Wkeno

Hvordan du kan spare deg selv fra giftige mennesker

Du er i best av stemninger og dagen føles bare bra. Plutselig du føler deg tappet for energi og humøret har blitt dempet. Kilden til deflasjon? Du har nettopp møtt en annens dårlig holdning og det har kastet en pall over ditt eget humør. Selv om det er et personlig valg å forsøke å avlede negative stemninger av andre, er det ikke alltid så lett - følelser er smittsom og vi er programmert til å føle med andre rundt oss og til å stille inn sine følelser.

De negative stemninger og tenkning av en giftig person er gjennomgripende - nervøs energi, sinne, tristhet, klager, clinginess, et syn på verden stadig farget med negativitet. Og hvis du tilfeldigvis være fanget opp med giftige mennesker daglig i livet ditt, ved å la deres negativitet komme til deg, det kan erodere din egen følelse av selvtillit og tømming selv de mest optimistiske utsikter. Stadig negative følelser kan føre til sykdom og en forkortet levetid - giftige personligheter er ikke sunt for seg selv eller for deg. Og siden elendighet elsker selskapet, vil sure folk prøver å dra deg inn i deres fold, men ta ansvar for å forsvare deg selv og lære hvordan å bryte fri fra giftige holdninger rundt deg, for å opprettholde din sunne, oppfylle, og tro på fremtiden.

Trinn

Hvordan du kan spare deg selv fra giftige mennesker. Oppdag din nåværende holdninger til livet generelt.
Hvordan du kan spare deg selv fra giftige mennesker. Oppdag din nåværende holdninger til livet generelt.
 1. 1
  Oppdag din nåværende holdninger til livet generelt. Det er ingen vits i å strebe etter å være progressive og vellykket, når du selv besitter den negative energien som holder deg tilbake. Ta lager av dine handlinger og ord. Hvis din egen atferd hodet i retning av selvmedlidenhet og (en selvopplevd offer status), er det på tide å re-spor og starte på nytt ved å gjøre et valg om å vedta mer optimistiske oppfatninger og holdninger. Livet vil gi deg det du forventer, slik at dine forventninger må være balansert med realistiske tiltak og en mer positiv ramme. Dette starter med deg som person før du ser til å legge skylden på andre for dine feil og elendighet.
 2. 2
  Lær å plukke opp på energi (eller vibes) rundt deg. Foruten å kjenne deg selv godt, må du vite hvordan du føler når giftige mennesker er rundt deg. Du har sannsynligvis allerede vet hvordan du gjør dette, men lære å gjøre det til en handling, ikke bare en ubevisst reaksjon. For eksempel, tenk på hvordan du føler deg når du går inn i en bedrift der alle er vennlige og ikke kan gjøre nok til å engasjere deg i uformell samtale. Deretter må du tenke om å gå inn i en bedrift hvor stemningen er sur, assistentene er knapt i stand til å mumle et hei til deg og ser ut til å ha andre ting å gjøre enn å engasjere seg med deg, deres ansikter fylt med og et ønske om å være hvor som helst enn hvor de er. Energien i begge tilfeller er enormt forskjellig og du plukke opp på det umiddelbart. Det er det samme med mennesker, du vil vokse til å bevisst legge merke til når du føler deg umiddelbart hevet eller stupte nedover av folk i ditt nærvær, og du kan ta skritt for å gjøre valg om hvordan man skal reagere når du kjenner disse følelsene.
 3. 3
  Gjenkjenne den giftige personlighetstyper. Vi har alle våre ned dager, og hver av oss er tilbøyelige til blues nå og da. Men når det kommer til giftige folk, blues synes å være en permanent tilstand av velvære og følelsen ned, blir dyster, sint, etc., en primær personlighetstrekk heller enn en midlertidig sinnstilstand. Følgende giftige personlighetstyper er de å være på vakt for:
  • Sint på livet: En person som alltid er sint, blåser opp, og reagerer på alle i et volatilt måte er en giftig person. De trenger mye hjelp, men du trenger ikke å være deres mishandlingen bord. Bor rundt en person som dette vil føre til at du blir sint også, for å se slights der det er ingen, til å reagere stedet for å reflektere, og å frykte ting.
  • Alt i verden er råtten: En person med denne verdensbilde er alltid ned og finner alltid den mørke siden i alt. Og de elsker elendig selskap, de mer mørke tenkere enige med sine konspirasjoner og skremmende teorier, jo bedre. Merkelig nok, vil denne personen ofte være konkurransedyktig om deres elendighet, prøver å overgå noen annen persons elendighet. Tilbøyelige til å se andres feil som enorme overtredelser (og derfor ikke kan) og å frykte at folk kommer til å la dem ned / la dem gå som helst, de lever i konstant tilstand av skjebne-fastsettelse negativitet og mangel håp. Siden de ikke føler seg i stand til å endre sin bane, vil de prøve å dra deg inn med dem.
  • Opptatte: Usikre, ute av stand til å skape sin egen følelse av egenverd, og følelsesmessig umoden, er denne personen en "clinger". De vil ha din oppmerksomhet, de vil ha det når de ønsker det (now!) og de ​​trenger å være i sentrum av alt. Denne personens konstant behov for å bli hørt og reddet vil slite deg ned til slutt, og deres manglende evne til å slå seg ned og ta en god, lang hard titt på seg selv betyr at de prøver å suge energi og liv fra andre steder, nemlig fra deg.
  • : Når alt annet i ditt eget liv mislykkes, utslipp av bønner på andres ulykker er mottoet for denne vanskelige karakter. I stedet for å holde betroelser og være støttende, gjør denne personen til å få det bedre av dem i stedet for å få det bedre av sine misunnelige følelser. Dessverre føles sladder spennende med de som fikk det først, men det er som en sukker høyt, det snart krasjer og ekkel ettervirkninger skade alle. Hvis du har funnet deg selv fanget opp med en sladder og du har aktivert dem eller dratt nytte av dem, ikke bli hengt opp på bekymre medvirkning din, tilgi deg selv, gjøre et valg å bare snakke godt om andre fra dette punktet, og fjern deg danne sin sfære.
  • Engstelig frighteners: Worry, angst, "hva hvis", og frykt presse denne personligheten. Alt i livet, fra relasjoner til krysset veien, har et visst potensiale for frykt og terror, og denne personens angst er dessverre svært smittsom.
 4. 4
  Ta en titt på selskapet du beholde (eller tiltrekke). Ser på listen i forrige trinn, analysere vennskap, familieforhold, arbeidsforhold kolleger og bestemme objektivt hvor sunt disse menneskene er i form av din generelle velvære og ro. De bringe ut det beste i deg eller du tjene som en svamp for alle sine problemer og elendighet? Hvis sistnevnte er tilfelle, for din egen mentale helse og velvære, la dem gå. Dette kan være veldig vanskelig i utgangspunktet på grunn av forventninger og følelse av forpliktelse som bygger opp relasjoner, men bor hos folk som fører deg inn i konstant elendighet er ikke til å bli belønnet, så ikke utsett deg for det. Frigjøre deg fra deres selskap høflig ved å minimere kontakt til en sunn avstand kan opprettholdes. Du trenger denne tiden til å tenke og om å redde og bevare deg selv, tegning på optimisme, håp og positive energien du har innenfor.
  • Det er en primal instinkt i oss å speile andre vi er sammen med. Det er en overlevelse og en sosial teknikk. Og hvis det speilet er skummel, negativ, og mangler i selvfølelse, er det et speil må du kaste en drapere over for å få til egenbeskyttelse og fremover. Husk at du ikke kan endre en annen person, bare deg selv, så ikke bog deg ned med unnskyldninger om å være ansvarlig for dem eller føler medlidenhet for dem. Du kan bare virkelig hjelpe en negativ person når du ikke lenger påvirket av dem.
 5. 5
  Lytt selektivt når engasjerende i enhver samtale. Søke å holde på de positive og konstruktive aspektene ved enhver samtale. Trene hjernen din til å bevisst kaster ut de dårlige essensen av samtalen. Det blir et spørsmål om å velge hva det er du ønsker å dvele ved, la den gode siden å holde sterkere for deg og å tjene som de tankene du fokusere og tenke på. Når negative Ned begynner å bli virkelig prøver, returnere positiv energi gjennom eller forslag som er støttende. Å gjøre dette skaper et mellomrom mellom deg, mens den andre personen kan være internt sliter med å tilbakevise til din positive insistering, er det klart for dem at du ikke kommer til å bli vunnet over til den mørke siden!
  • Lag et personlig signal for å minne deg selv å holde avlede den negative samtaler og signaler strålte på deg fra et giftig personlighet. Det kan være å trekke en bit av håret ditt, grave din thumbnail inn i håndflaten din, smekke håndleddet, tappe kneet, osv. Dette mindre handlingen er en beskyttende mekanisme for å minne deg på å bevisst oppmerksom på at negativitet blir sendt din vei, og for å gjøre et bevisst forsøk på å nekte det innreise til eller losji i dine egne tanker.
  • Når du arbeider med blamers, skifte perspektiv. Mens den giftige personlighet ønsker en annen person til å ta på seg skylden for en situasjon, holde ro og holde insistere på at problemet løses stedet for å diskutere hvem sin feil det er. Søker å klandre noen holder ting statisk, og fast i tid, og en løsning vil ikke bli funnet fordi den har gått tapt av syne og blamer ikke ønsker å ta ansvar for å bedre sin egen situasjon uansett. Hold deg til fakta og peke ut hva som må gjøres for å løse et problem. Hvis de blir hissig eller voldelig, fjerne deg fra dem og la dem plass til å roe ned.
  • Bruk empati og medfølelse med dem som forsøker å spre frykt. Begrense eksponering for deres frykt diskusjon ved å slå sine negative snakke tilbake på seg selv. For eksempel, hvis de insisterer på at din business venture kommer til å mislykkes, be dem "Vel, hva om det ikke gjør det?". Hjelp dem til å se mulighetene i stedet for endeløse negativer. Og når de virkelig får til deg, se deres frykt som en form for å bli opprørt og fortelle deg selv om og om igjen at dette er deres reaksjon, ikke ditt, og at du har valget mellom å forbli jordet og tro mot dine mål.
  • Alltid minne deg selv om at negative følelser har en tidsbegrensning, de varer ikke, vil de snart passere. Du trenger ikke å bære ballen av negativitet med deg utover møtet.
 6. 6
  Utvikle et vakkert sinn. Dette kan oppnås ved å akseptere realiteten av ting som ikke kan endres. La bygones være der de hører hjemme - i de historiske arkiver av undertrykt. Hvis disse følelsene blir for vanskelig å oppnå nedleggelse, søke hjelp for å lukke dette kapittelet fullt og endelig. På denne måten vil du ikke la de negative tankene til fester og kontrollere din nåværende og fremtidige selv, forstå og lære å akseptere det som har vært som en leksjon i vekst snarere enn en krystallisering av hvem du i tide for all tid er måten å bryte fri fra negativitet. Aksept utgjør en stor del av denne vakre sinn, og bringer nedleggelse og forlate sinnet og kroppen fri for å oppnå et mer fruktbart og høyere kvalitet livsstil.
  • Ta opp praksis som bidrar til å jorde deg. Noen ting som kan hjelpe deg inkludere meditasjon, yoga, refleksjon i naturen, kampsport, utholdenhet sport, en hobby som oppfyller en lidenskap, etc. Finn noe som beroliger og sentre deg og som du kan trekke seg tilbake når du trenger å lade batteriene selv.
 7. 7
  Vite hva dine behov og ønsker er. Ta deg tid til å tyde hva som er viktig for deg. Vit hva du liker og misliker er og utvikle en ide om hvor du ønsker å se deg selv i fremtiden. Skriv ned dine planer på papir. Lim den på en vegg der du kan hele tiden minne deg selv og holde fokus. Dette vil også hjelpe deg når tidene blir tøffe og du føler den gripende ønske om å falle tilbake til eldre negative vaner. Enda viktigere, å vite hva du vil i livet fungerer som et skjold for å hindre deg fra å ta om bord andres forventninger til deg og behandle dem som din egen i stedet. For all del forbli åpen for å høre hva andre har å si, men ikke bli påvirket av hva som ikke passer med dine behov og ønsker, eller av det som stopper deg fra å være.
 8. 8
  Hold deg til din egen tro og være komfortabel med deg selv. Tvil, og bange anelser om at andre mener burde være uten betydning for deg og banene du følger i livet. Det er vanlig å høre slike kommentarer som "Foreldrene mine ville at jeg skulle gjøre X, så jeg gjorde", eller "Min ektefelle ønsket å gå til X byen, så vi gjorde" og deretter å se høyttaleren oppfører seg som om deres liv ble bestemt av andres valg. Eller, det er den evige "Hvis jeg bare hadde gjort ting annerledes, ville jeg bli berømt / rik / viktig nå, men X holdt meg tilbake." Ingen av disse tanker om fortiden er nyttig for den personen du er nå, ikke la andre mennesker eller deres preferanser for å tjene som unnskyldning for en mangel på en intern moralsk kompass og sett av forestillinger. Din tro og i din egen tro vil få deg til der du ønsker å være. Igjen, lytte hvis du må, men gjør det selektivt. Holde unna folk som forvirre deg er det neste beste valg å gjøre - lage unnskyldninger for å holde seg borte.
  • Noen ganger vil du trenger å gjøre med mennesker nær deg, eller som påvirker ditt yrkesliv, men gjør det bevisst og selvsikkert, og ikke fordi du føler bludgeoned til å gjøre valg av en giftig personlighet.
 9. 9
  Finn likesinnede. Som vi alle vet, er ingen person en øy - vi mennesker er sosiale vesener. Som tiden går, vil hele tilværelsen blitt vant til glade og sunne interaksjoner. Hva vil du oppdage når du fokuserer på å opprettholde en optimistisk tankesett og nekter å dvele ved det negative er at du vil tiltrekke seg folk med et lignende tankesett til deg. Mingle med selskap som hjelper deg til å utvikle en sunn kropp og sinn - være med optimistiske, positive og glade mennesker. Jo mer tid tilbrakt sammen med folk av denne art, jo lykkeligere og lysere du vil føle. Deres nærende, sunn og positiv holdninger er smittsomt på en god måte og vil hjelpe deg å holde deg på rett kjøl. Likt, når du har nådd punktet der noe eller noen som forstyrrer din følelse av balanse og indre fred begynner å irritere deg, vet du hvordan du høflig avlede dem, og dette bekrefter at du er godt på vei til en større og mer.
  • Pass it on. Bruk inspirerende eksempel på de mer positive menneskene i livet ditt for å lede deg bort fra den giftige tanke beboere. I sin tur, bli mer lik de optimistiske mennesker ved å se det beste i andre og det gode du ser i mennesker. Være kilden til en "sunn kjede av følelser" ved å forbli upbeat når vi samhandler med andre, ta imot og gi komplimenter med takknemlighet, holde øyekontakt med dem, og.
 10. 10
  Strebe etter å bli ett med deg selv, miljø og dine behov. Dette kan være vanskelig i starten, men gitt tid, vil rutinen av å se alt som en undring og finne de gode og positive i hverdagen interaksjoner slutt faller på plass. En rolig og samlet tankene er genial og utfyller produktiv og fornuftig tenkning.

Tips

 • Streber etter å se det beste i alt du gjør. Når stemmene på innsiden ekko høyere enn stemmene på utsiden, da har du nådd et høyere nivå av tenkning i deg selv.
 • Finn en ting en dag å være takknemlig for. Tving deg selv til å gjøre dette før det blir en daglig vane du ikke kan leve uten. Du vil oppdage at det fører til negative møter for å bevege seg bort fra dine tanker og vil erstatte disse med mer harmoniske, lykkelige og produktive tanker.
 • Det spiller ingen rolle om folk ser på deg som antisosial eller arrogant, slik terminologi er altfor lett brukes på en person som assertively slår ut for å lage et merke i verden og å bedre seg. Du må bli den viktigste personen i ditt eget liv. Hvis deres tilstedeværelse bringer deg unødig sorg, den du er bedre uten dem eller deres tilstedeværelse, og dette er ikke illojal eller snobbete, husk at giftige mennesker vil forsøke å få deg til å se det på den måten, slik som å dra deg tilbake til deres giftig verdensbilde, men selv sin dom av dere er wrongheaded og i realiteten en unnskyldning for sin egen atferd snarere enn en nøktern oppsummering av hvem du er.
 • Bruke minst mulig tid med negative folk selv om det er bare fem minutter som er fem færre minutter per dag for deg.
 • Ved å huske trinnene ovenfor, står ditt sinn og psyke på vakt mot dem for å bevisst eller ubevisst sette deg ned eller lage betenkeligheter med ditt eget potensial og evner.