Wkeno

Hvordan du kan forbedre din slåss ferdigheter

Det er ingen skritt for å lære å bli en bedre fighter. Med hver person kommer hans / hennes egen stil av kampene. Men det er noen tips.

Trinn

Hvordan du kan forbedre din slåss ferdigheter. Ha alltid knærne bøyd.
Hvordan du kan forbedre din slåss ferdigheter. Ha alltid knærne bøyd.
 1. 1
  Ha alltid knærne bøyd. Dette vil gjøre deg i stand til å bevege seg raskt og lett i alle retninger.
 2. 2
  Alltid holde vakt. Hendene opp til kinnene eller templer med albuene gjemt i sidene. Å blokkere krok kroppen skudd slippe albuene. Å blokkere krok ansiktsbilder nå hånden for å berøre øret deretter til baksiden av nakken din. Når du forstår gjør blokken alt i én bevegelse.
 3. 3
  Vet hvordan å smette unna. Denne er alltid mindre skadelig for deg selv enn å blokkere, gjør det også lettere tilgang til å angripe rett etter at motstandere angrep.
 4. 4
  Bedømme avstand. Hvis de er ganske langt borte forvente spark. Hvis de er armlengdes avstand unna forvente slag. Hvis de er ganske nær forvente albuer og knær og grappling.
 5. 5
  Prøv ikke å gå til bakken i en kamp. Med mindre du er erfaren i bakken slåss (f.eks jujitsu, brasiliansk jujitsu, judo osv.) Men selv så husk at det er ingen regler på gata. Stampe, biting, meisling er alle akseptable og er spesielt farlig på bakken.

Tips

 • La motstanderen komme til deg. Du trenger ikke å være den som må kaste den første punch.
 • Husk å være oppmerksom på dine omgivelser og prøv å ikke bli innesperret.

Advarsler

 • Bruk alltid rimelig kraft. Hvis du blir ranet, bare undertrykke din fiende. Hvis du sparring, bruke lys kraft. Bare bruke full kraft når livet blir truet eller i en profesjonell kamp.
 • Husk at filmene er koreografi og er filmet med den hensikt å underholde publikum. Prøver ikke å kopiere filmer og i stedet bli med i en kampsport gym eller se riktige tutorials.
 • Forvent å bli truffet. Selv profesjonelle og eksperter har blitt truffet før. Prøv å blokkere så mye som mulig, men hvis du vet du kan ikke blokkere, kan du prøve å redusere mengden av makt blir brukt. For eksempel hvis blir hekta til høyre for hodet, bevege hodet til venstre når du kommer hit for å redusere virkningen.
 • Husk at det å lære en kampsport fra en kampsport gym eller dojo er mye mer effektivt enn å lære via videoer eller lese tekst.
 • Løping er feighet. Men retrett er en taktikk. Vite når retrett er det beste alternativet, og lever for å kjempe en annen dag. Noen ganger er det bare ikke verdt det.