Wkeno

Hvordan tilstanden knokene

Nevekamp er en gammel aktivitet. Folk er kjent med det fra filmer, men de innser ikke hvor hardt det er på hendene. Hvis du ønsker å gå bort fra en kamp med knokene som ikke brytes, prøver knoke push-ups.

Trinn

Hvordan tilstanden knokene. Begynn med punching noe mykt, som vann, og øve på teknikken bak dine slag.
Hvordan tilstanden knokene. Begynn med punching noe mykt, som vann, og øve på teknikken bak dine slag.
 1. 1
  Begynn med punching noe mykt, som vann, og øve på teknikken bak dine slag.
 2. 2
  Flytte til et hardere materiale som sand, så noe hardere. Målet ditt er å trene bein gradvis, etter Wolff lov, og til slutt kunne treffe rock-harde gjenstander.
 3. 3
  Gjør knoke push-ups, nei, ikke knyttneve push ups, knoke push-ups. Disse push-ups er ferdig med bare de to første knokene, ikke hele overflaten av knyttneve. Prøv dem på fliser, marmor, eller et treningsstudio gulvet. Hvis du ikke kan stå som for enda en push-up, og deretter starte på teppe, linoleum, eller gress.
 4. 4
  Gjør så mange repetisjoner som du kan, men ikke overdriv.
 5. 5
  Punch en tung bag med håndleddet brytes i 15 minutter. Ikke noen gang finne en boksesekk uten wraps. Du prøver ikke å pleie huden, men bein, så vil ha en bit av klut over knokene ikke hemme din fremgang og wraps vil hindre alvorlige skader.
 6. 6
  Punch på veggen, men først må et papir for å sette på veggen, så du slå så hardt du kan.
 7. 7
  Gjenta annenhver dag for å gi knokene en sjanse til å samle krefter. Deretter flytte til to dagers arbeid for en dags hvile.
 8. 8
  Presse hardt på en hard overflate med knokene. Dette vil presse kalsium til knokene for å gjøre dem større.

Tips

 • Du kan også gjøre noe. Dette ble lært til meg av min herre, og er en svært avansert trening praksis. Først trenger du to trestykker. (Omtrent 4in lang X 3in bred X 1/4in tykk). Ta tre og børste en god del lim på den ene siden (gjør dette til begge deler) så med en gang ta ris og strø det over før alt limet er dekket. La sitte i omkring en time eller inntil limet er tørt. (Carpenters lim vil fungere best). Nå kan dette skade mye i begynnelsen, men med denne avanserte trening vil du være i stand til å bare smerten. Resultatene er lammende så å si. Gjør din knoke push-ups på disse putene litt om gangen til du kan blottlegge hele rutinen uten vike. MERK: ris pads vil holde oss til knokene. Ikke bli skremt.
 • Hvis du ikke kan selv bo i push-up posisjon - hvis du faller over - så kan du gi deg selv ekstra støtte ved å sette ut tomlene.
 • Gni knokene mot en hard overflate med en murstein tekstur eller noe lignende slipende. Det vil øke hudens styrke og vil redusere risikoen for kutt. Vent til huden leges og gjenta.
 • Alltid streik og tilstand de ytre to knokene. Ved hjelp av de tre siste knokene på den hånd, også lillefingeren (eller lillefingeren) fører til den mest vanlige brudd av hånden. Kampsportutøvere bruke den midtre og pekefingeren knokene fordi disse er støttet av de sterkeste to metacarpals. Når du gjør knoke push-ups, legg vekt på dine indre to knokene (indeks og midtre).
 • Kjøp en tung boksesekk og gjentatte ganger sparke den så hardt du kan før det gjør vondt for mye å gjøre noe mer.

Advarsler

 • Ikke slå med mindre du har lært hvordan. Samt kvestet knokene, kan du ende opp med en brukket eller forstuet håndleddet, en forstuet tommel, eller et slag så svak at det bare er den andre personen sint. Som, du vet, er ikke mye bra.
 • Dette vil, ved første skade. Det bør ikke være en uutholdelig smerte, men det bør vondt. Hvis det gjør vondt mer enn du tror den skal, stopp.