Wkeno

Hvordan du kan vinne NCAA fotballturnering basseng

Vinne NCAA Tournament Pool på kontoret ditt kan gi deg ros, beundring, eller en forfremmelse. Mens du fyller ut braketten belønner dyktighet, er vinneren ofte noen som vet svært lite om college basketball, noe som tyder på at lykken har mer å gjøre med det enn vi liker å innrømme. Hvis du er rabiat om college basketball, eller bare rabiate om å vinne respekt og beundring av dine venner eller kolleger, les videre for å finne ut hvordan du velger en brakett vinneren i stedet for en braket buster.

Trinn

Hvordan du kan vinne NCAA fotballturnering basseng. Få den lå på land.
Hvordan du kan vinne NCAA fotballturnering basseng. Få den lå på land.
 1. 1
  Få den lå på land. Så snart turneringen lagene er annonsert, lese sport nettsteder og blogger for å regne ut scuttlebutt på alle de lovende og ikke-så-lovende lag. Se etter informasjon om programmenes sent-sesongen skader, vinne og tape striper, og post-sesongen spiller historie, noe som kan indikere hvordan et team nærmer høyt trykk eliminering spill.
  • Se for lag rangert virkelig høy som har blitt alvorlig blåst ut i en tap under den ordinære sesongen - disse lagene er statistisk usannsynlig å vinne alt. Høyt rangerte lag som har lidd en utblåsning tap av doble sifre er statistisk mindre sannsynlig å vinne alt.
  • Se for lag som scorer høyt på basketball analytics. Nettsteder som tilbyr en rent objektiv titt på team basert på ulike beregninger. Selvfølgelig kan disse områdene ikke måle immaterielle eiendeler, men ser på dem kan være en god måte å finne ut hvilke lag kan bli bedre, eller verre, enn de faktisk vises.
  • Ikke begrense deg til ett bestemt område, nasjonalt kan ikke ha tilgang til lokale detaljer, mens regional informasjon kan bære en tung hjemby bias.
 2. 2
  Se på college basketball. Den løpende vits blant kontor pool deltakerne er at personen med den minste kunnskap om sporten alltid vinner March Madness bassenget. Selv om det kan skje - og er ekstremt frustrerende - det er egentlig ingen fordel i å være uvitende. En mye flaks går inn spillene selv, men å ha god bakgrunnsinformasjon vil gi deg en kant. Du vil begynne å se hvilke spillere som går opp i store kamper, som trenere har vist spor poster og som ikke kan vinne borte fra deres egen arena. Denne kunnskapen vil komme godt med.
 3. 3
  Vit når du skal bruke seeding. Ta seeding, eller et team rang, hensyn til, men ikke vær en slave til det, for det er ofte uro, særlig i nummer fem til nummer 12 match-ups i første runde. Bruk brakett ståsted system for å maksimere dine gevinster, som noen award flere poeng basert på vinnerlaget innledende seeding.
  • Kjenn trender. Innlegging av 2008 turneringen, No 1 frø er 92-0 mot 16s. Selv om du tror at en nr. 16 vil vinne i år, oddsen si at du sannsynligvis feil. Det er ikke det at du ikke er modig, det er at det er bare ikke verdt å ta den slags risiko.
  • Faktisk ikke risikere å ta alle lag over 12 frø i første runde med mindre du er helt sikker på at det er en mismatch. Hvis du velger en 13, 14, 15 eller 16 frø å vinne i første runde, du plukke mot et lag som (basert på frø) skal gå til Sweet 16 så lenge de tar vare på bedriften.
  • Men også innse at 12 v. 5 og 11 v. 6 spill er opprørt byen. Vanligvis minst en av hver vil vinne, så vær på utkikk etter hvilke du tror kan gjøre det forbi første runde.
  • Vet at 10 v. 7 spill er neppe uro og 9s faktisk har en vinnende opp over 8s siden begynnelsen av 65-lag era.
  • Ignorer rangere helt start i Elite Eight. En studie har vist at turneringens siste tre rundene er statistisk toss-ups.
 4. 4
  Komme under bordene. Ta hensyn til lagenes rebounding statistikk, som indikerer et team evne til å dømme skutt kvalitet og kapitalisere på motstandernes feil med andre-sjanse poeng og raske pauser.
 5. 5
  Ta en sjanse. Studer lagenes offensive stats; straffekast og kan være viktige faktorer i avsluttende spill og overvinne underskudd raskt, mens assists kan tyde på evnen til å skape muligheter og tilpasse seg motstanderens defensive svakheter, samt evne til å fungere godt som et lag.
 6. 6
  Forsvare deg selv. Fokus på lag som kan spille både en sone og en mann-til-mann forsvar, og derfor lett tilpasser seg forskjellige lagene de kan møte i løpet av turneringen.
  • Se på lag som kan utføre en full-domstol trykk. Full-domstol trykk er litt mer populært i college basketball enn det er i proffene, men det kan oversettes til et par flere stjeler og fast-break poeng per kamp.
 7. 7
  Bukk trendene. Prøv å finne ut de plukker andre mennesker i bassenget gjør og avviker når rimelig; velge en upopulær lag kan virke skremmende, men hvis de vinner, så vil du. Husk: nei, ingen belønning.
  • Være konservativ om å plukke første runde uro. Mens herlig tilfredsstillende når de jobber, de ofte føre til at du eliminere et lag som etter all sannsynlighet vil gå flere runder. Lagre uro for de andre eller tredje omgang.
  • Det er vanligvis en dark horse team som går helt ubemerket av nasjonale medier før de blåser gjennom turneringen og opprørt en nr. 1 eller nr. 2 frø på vei til Final Four. Studere siste dark horse team, deres trenere, sine beregninger, og gjøre en vurdering om deres immaterielle eiendeler.
   • I 2010 var den mørke hesten teamet Butler, som kom inn i turneringen som en fem frø. I 2011 var den mørke hesten teamet VCU, som summet spille semifinale som en forbløffende 11 frø.
 8. 8
  La din lojalitet på døren. Med mindre ditt favorittlag eller alma mater er en drivkraft, ikke kaste bort logikk for å vise troskap til det. Hvis du ikke kan ta med deg selv å plukke mot laget ditt, ikke fylle ut en brakett. Du kan heie på dem for å vinne alt (det ville være et mye bedre minne enn å vinne kontoret bassenget uansett), men ikke plukke dem til å gå hele veien hvis du ikke virkelig tror det kommer til å skje.
 9. 9
  Hvis du kan, plukke flere forskjellige parentes. Fyll ut flere ulike konsoller med små forskjeller. På den måten vil braketten som du tapt i en pool av venner ikke være den samme braketten som du bruker i en pool av kolleger. Mange fylle ut nær et dusin forskjellige braketter for å øke sine sjanser til å vinne.
 10. 10
  Stol på deg selv. Når du er i tvil, gå med gut. Og aller viktigst, rot fra ditt hjerte - turneringen er mer moro på den måten!
  • Når du vinner, kan du vurdere å bruke penger til å ta alle ut for øl, eller en annen måte å vise at du er smart nok til å være en individuell achiever men sjenerøse nok til å være en del av et team.

Tips

 • Forstå reglene i bassenget grundig. Noen bassenger tilbyr en stor premie for å plukke uro, andre en liten en. Ikke ta en stor risiko i første runde hvis det ikke er en tilsvarende belønning.
 • Vurdere å mer enn én gang. Målet med kontoret bassenget er ikke å gjøre penger, men for å vinne, og få sjefens respekt. To oppføringer doble sjansene, og når du vinner ingen vil tenke "vel, gjorde han inn to ganger." Ti eller flere oppføringer kan virke litt desperat.
 • Vinnere vanligvis plukker mange favoritter og noen uro, snarere enn omvendt.
 • Forskning de sanne odds. Det er lett å gå av NCAA frø som en proxy for favoritter, men sannheten er at spilleavhengige ofte tror en 10 frø er faktisk favoriserte over en syv frø. Alltid lytte til de spilleavhengige!
 • Men ærlig, er det ingen vitenskap til noe av det. Bare se noen spill og ha det gøy!

Advarsler

 • Være klar over de regler som bar gambling, flere stater bar hele gambling inkludert bassenger der arrangøren gjør ikke profitt. Kjenn din lokale lover før organisere en pool som involverer penger.

Ting du trenger

 • Datamaskin med internettilgang
 • NCAA brakett