Wkeno

Hvordan du utfører en gravstein piledriver

Dette er hvordan du utfører en Tombstone Piledriver, The Undertaker er etterbehandling manøvrere i.

Trinn

Hvordan du utfører en gravstein piledriver. Bruke svak hånd, ta tak i motstanderens skulder / nakke parallelt til ditt.
Hvordan du utfører en gravstein piledriver. Bruke svak hånd, ta tak i motstanderens skulder / nakke parallelt til ditt.
 1. 1
  Bruke svak hånd, ta tak i motstanderens skulder / nakke parallelt til ditt.
 2. 2
  Med motsatt hånd, ta tak i sine ben motsatt skulder du grep.
 3. 3
  Løfte dem ved å spinne sine ben mot klokken (for høyrehendte) eller klokken (for venstre) og spinne overkroppen samtidig.
 4. 4
  Mens de er opp ned (eller nesten opp ned), legg dem på din sterke hånd skulder, slik at hodet peker til hvor forsiden peker.
 5. 5
  Senk dem ned slik at de er opp ned med armene rundt deres midje eller hofter (gjør det så hodet er like over og mellom knærne, slik at hodet ikke kolliderer med gulvet: (Dette vil føre til lammelser).
 6. 6
  Slippe til knærne slik at hodet ikke knuse ned på bakken: (Dette vil føre til lammelser). Etter det, slipper motstanderen greit for en pin.
 7. 7
  Hopping er valgfritt å maksimere skader.

En annen måte å utføre det

 1. 1
  Gjøre motstanderen groggy før du prøver farten
 2. 2
  Grab dine motstandere head
 3. 3
  Legg hånden din i motstanderen din som om du skal plukke dem opp i en horisontal bevegelse
 4. 4
  Plukk opp motstanderen
 5. 5
  Vend motstanderen opp ned til der det ben og føtter er på hodet, og det hodet er i bena
 6. 6
  Hoppe i luften
 7. 7
  Endelig på vei vei ned fra din korte reisetiden opp dine motstandere hodet vil smelle inn matten
 8. 8
  Grab dine motstandere hendene og kaste dem over der brystet

Pin dem (valgfritt)

ACHTUNG!

Vær veldig forsiktig! Dette er IKKE en ekte wrestling flytte, noe som innebærer at man prøver å utføre det på а real-kamp motstander vil mest sannsynlig resultere i å få ræva whooped.

Hvis du ønsker å utføre det som et pro-wrestling entertainment flytte, så sørg for at motstanderen din støtter seg inntil kroppen med hendene, at han er klar for flyttingen og at du har nok arm styrke til å holde ham opp mens slippe på knærne, slik at hodet aldri treffer faktisk matten.

Du bør slippe dette, faktisk, fordi risikoen ved å la motstanderen fall er veldig høy, fordi selv slippe på knærne med 150 pounds av vekt ville være svært utfordrende fysisk.

Hvis du vil ha en gå uansett, bør du prøve sitout piledriver, der du faller i sittende stilling? mens du holder knærne litt bøyd mens støtte motstanderens skuldre med lårene, slik at hodet, bosatt i mellom bena aldri møter matten.

Vær ekstremt forsiktig prøver å re-iverksette fribryting trekk! Bryting superstjernene er høyt utdannet jagerfly og stuntmenn, men stadig de tjener alvorlige skader tid til annen. DROP dette hvis du ikke er opplært GJØRE FOR Å SÅ AV EN PROFESJONELL STUNTMAN ELLER HVIS DU Fysikk er ikke perfekt!

Tips

 • Hvis du ikke kan løfte dem, trene. Også prøve varianter av løft, for eksempel løfte dem ut av noe. En strekkfisk, kanskje. Når du får taket på det, prøv å hoppe trinn fire og går fra å løfte dem direkte til dem hengende opp ned

Advarsler

 • Vær forsiktig, det er en 10% sjanse for at du vil bryte sin hals ved støt hvis det gjøres feil.
 • Bare forsøke disse beveger seg i et kontrollert miljø. Husk at disse trekkene er utført av fagfolk i et trygt miljø med medics stående ved.