Wkeno

Hvordan du kan utøve i vintervær

Følelsen mindre og mindre tilbøyelig til å våge utendørs i vintermånedene når ting er "litt kaldt" der ute? Bekymret for at du trener i løpet av vinteren kan kreve at du skjelve og muligens føre til at du skli? Sett til side unnskyldninger. Trene om vinteren er like viktig som å trene om sommeren og gjør din trening utendørs er ikke bare mulig, men vil gi deg følelsen oppkvikket, pumpet med energi, og ønsker mer! Her er noen forslag å komme deg utendørs og trener i vintersesongen.

Trinn

Hvordan du kan utøve i vintervær. Husk hvor mye du likte å være ute om vinteren som en gutt.
Hvordan du kan utøve i vintervær. Husk hvor mye du likte å være ute om vinteren som en gutt.
 1. 1
  Husk hvor mye du likte å være ute om vinteren som en gutt.
  Barn er mindre plaget av kulden og mer begeistret for utsiktene til å komme ut der og gjøre mest mulig ut av snø, regn, og selv hagl. Vinterens vær begeistrer barn og entusiastisk dem til å lage engler i snøen, ake ned bakker, og for å lære å gå på ski, skate og snowboard. Følg deres bly og bli forsterket av moroa lovet av vinteren trener og utendørs lek.
 2. 2
  Realisere de helsemessige fordelene ved å trene om vinteren.
  Bor cooped opp innendørs hele vinteren er ikke gunstig for helsen og kan la deg mer utsatt for sykdommer gjør vinteren runder. Få ut og om gir deg en sjanse til å puste frisk luft, å se nye og varierte severdigheter (beats hytta feber), og gir deg en sunn sjel og kropp trening.
  • Hvis du lider av Seasonal Affective Disorder (SAD), vil komme utenfra og trener bidra til å lindre symptomene ved å innføre mer dagslys til systemet og ved å involvere deg i aktiviteter som er morsomme og spennende.
  • For de som prøver å holde vekten under kontroll, trene i kulden forbrenner mer kalorier fordi du trenger å bevege seg raskere og stadig å forbli varm, så vel, mange vintersport krever at du takle forskjellige terreng, inkludert snø.
  • Trening kan bidra til å holde forkjølelse og flus i sjakk, forutsatt at du ikke overdriv.
 3. 3
  Kle deg for anledningen. Lag opp med massevis av lange ermer, gode bukser, flere sokker og tunge frakker. Ikke la klærne hindre deg fra å flytte, skjønt.
 4. 4
  Gå på ski.
  Ski er en spennende sport som kan mette noens behov for et adrenalinrush å stole på bakker og et par ski. Hva mer kan ski hjelpe andre mennesker i alle aldre, fra rundt en alder av fire opp til 104, og du kan velge løyper som passer ditt ferdighetsnivå.
  Og hvis du er mer i mangel på bakken eller rett og slett foretrekker milde, små bakker, prøv også. Langrenn er vinteren tilsvarer å sykle, da det gir lavere kroppen en god treningsøkt, mens bruk av polene gir din arm, rygg og bryst musklene en god trening også.
 5. 5
  Gå på skøyter.
  Skøyter er grasiøs, hyggelig og en trening uten ditt sinn innser for mye at du faktisk brenner opp kalorier suser rundt banen. Skøyter er bevis på at trening er gøy.
 6. 6
  Gå i vinter.
  Du trenger ikke å stoppe din spesielle turer bare fordi det er kaldt ute. Pakke opp, finne gode turstier, og holde kroppen i form med denne milde men svært effektiv øvelse. Husk at du trenger å ha på klossene eller robuste støvler hvis krysset isete områder, snakk med din lokale kjører eller går butikken spesialist.
 7. 7
  Gå truger.
  Trugegang er en krysning mellom fotturer, fotturer og natur visning for vintersesongen. Det er hardt arbeid, spesielt når du er en nybegynner, men det blir lettere med praksis. Det er svært givende, og det definitivt holder deg i form. Som en ekstra fordel, vil du ofte komme til å gå på steder der vinteren dyrelivet kan bli oppdaget, noe som gjør dette til en utmerket mulighet for naturelskere å ta bilder eller gjøre raske skisser.
 8. 8
  Kjør løpet av vinteren.
  Hvis du har fått den oppfatningen at vinteren kjører er ikke en skjer ting, tro om igjen. Det er nok av vinteren kjører entusiaster, ofte kjører i grupper, og ikke avskrekket av snøfall eller regn. Dress for varme, få et par gode vinter joggesko, og finn deg en lokal gruppe å bli for moralen.
  Og hvis jogging er mer din greie, kan dette også nytes i løpet av vinteren - les hvordan å jogge i kaldt vær.
 9. 9
  Kjøre snowboard.
  Denne sporten krever litt mer kompetanse enn mange andre vinteraktiviteter og det er sett på som en "ekstrem sport", men det er ideelt for trening, oppmuntring, og for å få deg ut i det store vinterlige utendørs. Bruk god sikkerhetsutstyr, få leksjoner, og hold deg innenfor de utpekte snowboard områder.
 10. 10
  Spille som en gutt.
  Barnas aktiviteter er ikke bare for barn - alle kan nyte aking, engler i snøen, og snøballkrig også, og holde seg i form å gjøre det.
  • . Arbeidet med å gå opp bakken og aking ned er like god som en trening og mye mindre svett enn gym.
  • Snø engler. Sannsynligvis ikke helt "en øvelse", men det er mye moro og det får deg utendørs!
  • Ha en snøballkrig. Det er mye trening involvert i en tradisjonell snøballkrig, fra sourcing snøen, rulle snøballer, treffer dine mål, og deretter unnvike!
 11. 11
  Bygge en iglo.
  Når du føler deg som en virkelig god treningsøkt med en ryddig resultat ved utgangen av det, og bygge en iglo kan være en fantastisk form for trening, og er perfekt for vinteren teamarbeid. Og hvis en iglo virker alt for skremmende, kan du alltid bygge en snø fort med sin egen i stedet.

Tips

 • Det er fortsatt mulig å sykle i snøen. Bare husk å konvertere sykkeldekk inn piggdekk vinterdekk og være veldig forsiktig med snøbrøyting aktiviteter, snø blokkerer de vanlige sykkelveier, og sleip områder med is, grus, snø bygge opp, og slaps. Hvis du aldri har syklet i snøen før, spør en erfaren syklist for å gi deg noen råd.
 • Kanskje du har lyst til å vurdere snøskuterkjøring som en annen form for trening. Selv om maskinen gjør mesteparten av jobben for deg, er det fortsatt krefter involvert i å holde varme, og gleden av å være utenfor er et klart uavgjort kort.
 • Fortsett å gå Fido i vinter, lese Hvordan å holde hunden varm i vinter for vinteren hunden-walking tips.

Advarsler

 • Som med alle vinteraktivitet, hold deg varm, kle seg riktig, og ikke outstay din velkommen. Lytt til kroppen din når den forteller deg ting er litt for kaldt.

Ting du trenger

 • Lagdelte varme klær, bære fukttransporterende-away lag ved siden av huden din
 • Egnede støvler eller sko, truger, skøyter eller ski støvler
 • Klossene (valgfritt)
 • Spesialisert utstyr for bestemte idretter
 • Sled (hjelmer er en god idé, spesielt for barn)