det?" Merk: Med "nye" timing i elektrisk sabel, etterlater denne handlingen angriperen spesielt åpen for en stop-hit til arm / håndledd hvis utført feil. Mot mer avanserte fektere stor forsiktighet må tas for å sikre at armen ikke kan nås med motstanderen til slutten av handlingen under den siste akselerasjon av poenget mot målet.
 4. 4
  Gjør din løsne vakker. Løsne og motvirke parere er hjørnesteinene i noen foilists 'eller epeeists' repertoar. Prøv å øve med en annen person i stedet for en target. Gjøre dem har lateral parries mens du prøver å gjøre de minste kobler ut mulig, alt i løpet av en kort handling, som et forskudd utfall. Deretter reversere roller, noe som gjør dem angripe deg. Gjør den minste disken parere du kan, og trene deg opp til en umiddelbar riposte. Når du løsner være sikker på å gjøre det fra fingrene, ikke gjør den feilen å starte denne bevegelsen med skulderen eller armen din, vil dette endre ditt synspunkt kontroll og er uriktig skjemaet. Kopler bør alltid være minst mulig bevegelse gjort med fingrene!
 5. 5
  Samle opp nok folk (seks eller flere), kan du prøve drill "the ring of death". For å forklare dette, vil vi kalle våre fektere A, B, C, D, E og F. A begynner i midten, mens resten omgir ham (i alfabetisk rekkefølge). Først angriper B A, som svarer med å parrying (eller forsøker å) med en riposte, eller counterattacking. Umiddelbart etter dette, gjør A til C, som angriper, med A reagere igjen. På denne måten går på å snu før han når E. Etter handlingen mellom A og E, E og A bytter plass. Prosessen begynner på nytt med en angriper E. På denne måten alle børser to handlinger (ett angrep og ett reaksjon) med alle andre. Hvis alle er kjent med drillen, kan seks personer ferdig etter ca 1,5 minutter. Ved å gjøre denne øvelsen ofte, vil du øke din reaksjon hastigheter, slik at i en kamp, ​​vil ingen angrep fange deg plattfot.
 6. 6
  Gå til sommeren programmer. Mange høyskoler vert leirer, men det er også store programmer i Frankrike, Italia, Polen, England - over hele Europa egentlig. Inne i Europa, er utvalget rettferdig, men du er best av å gå utenlands hvis du er seriøs om idretten. Hvis du ikke har nok tid, eller rett og slett ikke ønsker å gå inn i et fremmed land for å trene, mindre programmer er tilgjengelige over hele planeten.
 7. 7
  Sjekk din teknikk. I ordene til Tim Morehouse, "fotarbeid er 70% av fekting." Du kan ikke lage din fotarbeid god nok. Gjør øvelser, hele anfall selv, med en venn, fekting på kanten av stripen. Sørg for at du holder deg på den linjen. Gjør fremme og trekker mønstre (Advance-Advance-Retreat, Retreat-Retreat-Advance, Advance-Advance-Advance-Retreat-Retreat, etc.) og utføre disse sekvensene på kanten av stripen. Sørg for at utfall er rett, igjen, ved hjelp av kanten av stripen. Øv bytte retning. Prøv fremme full tilt, og deretter bytte til farms. Inntil du kan gjøre denne bryteren (og dens omvendt), praktiserer det regelmessig. Unngå å støtte og rocking. Lent forover presenterer mål og holder deg craning halsen for å se motstanderen din, lener seg bakover, mens det kan brukes til å parere med avstand, bør unngås, fordi det gjør det vanskelig å bevege seg, og hemmer din evne til å parere. Rocking både presenterer mål, og gjør det vanskelig å parere. Når du er fremme og trekker seg tilbake, bør den eneste bevegelsen finner sted under midjen din. For å forbedre din overgang hastighet mens du bytter fra en retrett til et forskudd eller et forskudd til en retrett, er det viktig å slippe i bena med den endelige retrett eller endelig forhånd. Dette faller tyngdepunktet gjør det lettere å overvinne din bakover momentum og får mye kompresjon i bena som igjen gir raskere bevegelse din i motsatt retning.
 8. 8
  Lag en eksplosiv utfall. Din utfall bør komme til motstanderen din som en lyn fra klar himmel. Den eneste virkelige måten å oppnå dette på er å fortsette inngjerding i lang tid, men arbeider på ben styrke kan forbedre denne noe også. Likevel kan du se deg selv for ekle vaner som signaliserer til motstanderen din som et utfall kommer. 1) Tensing opp ryggen beinet. 2) som strekker seg for tidlig. Sørg for at utvidelsen kommer mindre enn et halvt sekund før utfall din (om ikke på samme tid, eller forsinket med den hensikt å bedra en parering). 3) Fortsatt fremskritt i høy hastighet. 4) Hvis du flytter bladet i en ønsket posisjon. Noen fektere liker å gynge fra en bestemt posisjon. Primært er dette Sixte, og Octave, men starter hver utfall i Septime vil være en død giveaway. En nyttig metode for å praktisere et utfall bruker en tennisball på et hardt gulv, kaste med sverdet hånd, sprette ballen ut foran deg, for nybegynnere ballen skulle komme opp til hånden nivå ca 2-3 meter foran deg, så utfall og utvide armen for å ta ballen med sverdet hånd, hjelper dette med hånd-øye-koordinasjon og kan hjelpe visualisere lunging avstand, og med en gruppe det er mer moro enn typiske øvelser. Avstanden sprett kan også økes for å praktisere en flèche.
 9. 9
  Lær å gjerde med "fravær de fer". Dette gjelder først og fremst for å folie. Mange nybegynnere vil være på et tap for hva du skal gjøre når du bare trekke kniven ut av den høye linjen. Et vanlig triks er å utvide, provoserte en parere, da, heller enn å bedra at parere normalt, trekke bladet unna. Den som ikke parere en vil noen ganger A) Freeze opp, noe som gir deg en gratis touche eller b) Utvide, som du bør være forberedt på, parrying og riposting. Andre tiltak, som for eksempel avstand parrying, vil ofte gjøre denne handlingen ubrukelig, men hvis du er forberedt på å ta det parere mid-angrep, er du trygg.
 10. 10
  Få komfortabel i alle linjer. 60% av alle gjerder finner sted i høye linjen. Som et resultat av mange fektere har svakere Septime og Octave parries. Bli vant til å angripe den lave linjen vil bare øke dine vinnersjanser.
 11. 11
  Lær å holde bladet i mellom linjene. De fleste trenere lærer at bladet skal holdes i linjen av Sixte, stenge ut den siden av fekter helt. Mens dette er absolutt mest komfortabel for nybegynnere, bør du ikke føle deg begrenset til fekting i Sixte. Ved å plassere bladet mellom to linjer, mens du utsetter dem begge, du også gjøre parrying enten raskere enn parere du opprinnelig ville ha hatt å gjøre. Merk: Dette fungerer bare godt mot nybegynnere og middels fektere. På grunn av det faktum at ingen linje er helt forsvares, vil en avansert fekter med en godt timet finte løsne eller finte 1-2 har ingen problemer med å lure dine forsøk på å parere.
 12. 12
  Lær å flick. Men gjør det på egen risiko. Dette gjelder bare for folie og kårde. Mens vipper på baksiden er nå mye vanskeligere og derfor mindre effektive, er det likevel effektivt å flick sikte på flanken, skulder og bryst. Dette er bare et annet verktøy som skal være til din disposisjon. I kårde, kan du bruke din motstanders bell vakt for å gjøre bladet flick ned, inn i håndleddet sitt. I tilfellet med folie, på grunn av lettheten av bladet, vipper blir vesentlig enklere. Lære å flick, kombinert med fravær de fer, kan vinne mange kamper i folie. Den reelle delen av flick som gjør bruken fordel er dens evne til å unngå en parering. Mens en rett forlengelse bare må presses forsiktig til side, krever en flick en overdrevet parere at straks forført, gir deg en åpning for mange forskjellige angrep. Merk: mange trenere forakter flick Merk:> Ikke bare er det sett på som ulovlig (noen, men ikke alle, vil styret ser det som sådan) det anses å være en "billig shot". Pass på at hvis du velger å legge dette trekket som du finne ut hvor din klubb og trenere stå, da dette er kontroversielt tema. Klubber som lærer rent klassisk folie og kårde vil sky dette mer enn en 2,0 minded salle ville.
 13. 13
  Spør vinneren. Når noen slår deg konsekvent, gå til dem for å prøve å finne ut hva de fanger deg på. Noen ganger vil de være uhøflig og snu deg bort, men oftere enn ikke de vil fortelle deg (kanskje i uforståelig språk) hva som skjer. Selv bare "Jeg kan se når du kommer til å gynge" er en stor hjelp. Denne typen tilbakemelding på fekting din lar deg fokusere på dine svakere punkter.
 14. 14
  Spør deg selv. Du kan ikke alltid stole på noen andre til å fortelle deg hva du gjorde galt. Lær å identifisere feil selv. Arbeide med å forbedre problemområdene du identifisere.
 15. 15
  Få en coach for å se dine anfall. Hvis en trener aldri ser du gjerdet, er hvordan de skal hjelpe deg med å forbedre?
 16. 16
  Hvis du kan, se motstanderen gjerdet. Lær hva de liker å gjøre, hvor de er svake, osv. Bruk denne kunnskapen til å danne en strategi for å bruke mot dem. No to fektere gjerdet på samme måte, ikke forvent motstanderen til gjerdet som en annen.

Tips

 • Finne best mulig trener du kan. Bare gode trenere vil virkelig heve nivået på spillet ditt.
 • Kontroller at du kan parere på alle linjer.
 • Prøv å holde gjerder året. Hvis du gjerde bare i løpet av vinteren, vil din hastighet på forbedring være treg, gitt at du har all den tiden til å glemme hva du har lært.
 • Prøv å få andre mennesker enn din coach (venner) for å se på kamper. Deres tilbakemelding er så nyttig som andres.
 • Ikke vær redd for å være original, og hvis det fungerer (konsekvent), bruk den. Bare ta vare å ikke over pålegges gi bort dine triks.
 • Point arbeid i sabel er mye lettere etter å ha fått muligheten til å gjerde inn i folie eller kårde.
 • Bor med øynene lukket. Kroppen din bevissthet vil øke dramatisk. Det vil hjelpe deg "føle" gjerdet ditt.
 • Sørg for å analysere hva som gjorde og ikke fungerte. Tar tid til å tenke gjennom de enkelte bevegelser gir deg en overlegen kinestetisk forståelse av kunsten fekting - du vil forbedre mange ganger raskere enn de som bare bore. Keep calm and løs slik at kroppen og sinnet er på sitt beste.
 • Alltid huske dine triks kan fungere på nybegynner eller middels fektere, men Nasjonale Champions vanligvis ikke vil bli lurt av store, trege, nybegynner laget handlinger.

Advarsler

 • Hvis treneren ikke ser dine anfall, prøver ikke å fornærme ham / henne i å spørre. Det siste du trenger er din coach å bli sint og nekter deg leksjoner.
 • Fekting er en potensielt farlig sport, så sørg for at utstyret ditt er ikke feil, og at de forholdene som du er fekting er ikke farlig eller skadelig for helsen din.
 • Utfør aldri "The Ring Of Death" uten fullt utstyr. Selv bare gjør øvelsen uten plastron vil være beklagelig. I den hektiske hastigheten på drill, folk har en tendens til å komme hit - hardt.