Wkeno

Hvordan du kan øke din oppmerksomhet span

Det finnes enkle måter å øke oppmerksomheten span uten rusmidler. Her er to - en for å øke din generelle oppmerksomhet span og en til å utføre en bestemt oppgave.

Trinn

Hvordan du kan øke din oppmerksomhet span. Finn et behagelig sted å sitte.
Hvordan du kan øke din oppmerksomhet span. Finn et behagelig sted å sitte.

Meditasjon

 1. 1
  Finn et behagelig sted å sitte. Sitt med ryggen oppreist - Hvis det er støttet, vil du finne deg selv i søvn. Slå av alle enheter som kan avbryte deg.
 2. 2
  Sett en timer av noe slag. Når du velger et tidsur, unngå en som tikker hørbart, det vil distrahere deg. Hvis det er en timer som vil lage en høy eller rist lyd når den går av, dempe lyden ved å sette den i en skuff eller innpakning stoff rundt det. Det er noen gode tidtakere du kan laste ned fra nettet gratis og enten holde på datamaskinen, brenne på en plate eller laste ned til en MP3-spiller.
 3. 3
  Bestem hvor mye tid du ønsker å meditere. Ikke prøv for store tall, i første omgang. Still inn timer eller alarm slik at første økter er bare 10 minutter lang. Bygg i fem minutters intervaller når du føler deg klar. Shoot for 20 minutter en sesjon, to ganger om dagen.
 4. 4
  Velg et bilde, farge, eller ord og tenke på det. Tror ikke varianter av den eller betydninger det kan ha - bare tenk på bildet, farge, eller ord. Hvis du tenker på en blomst, for eksempel, gjør det en som er enkel og stille og uforanderlig. En populær form for meditasjon innebærer fokus på pusten, særlig følelsen rundt neseborene når den går inn og forlater kroppen.
 5. 5
  Ikke dømme din meditasjon erfaring mens meditere eller etterpå. Sinnet vil gjøre opprør og vandre ofte. Når den gjør det, og du blir klar over det, bare forsiktig minne deg selv å gå tilbake til pusten eller bildet du har valgt.
 6. 6
  Vær tålmodig. Det kan ta måneder, kanskje mange år, å bli dyktigere

Å få ting gjort

 1. 1
  Sett en timer for en bestemt tid. Hvis det er å studere et vanskelig tema, prøv 20 minutter. Hvis det er rengjøring en skitten kjøkken, gå i 40 minutter.
 2. 2
  Lage regler. Fortell deg selv at du ikke vil se opp fra boken før tidtakeren går av.
 3. 3
  Belønn deg selv, i grunn. Etter 20 minutter med boken, gi deg selv 10 minutter å lese en bok eller et blad for nytelse, sjekke e-post eller et lett måltid. Hold deg til din forhåndsbestemte 10 minutters regelen, og gå tilbake til oppgaven så snart de 10 minuttene er for en annen 20 minutter, eller lenger.

Temporitt

 1. 1
  Sett en timer på en måte at det piper på bestemte tidsintervaller. Til å begynne med la oss si fem minutter.
 2. 2
  Starte arbeidet.
 3. 3
  Når noensinne timerlyden, crosscheck om du ble distrahert eller ikke i fem minutter.
 4. 4
  Hvis du er distrahert, bringe tilbake hjernen din til å fortsette arbeidet.
 5. 5
  Når du ikke blir distrahert, kan du sakte øke tidsintervaller til 10, 15 eller 20 minutter, og så videre.